13m a UM, nechce žádné jídlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Co bylo dřív je mi úplně jedno. ![]()
Já žiju teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
Občas je fajn i myslet na to, jak ovlivnim děcku život do budoucna současným chováním ![]()
- Citovat
- Upravit
Všichni ne, někteří ano.
Dětem se v případě nutnosti dal cukr a další lahůdky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já bych tu televizi tak nehrotila. Upřímně si myslím, že když je dítě od něčeho přehnaně odrazované, naopak ho to potom víc láká. Na to, aby se rozjedlo, televize vůbec není špatná. Syn taky jí většinou u televize, protože je pro mě důležité především to, aby se aspoň trochu najedl. Neboj, nejpozději ve školce televizi mít u jídla nebudou, potáhnou je příklady dětí, že všichni papají, tak budou papat taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevné klubíčko píše: Více
Televize je zlo, fuj fuj fuj
Stačí snad jen zvolit vhodný program ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
My jedeme Pepa Pig a Štístko a Poupěnku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevné klubíčko píše: Více
U nás frčí Tlaková patrola, Pat a Mat a jinak písničky styl Karol a Kvído, a Miro Jaroš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
Ano, televize nebo mobil jsou při jídle. fuj, fuj, fuj (cituji), bez ohledu na program ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja bych jen chtela napsat, ze dekuji za vaše názory a ja bych to ani tak nehrotila, ale tlačí na me zejména přítel a moje máti, ze uz by mel a co by vsechno mel, neni to jen jidlo, je to i “mel by spat v postýlce” - spí zásadně se mnou, usíná u me, jako nevim, kdyz mate kontaktní mimino, co tak asi mate delat, stejne tak jako “nehoupej ho” zvykne si na to, ale tak jako on u toho usnul a co jako, proste furt spousta kecu na vse, treba ted uz ho nehoupu vubec, ale jednu dobu tak usínal, svet se nezbořil, ale vysilovalo me se neustále stavět za sebe…
Pak je “mel by uz chodit” a k tomu je “mel by uz jist vse”, no proste furt nejakej boj, stresuje to akorat me, protoze me to ze je na mliku nevadi, jidlo nabízím, snažím se
ale vidím, ze proste bez nej tu energii nema, tak mu ho nema smysl zatim na silu brát no ![]()
Proti tv nic nemam, ale my doma tv nemáme, je jen u babičky, on tam jedl, ale jak již tady někdo psal, on v podstatě nevnímal, ze ji, takze se mi to moc nelíbilo, protoze bych nechtela, aby si na to zvyknul a přežíral se, ale nic proti tomu nemam a kdyz nepřibíral, tak nás to taky zachránilo, ale jako standard bych to zavádět nechtěla, jsem rada, ze tu ta tv neni, protoze nam staci mobily a on ma i tak za den podle me displeje jakoze “dost” ve smyslu, ze sem tam koukne, co delam apod, ale většinou si jde po svym…
Tak snad se jako rozjí no, kdyby i ta doktorka netlačila, nejdřív nás stresovali na fyzioterapii, ze nesedi v 7m, no tak sedel v 10m, pak že neleze, no tak lezl později, a furt nějakej stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit