1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
28.7.11 08:48

simsul měla jsem to dostat už v úterý, ale utrogestan to podržel, včera jsem ho už neměla, tak to dneska čekám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 08:49

doxi pohledala jsem to na netu a jinak než laparkou to nejde … já pořád přemýšlím, jestli třeba na ní nejít, ale stejně bych pak musela asi na IVF a tak je zbytečné jít na laparku, když na ní prostě nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:49

mozna ti ale budou chtit tu laprku tez udelat jeste pred ivf…me muj dr rekl ze to je lepsi ji udelat aby se vedelo co je popr za pricinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:51
ixule píše:
doxi pohledala jsem to na netu a jinak než laparkou to nejde … já pořád přemýšlím, jestli třeba na ní nejít, ale stejně bych pak musela asi na IVF a tak je zbytečné jít na laparku, když na ní prostě nechci

no me dr rekl ze te kdyz vi cim to je tak aspon budou vedet skz stimulku a tak…ja bych na ni znovu tez nechtela, ale na tvem miste bych zkusila jendou ivf a az kdyby se pak nezadarilo tak az pak bych zkusila treba to laparo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 08:53

no mě právě rovnou doporučoval IVF, já si o tu průchodnost sama řekla, protože v té době, jsem si prostě IVF nechtěla připustit .. ale nechtěla jsem laparku, ale jen zjištění průchodnosti tou kontrastní látkou … jako jo, pokud dr řekne, abych na ní šla tak samo půjdu, ale prostě nechci tam jen proto, aby zjistili, že mám vejcovody v pořádku ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
doxicka píše:
ixule píše:
doxi pohledala jsem to na netu a jinak než laparkou to nejde … já pořád přemýšlím, jestli třeba na ní nejít, ale stejně bych pak musela asi na IVF a tak je zbytečné jít na laparku, když na ní prostě nechci
no me dr rekl ze te kdyz vi cim to je tak aspon budou vedet skz stimulku a tak…ja bych na ni znovu tez nechtela, ale na tvem miste bych zkusila jendou ivf a az kdyby se pak nezadarilo tak az pak bych zkusila treba to laparo

ale treba by ti i profoukli vejcocody a mohlo by pomoct i to me udelali pro jistotu i driling tak se mam e3mes snazit a pak kdyztak bude ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
doxicka píše: [na tvem miste bych zkusila jendou ivf a az kdyby se pak nezadarilo tak az pak bych zkusila treba to laparo

jo to zní docela rozumně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:54
ixule píše:
no mě právě rovnou doporučoval IVF, já si o tu průchodnost sama řekla, protože v té době, jsem si prostě IVF nechtěla připustit .. ale nechtěla jsem laparku, ale jen zjištění průchodnosti tou kontrastní látkou … jako jo, pokud dr řekne, abych na ní šla tak samo půjdu, ale prostě nechci tam jen proto, aby zjistili, že mám vejcovody v pořádku ..

tak pokud ti rovnou doporucil ivf tak bych na laparku nesla…da se to sice prezit ale neni o co stat…a az kdyz to nevyjde a budou to chtit tak bez az pak zatim bych to nehrotila az jak dopadne ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 08:55

já bych s IVF moc neotálela, od ledna budou zavádět jen 1 emryo, čímž se o dost sníží šance na úspěch, ale stát to bude prakticky stejně ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 08:58
tak to jsme vubec nevedela jsme to zatim tak moc nezjistovala jsme si rikala ze bychom se zkusili v zari objednat na iui zda by se nezadarilo na ivf jsem se zatim koc neptala neb jsme si myslela ze mam nepruchodne vejc.a zjistili uplne neco jineho
ixule píše:
já bych s IVF moc neotálela, od ledna budou zavádět jen 1 emryo, čímž se o dost sníží šance na úspěch, ale stát to bude prakticky stejně ..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 09:07

já se na to chci ještě zeptat na té konzultaci, jestli je to určitě pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 09:10
ixule píše:
já se na to chci ještě zeptat na té konzultaci, jestli je to určitě pravda

ok tak pak nam to musis hend napsat at vime i my a muzem se dle toho zaridit:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 09:13

jasně, doufám, že na to nezapomenu, vždycky na něco zapomenu .. a když to mám napsané, tak doma nechám celý ten papír :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
28.7.11 09:16
ixule píše:
jasně, doufám, že na to nezapomenu, vždycky na něco zapomenu .. a když to mám napsané, tak doma nechám celý ten papír :mrgreen: :zed:

tak to jsme na tom podobne:))))ja jdu pomalu vstat z luzka a nasnidat se zatim se s vami loucim neb pak asi zajdu k tomu dr at se i na ten pupek mrkne at mam jistotu ze neco nezanedbavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.7.11 09:18

jj, to bude nejlepší, uvidíš co řekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie