Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Stokova v oceňovacích tabulkác jsou k tomuto tématu podstatné definice. a další věc je že se tam většinou oběvuje progrese 4násobná či 6-ti násobná…
@Stokova píše:
Tak se necháme překvapit, kolik pojištovna ohodnotí
Jen pro představu, tady je fotka, jízvu má cca 10×10 cm
Tu slzu zamáčkni, je to chlap - jednou na to bude balit ženský
Pomoz mu do puberty vymyslet zajímavý příběh..
@skoromamuška píše:
@Stokova v oceňovacích tabulkác jsou k tomuto tématu podstatné definice. a další věc je že se tam většinou oběvuje progrese 4násobná či 6-ti násobná…
Pokud ho mají nastavený. Navíc, když se ptala na 15 %, tak mi to spíš přijde, že teprve od patnácti procent mají možnost plnění.. ![]()
@Damael píše:
Pokud ho mají nastavený. Navíc, když se ptala na 15 %, tak mi to spíš přijde, že teprve od patnácti procent mají možnost plnění..
Mají dvě plnění do 15% a od 15%
No vymyslet nějaký příběh to nevím, je mu 10 let a dost se za to stydí, chlubit se s tím nechce, dokonce si nevezme ani plavky. Ještě ke všemu má blbou jízvu, která ho často bolí ![]()
@Stokova To, že ho to bolí, tak to je mi strašně líto za něj
Až se z toho psychicky trochu oklepe, tak bych to právě uhrát na ty baby zkusila, třeba to vyjde
No a bacha na bolest - to není důvod pro přiznání trvalek, protože se nedá prokázat.. - takže stavte na jiných věcech po dohodě s doktorem..
@Damael píše:
@Stokova To, že ho to bolí, tak to je mi strašně líto za nějAž se z toho psychicky trochu oklepe, tak bych to právě uhrát na ty baby zkusila, třeba to vyjde
No a bacha na bolest - to není důvod pro přiznání trvalek, protože se nedá prokázat.. - takže stavte na jiných věcech po dohodě s doktorem..
To já vím že bolest není na trvalý následek, nám řekli že jízva už je sama o sobě trvalý následek, kor takováhle ![]()
@Stokova
Moje malá měla jizvu na bradě, šitou na 4 stehy cca ve 2letech a pojišťovna nám vyplatila 400kč. Plus jsme 100kč zaplatili poplatek, tak ve finále jsme dostali 300kč.
Pojistku jsem zrušila a začala raději víc spořit. Z toho v životě bude aspoň něco mít. ![]()
@Anonymní píše:
@Stokova
Moje malá měla jizvu na bradě, šitou na 4 stehy cca ve 2letech a pojišťovna nám vyplatila 400kč. Plus jsme 100kč zaplatili poplatek, tak ve finále jsme dostali 300kč.Pojistku jsem zrušila a začala raději víc spořit. Z toho v životě bude aspoň něco mít.
No my jsme měli asi 15 stehů plus vnitřní ale to nevím kolik, z pojistky taky moc neměl, páč jízvu berou malým procentem, at je jízva velká nebo malá, proto nám řekli at zažádáme o trvalé následky že tam by se nám to mohlo vyplatit.