14 měsíců - fackuje, štípe, škrábe!

Anonymní
4.7.11 21:38

14 měsíců-fackuje,štípe,škrábe!!!

Ahojky,máme problém s naším 14-měsíčním synem-začal nás terorizovat :cert:
Nejvíc mojí mamku-vezme si ho na ruku a on začne plácat do obličeje,štípat,uplně se zareje nehtíky :roll:
Mě to dělá také…ale babí asi nejvíc
A ještě začal po nás házet hračkama::
Samozřejmě důrazně napomenu nebo plácnu,ale vůbec nic nezabírá,už nevím jak na něj :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
4.7.11 21:44

Je malej a nechápe že vás to bolí.
Když to začne dělat, chytni ho za ručičky a důrazným hlasem mu řekni NE, ono to hned nepomůže ale časem to pochopí, náš mrňous to dělal taky, a teď už dobrý.Můžeš u toho udělat drsný obličej :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
4.7.11 21:45

Chytit za ručičky, aby s nima nemohl dál „škodit“, důrazně vyčinit a chvilku si ho nevšímat… (mluvit vždycky na úrovni dítěte, když je na zemi, dřepnout k němu…)
Na Majdu tohle zabíralo mnohem lépe, než plácnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
4.7.11 21:48

taky to malej zkouší,já řeknu au to bolí a tvářím se fakt blbě :lol: a řeknu mu ať udělá malá.on kouká a hned mě začne hladit,tak ho hladím taky a je zapomenuto,už to neudělá.ve vzteku taky plácá ručkama mě po obličeji,ale to fakt neví co dělá,tak musím uhybat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.11 21:51

On to hlavně ani nedělá ze vzteku,ale jen tak člověk si ho vezme na ruku a hned jednu schytá,nebo sedím on jde kolem a štípne třeba do ruky-je to pěknej zmeťour :-?

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
4.7.11 21:55

On si tak hraje, na tobě je ukázat mu že tohle není hra.

• Citovat
  • Upravit
28
4.7.11 22:35

Tohle období jsme měli také,pak se to proměnilo a už JEN! kouše. No nevím jestli jsem tě nějak podpořila,taky jsme ve fázi boje s tímhle nešvarem. Chce to trpělivost,napomínat a kárat. Jinak nevím už mi s toho jde taky hlava kolem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.7.11 22:40

To by mi Veru udělala jednou :lol: Ale zas zlobí jinak. Ne teď vážně, já jsem plácací a to z jednoho prostého důvodu- u nás to funguje :-) Nikoho neřežu, ale ani nevysvětluju desetkrát(ostatně jak to mám vysvětlit dítěti, který je rádo, že pozná krtečka?), řeknu dvakrát ne, pak dostane po ruce. Pokračuje, dostane větší :nevim: Nestalo se, že by napřestala.
S nevšímáním bych byla opatrná, nechci v ní budit dojem, že jí nechci, když se chce hned přijít přitulit, neodmítnu nikdy. Ale každý jede dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a nikdo nikdy nemůže vychovat dokonale :-) Zas mi to dneska kecá, pardon za román.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.7.11 08:40

Zuzouš=) To nevšímání jsem myslela tak v řádu vteřin :think: , to zas zabírá na Majdu…
Jsou to výlupci=)
Resp. na Majdu to zabralo, už to nedělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.7.11 09:44

Ahoj,
mě když začala malá škrábat nebo kousat na klíně, tak jsem ji řekla, maminka se nekouše a bolí ji to. Několikrát zopakovala a když to nezabralo. Letěla z klína dolů. A pořád dokola. Ona to nakonec přestala dělat. To stejný s bezdůvodným řvaní, škrábáním apod. Prostě napomenu a odcházím, sundávám z klína, náruče. To bych doporučila i vám a hlavně babičce, vlepí ji facku, koušne, škrábne. říct, že se to nedělá, dát na zem a odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.7.11 09:50

Jo, dětičky zkoušejí hranice, kam až můžou zajít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.11 12:10

já vlastní dítě teda ještě nemám, teprve čekáme, ale u neteře nezabíralo ani napomínání, tak když to jednou udělala mě, kousla jsem jí také, začala plakat a víc krát si to nedovolila… maminka ani babička jí to nevrátily, jenom napomínaj a dělá to dál… Já jsem za to, vrátit to… ne teda kousnout do krve, ale tak aby je to bolelo, myslím, že by to mělo zabrat… mám i pár kámošek, které to takhle praktikovaly a zabralo to okamžitě

• Citovat
  • Upravit
25324
5.7.11 12:28

Ahoj,u nás je aktuální problém ten,že ze vzteku kouše,štípe,trhá vlasy.
Asi je to morbidní a nevýchovné,ale já ho potom taky plácnu přes ruku,a řenu nesmíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
5.7.11 12:31
Anonymní píše:
Ahojky,máme problém s naším 14-měsíčním synem-začal nás terorizovat :cert:
Nejvíc mojí mamku-vezme si ho na ruku a on začne plácat do obličeje,štípat,uplně se zareje nehtíky :roll:
Mě to dělá také…ale babí asi nejvíc
A ještě začal po nás házet hračkama::
Samozřejmě důrazně napomenu nebo plácnu,ale vůbec nic nezabírá,už nevím jak na něj :zed:

haha - to dělala naše malá taky! a můj synovec, ten i plival.
napomínali jsme „tytyty ošklivej“ a to se nedělá a čekali jsme.. a ono to přestalo.

Ale neopláceli jsme. Jo - pardon… přiznám se, že facku jsem občas „oplatila“ plácnutím přes prdelku, protože aby mi fackovala babičku no to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
5.7.11 12:32
momi33 píše:
Ahoj,u nás je aktuální problém ten,že ze vzteku kouše,štípe,trhá vlasy.
Asi je to morbidní a nevýchovné,ale já ho potom taky plácnu přes ruku,a řenu nesmíš.

myslím, že to je uplně normální… :lol: znám rodiče, co zásadně neplácaj kdyby je dítě třeba - teď to přeženu - mlátilo kladivem po hlavě.

upozorňuju že někerejm se ale pak stává, že děti jsou nezvladatelné a nemají hranice.

jo a vybavuju si synovce, kterej když jsme začali plakat, že to booolí a předstírali jsme „auu“, TAK NÁM EŠTĚ PŘIDAL.

Protože se mu strašně líbilo, jak brečíme.

Teď je mu 18 a je to milej fajn kluk a rozhodně nás nemlátí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect