1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
15.7.11 16:23
Susan23 píše:
Jj, 6 IUI za rok, my už máme všechna vyšetření za sebou a na IVF nemáme prachy. Doktor říkal, že když mi ještě nebylo 30, tak mi těch 6 inseminací udělá:). Ale nebojte, taky na těhotenství furt myslím. Včera jsem byla u kámošky, má 7 měsíční Karolínku a je sama bez chlapa u rodičů, snažili se jen 3 mesíce a pak jim vztah nevydržel, protože je partner s prominutím magor, a mamimčin mazánek a bohužel se to projevilo až po narození malé. A tohle není fér…Samozřejmě jí Karoli moc přeji, ale prostě mě to sere…
susan vím jak to myslíš a chápu … vlastně kdekdo na to hupne, někdy ani nechce a šup a je to a člověk se snaží a tak dlouho nic :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
15.7.11 18:56

Ixi no to bych asi taky zdrhala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.7.11 22:44
pajuch píše:
Ixi no to bych asi taky zdrhala :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
16.7.11 08:54

Ahoj mám další ránu pod pás. Bývala skoro kolegyně (dělala v jiné firmě, ale potkávali jsme se). Když jsem s ní mluvila na konci lonského roku, tak o těhu nechtěla nic slyšet a teď je v 5 měsíci. To netrvalo dlouho…Moc ji to přeji, ale včera jsem si to obrečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.7.11 10:10

ahoj holky dlouho jsme tu nebyla nejak nebyla nalada ci co…v po mam nastup na tu laprku tento tyden byl sileny fut se neco nedari na testech ped.zjistili ze jatra nemam uplne ok takze maji davat bacha u narkozi a dat setrnejsi tak se to ve me vse nejak miha a mam cim dal vetsi strach do toho ta menzes tak doufam ze dopadne vse jak ma a pak se zadari.....take chci pak zkusit iui ale az po dalsich mesickach nic nechci uspechat aby bylo vevnitr vse zahojene…take se moc tesim a nejraci bych hned mela mimi ale jsem trochu i cita tak me jiste bude vse dlouho bolet:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
16.7.11 11:14
Susan23 píše:
Ahoj mám další ránu pod pás. Bývala skoro kolegyně (dělala v jiné firmě, ale potkávali jsme se). Když jsem s ní mluvila na konci lonského roku, tak o těhu nechtěla nic slyšet a teď je v 5 měsíci. To netrvalo dlouho…Moc ji to přeji, ale včera jsem si to obrečela…

Z toho si nic nedělej, já to měla taky tak. Všichni kolem mě nechtěli a najednou těhule a my co se snažili tak nic.. Ale ono to přijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.7.11 14:43

Veve, tak už se to blíží vid?
no budeš to mít za sebou do konce týdne a pak až se vyzdravíš, tak budeš koukat jak to najednou pujde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.7.11 14:44

já už v pátek frčím pro stimulační plán!!!! :dance: těším se, to by v tom byl čert abych nebyla těhu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.7.11 15:47

už v pátek, tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
18.7.11 21:11
ixule píše:
už v pátek, tak to je super :palec:

no ale pak zas dlouhé čekání na ms - tak snad to nějak uteče a pustíme se do toho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
18.7.11 21:21

Maci vše to krásně půjde :palec: :kytka: a Ixulce taky :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.7.11 21:39

maci to jo, dlouhé to je, ale neboj, nezastaví se to, pořád to utíká :wink: :lol:

pajuš doufám :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.7.11 21:42
maacek píše:
Veve, tak už se to blíží vid?
no budeš to mít za sebou do konce týdne a pak až se vyzdravíš, tak budeš koukat jak to najednou pujde :palec:

jj blíží se to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.7.11 21:43

veve tak držím palečky, ať je všechno v „richtiku“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
18.7.11 21:46
ixule píše:
veve tak držím palečky, ať je všechno v „richtiku“ :palec:

Díky :-D No uvidíme, už aby byl čtvrtek odpolko a věděla na čem jsem… noťas nemám, je kaput, takže se za vámi přijdu mrknout nejdřív v pátek nebo v sobotu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí