18+5tt podělte se o svá bříška

447
19.1.14 09:40

18+5tt podelte se o sva briska

Ahoj holky. Podelte se o rostouci briska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
648
19.1.14 15:38

Ahoj :-) Já jsem 15+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.1.14 16:18
@Kaculina2 píše:
Ahoj :-) Já jsem 15+5tt

Uz pekne roste. Uz aby jsme meli ty broucky u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.1.14 18:26

@Veronikax :-) to jo :-) koukala jsem že čekáš třetí, já teda první a to bude tím každý večer fotím jak vyrostlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.1.14 18:35
@Kaculina2 píše:
@Veronikax :-) to jo :-) koukala jsem že čekáš třetí, já teda první a to bude tím každý večer fotím jak vyrostlo :-D
:srdce: To ja taky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.1.14 18:43

@Veronikax dobrý tak nejsem blázen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.1.14 19:15

To ja se porad hlidam jak cvok. Nejvíce me ted stve prirozeni, kdyz dlouho stojim, chodim, pak mam pocit zemi upadne nebo ze tam neco mam a boli me to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.1.14 20:25

@Veronikax To já jsem doma na neschopence a dlouho stát taky nemůžu a o nějakých delších procházkách si můžu nechat jen zdát…ale já teda mám problém spíš s motáním hlavy a pocit, že budu zvracet. A už si na to ptala doktora? To já vždycky když jdu na kontrolu tak se furt ptám jestli je normální to, co jsem vypozorovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.1.14 20:53
@Kaculina2 píše:
@Veronikax To já jsem doma na neschopence a dlouho stát taky nemůžu a o nějakých delších procházkách si můžu nechat jen zdát…ale já teda mám problém spíš s motáním hlavy a pocit, že budu zvracet. A už si na to ptala doktora? To já vždycky když jdu na kontrolu tak se furt ptám jestli je normální to, co jsem vypozorovala :-D

Teprve se zeptam ja du 4.2 vis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.1.14 21:31

@Veronikax To já jdu 7.2. a hrozně mě tahá jizva po slepáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 22:40

Ahoj holky, jsem těhotná, v 16tt.,ale ráda se přidám. Akorát své břicho se mi ukazovat příliš nechce. Není se čím chlubit, čekám třetí a je to znát. Při prvním jsem měla svaly na břiše pevné, takže to nevypadalo zle, po druhém ale zůstaly povolené a teď při třetím mne udivuje, že mám to břicho jakoby už viditelné. No, pořád se s tím nemohu srovnat. Mám otázku, kolik jste zatím přibraly?
Ráda bych anonymně.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
2303
19.1.14 22:47

Ahoj holky :)jsem 18+7 tedy vlastně už 19.. tt. koukám tady jsou samé zasloužilé matky :mrgreen:, taky čekám třetí :) pupek mám už asi jakýsi vytahaný (děti mi jej nejspíše prokopaly :P ) tak je obrovský jak balon(fotku ani nějak aktuální nemám..), alespoň tedy z mého úhlu pohledu je veliký :lol: :mrgreen: Váha tvrdí, naštěstí, že to tak zlé není. Uvidíme, kam se to zas vyšplhá :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
19.1.14 22:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem těhotná, v 16tt.,ale ráda se přidám. Akorát své břicho se mi ukazovat příliš nechce. Není se čím chlubit, čekám třetí a je to znát. Při prvním jsem měla svaly na břiše pevné, takže to nevypadalo zle, po druhém ale zůstaly povolené a teď při třetím mne udivuje, že mám to břicho jakoby už viditelné. No, pořád se s tím nemohu srovnat. Mám otázku, kolik jste zatím přibraly?
Ráda bych anonymně.
Eva

Mě doktorka uklidňovala, že to není nic neobvyklého, když u vícerodiček bříško rychleji vykoukne. Svaly jsou-li povolené prostě nedrží a před rostoucí dělohou ustoupí :pankac: Pak po porodu to bohužel taky déle trvá, než se břicho zase vypracuje do nějakého pěkného tvaru :nevim:. Ale tak stojí to za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.1.14 09:17
@Anonymní píše:
Ráda bych anonymně.
Eva

Tak ja sem ve ctvrtem a mam nahore pul kyla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.1.14 10:39

Já teda ještě zasloužilá matka nejsem ale snad mě nevyhodíte :-D Když jsem byla na poslední kontrole, měla jsem o kilo méně než na začátku ledna…Ale tak já ještě do tedka zvracím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí