1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
25.7.11 12:39
Susan23 píše:
Měla jsem tam napsáno něco v tom smyslu, že jsou vaječníky v pořádku a že je viditelná ovulace:)

tak to tam nemám jen že tuby jsou průchodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
25.7.11 13:04

Veve tak moc gratuluju jak pěkně jsi to zmákla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
25.7.11 13:22

V tom případě těžko říci, ale i tak je plus že jsou průchodné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
25.7.11 19:05

Holky poraďte- teď jedna holčina co byla taky na laparce psala, že ji asi dělali při té hysteroskopii i kyretáž a že jí dr řekla, že tenhle měsíc nemá cenu se nsažit, protože se jí nestihne obnovit sliznice. Jak to??? Vždyť při té laparce se do ní snad nerýpá neboo jo? Vždyť každý říká, že je možný a d i dobře se hned snažit. Tak jak to je????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
25.7.11 22:11

veve tohle neřeš, pokud ti to nezakázali a cítíš se dobře, tak se prostě snažte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
26.7.11 07:17

ahojte holky
veve tak to gratuluji, ja to mam tez za sebou drzeli si me tam 6dni a mam diry teda3…vejcovody tez puchodne ale zjistili mi endyometrozu tsakze uz aspon vim eproc to nejde a nyni me ceka leceni.....ty se snazit muzes hend neb mas jen1dirku to tam tez holky resili ty co maji uz dve az tri jako ja tak nam rekli ze tento mesic nema smysl se snazit a at pockame az se vevnitr da vse dokupy neb to byl zasah ale ys ho mela jen malinkatej tak bych to jistila, jinak o ovu ve zoprave tez nic nemam ale mozna je to i z toho duvody ze jsme tam nastupovali bud s nebo tesne po ms tak se to treba neslo videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:15

tak vidim ze se tu nic noveho nedeje kdepak ste vsichni ze by na dovolenych????pokud ano tak ja jen tise zavidim…

mam na vas holky dotaz jsem tyden a 2dny po laparce v ut mi vytahli sehy a z pupiku stale krvacim ne moc ale kdyz vstanu nebo neco delam tak to dycky zacne poprve me to udelalo jeste u dr po vytahnuti stehu a sestra rikala ze to je normalni me se to ale vubec nelibi mate s tim nekdo nejakou zkusenost?????iky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 08:28

doxi dovča se u nás letos vůbec nekoná :zed: :-( .. s těma stehama nevím, že jako po vytažení to teče trošku to jo, ale ještě pak, to je mi divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.7.11 08:33
doxicka píše:
tak vidim ze se tu nic noveho nedeje kdepak ste vsichni ze by na dovolenych????pokud ano tak ja jen tise zavidim…mam na vas holky dotaz jsem tyden a 2dny po laparce v ut mi vytahli sehy a z pupiku stale krvacim ne moc ale kdyz vstanu nebo neco delam tak to dycky zacne poprve me to udelalo jeste u dr po vytahnuti stehu a sestra rikala ze to je normalni me se to ale vubec nelibi mate s tim nekdo nejakou zkusenost?????iky za rady

Ahojky, možná bych si zavolala dr a poptala se. Ještě aby se ti tam nedostala nějaká infekce nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.7.11 08:33
ixule píše:
doxi dovča se u nás letos vůbec nekoná :zed: :-( .. s těma stehama nevím, že jako po vytažení to teče trošku to jo, ale ještě pak, to je mi divné :think:

Co testík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:37

holky ja si to zatrela takovym tym zelenym NOVIKEM neb jsme tez mela strach at tam nedostanu nejakou infeci…no sestra mi prave rekla ze to je normalni ale uz jsme se bavila s kamoskou z chirdy a ta rikala ze pokud to budu mit dyl jak3dny at dojdu ze me to dr urcite presije, myslim si ze mi ten steh asi vytahla moc brzo nebo co neb i ty diry odle se torsku rozjeli ale ty aspon nekrvaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:38

jinak u nas letos dovca tez nebude, zjistili mi endiometrozu takze se udem co nejvice snazit a setrit penizky na ivf jinci cestou to u nas asi nepujde i kdyz prvne chci zkusit iui a pak az kdyztak ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 08:41

simsul testník nic, čekám dnes MS :-(

doxi dá se endometrioza zjistit jinak než laparkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.7.11 08:42
ixule píše:
simsul testník nic, čekám dnes MS :-(doxi dá se endiometroza zjistit jinak než laparkou?

achjo :cry: Dnes máš dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:48
ixule píše:
simsul testník nic, čekám dnes MS :-(doxi dá se endometrioza zjistit jinak než laparkou?

prave ze nee porad nam to neslo a nevedeli cim by to melo byt tak ze skusi pruchodnost vejcovodu a to jsem mela vse dobry ani cysty jsme nemela a nic tak sli po tom co jineho tomu vadi a zjistili to ze mam endiometrozu, zkus se na to u dr zeptat ale me ji nasli az u laprky ale rikala mi dr ze to ma ted hodne holek jen ze o tom nevi proto si myslim ze bez laparky na to neprijdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí