18 lety syn je "mimo"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
27.1.23 20:46

To bude ta tráva. Dnes je dost silná. At se na to vykašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5944
29.1.23 20:53
@Lucieee5 píše:
Zdravím, nevim si rady s 18 letym synem! Během roku prožil rozchod dost ho to vzalo, pak úraz ruky, který se doteď nezhojil. Syn byl pohodový chytrý inteligentní kluk. Cvičil atd…měl zájem a pečoval o sebe. Poslední půl rok o sebe nedbá. Začal občas hulit trávu a baví se se špatnými lidma. To by nebylo tak hrozně kdyby nebyl místa má mimo! Dělá divné věci nasadí si kapucí a leží na zemi, nebo si nasadí moje prstýnky na prst a kouká si na ruku. Na mě se dívá nepřítomným pohledem, začne se motal po kuchyni a jakoby nevěděl co dělá. Všimla jsi toho učitelka, mistr je to viditelné a tyto stavy má i když není zhulený. Sám mi někdy říká mami chci být normální nejde mi to nemůže se soustředit nemůže se učit a zapomíná. Nemůžu po něm ani nic chrit. Někdy je v pohodě jindy přemýšlí jak 3 lety! Jsem z toho strašně zoufalá. Nikdo nám nechce pomoct. Byli jsme u psychiatra a ten nám po psychologickém vyšetření tvrdil že je v pořádku a že mu údajně chybí motivace! Vůbec se s náma dal o tom nebavil! Prostě synovo chování není normální! Já to vidím, ale nikdo jiný! Má problém ráno vstávat během týdne 3× zapomel někde batoh neví kde! No prostě je to strasne. Prosím má někdo podobnou zkušenost? Budu ráda za vše. Děkuji

Tipla bych to na drogy a psychózu. Nájezd na schizofrenii z drog, ale to je jen tip. Nemůžu diagnostikovat z jedné zprávy. Také je třeba vědět, že tráva způsobuje amotivační syndrom - člověk ztrácí během intoxikace motivaci, je lhostejný, jako když jde člověk životem od nikud nikam a je mu to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
1.2.23 13:29

Známému se v 18 po trávě rozjela schizofrenie, začínalo to dost podobně. Určitě bych to nějak řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí