1,5roční se stále budí několikrát za noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35974
29.3.15 22:43

U nas tohle delala v 9m a pomohlo dat samotnou do pokoje. Spi celou noc ve 20m i kdyz ji stale kojim na spani. Kamaradka se stejne starym ma stejny problem, taky je s ni v posteli. U nas pokud vylozene neni vzhuru a jen si zafnuka tam k ni nejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11405
29.3.15 22:44

@MissBIG neboj,u nas od roka to samé a tak v 16 mes. party samy presly… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
29.3.15 23:20

U nás se to zlepšilo až kolem 2let a to samo :nevim: hodně pomohl vlastní pokoj. Byla to moje chyba, naučila jsem si ho usínat u prsa a i když od 3/4roku kojený nebyl, budil se dal. Jak píše Svistice, neuměl přecházet mezi jednotlivými fázemi spánku. Druhého jsem od začátku ukládala bdícího a od 3 měsíců spí celou noc. No jak to říct, poučen z předchozích nezdarů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.3.15 23:23

Naši kluci mají 4 a 2,5, kojení nikdy nebyli a taky se pořád budí, min jednou za noc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
29.3.15 23:33

Je to mesic co se konecne vyspime a to byli male dva v lednu. Budila se 3× az 4×.. spala sama v pokojiku. Vyzadovala mleko Z lahve. zkouseli jsme ji to mleko vzit, ale byl jen rev. A casem sem ji vysvetlila, ze se po vycisteni zoubku uz mleko nepije. Prvni noc chvilku brecela, ale dalsi dny byli uz v pohode. Ted si na mleko ani nevzpomene a ze byla spotreba i pres den mleka velika. Tim jak se furt budila a. chtela mleko nechtela noc jist pres den a odpo spala taky dlouho. Ted se to vse hezky upravilo. preji pevne nervy ;)

• Citovat
  • Upravit
5950
29.3.15 23:41

Nepřijde mi úplně blbej tenhle článek: http://www.prosimspinkej.cz/…t-celou-noc/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
30.3.15 08:42

Dcera se budila 5× za noc skoro do 3 let. Do 2,5 na mlíčko + pak x krát za noc. Kdybych nevstala a neutěšila, začala by nabírat, řvát, vřískat, pak by se dostala amok. Takže jakmile zakňourala, tak jsem vstávala. Přešlo jí to teď po tom 3. roce. Teď se vzbudí jen tak 2-3× za noc a stačí jí pohladit, uložit a je to. Chodím už do práce na plný úvazek, tak se mi už nechce moc ponocovat. Jinak chodí spát okolo 22 hod a vstává v 6. Sama, dobrovolně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
31.3.15 13:19

Dobry den, dekuji vsem za prispevky a doufam, ze se malemu spani brzy zlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie