Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Podelte se o rostouci briska ![]()
@Kaculina2 píše:
AhojJá jsem 15+5tt
Uz pekne roste. Uz aby jsme meli ty broucky u sebe.
@Veronikax
to jo
koukala jsem že čekáš třetí, já teda první a to bude tím každý večer fotím jak vyrostlo ![]()
@Kaculina2 píše:
@Veronikaxto jo
koukala jsem že čekáš třetí, já teda první a to bude tím každý večer fotím jak vyrostlo
To ja se porad hlidam jak cvok. Nejvíce me ted stve prirozeni, kdyz dlouho stojim, chodim, pak mam pocit zemi upadne nebo ze tam neco mam a boli me to tam.
@Veronikax To já jsem doma na neschopence a dlouho stát taky nemůžu a o nějakých delších procházkách si můžu nechat jen zdát…ale já teda mám problém spíš s motáním hlavy a pocit, že budu zvracet. A už si na to ptala doktora? To já vždycky když jdu na kontrolu tak se furt ptám jestli je normální to, co jsem vypozorovala ![]()
@Kaculina2 píše:
@Veronikax To já jsem doma na neschopence a dlouho stát taky nemůžu a o nějakých delších procházkách si můžu nechat jen zdát…ale já teda mám problém spíš s motáním hlavy a pocit, že budu zvracet. A už si na to ptala doktora? To já vždycky když jdu na kontrolu tak se furt ptám jestli je normální to, co jsem vypozorovala
Teprve se zeptam ja du 4.2 vis
@Veronikax To já jdu 7.2. a hrozně mě tahá jizva po slepáku…
Ahoj holky, jsem těhotná, v 16tt.,ale ráda se přidám. Akorát své břicho se mi ukazovat příliš nechce. Není se čím chlubit, čekám třetí a je to znát. Při prvním jsem měla svaly na břiše pevné, takže to nevypadalo zle, po druhém ale zůstaly povolené a teď při třetím mne udivuje, že mám to břicho jakoby už viditelné. No, pořád se s tím nemohu srovnat. Mám otázku, kolik jste zatím přibraly?
Ráda bych anonymně.
Eva
Ahoj holky
jsem 18+7 tedy vlastně už 19.. tt. koukám tady jsou samé zasloužilé matky
, taky čekám třetí
pupek mám už asi jakýsi vytahaný (děti mi jej nejspíše prokopaly
) tak je obrovský jak balon(fotku ani nějak aktuální nemám..), alespoň tedy z mého úhlu pohledu je veliký
Váha tvrdí, naštěstí, že to tak zlé není. Uvidíme, kam se to zas vyšplhá
.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem těhotná, v 16tt.,ale ráda se přidám. Akorát své břicho se mi ukazovat příliš nechce. Není se čím chlubit, čekám třetí a je to znát. Při prvním jsem měla svaly na břiše pevné, takže to nevypadalo zle, po druhém ale zůstaly povolené a teď při třetím mne udivuje, že mám to břicho jakoby už viditelné. No, pořád se s tím nemohu srovnat. Mám otázku, kolik jste zatím přibraly?
Ráda bych anonymně.
Eva
Mě doktorka uklidňovala, že to není nic neobvyklého, když u vícerodiček bříško rychleji vykoukne. Svaly jsou-li povolené prostě nedrží a před rostoucí dělohou ustoupí
Pak po porodu to bohužel taky déle trvá, než se břicho zase vypracuje do nějakého pěkného tvaru
. Ale tak stojí to za to ![]()
@Anonymní píše:
Ráda bych anonymně.
Eva
Tak ja sem ve ctvrtem a mam nahore pul kyla ![]()
Já teda ještě zasloužilá matka nejsem ale snad mě nevyhodíte
Když jsem byla na poslední kontrole, měla jsem o kilo méně než na začátku ledna…Ale tak já ještě do tedka zvracím…