Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
simsul měla jsem to dostat už v úterý, ale utrogestan to podržel, včera jsem ho už neměla, tak to dneska čekám ![]()
doxi pohledala jsem to na netu a jinak než laparkou to nejde … já pořád přemýšlím, jestli třeba na ní nejít, ale stejně bych pak musela asi na IVF a tak je zbytečné jít na laparku, když na ní prostě nechci
mozna ti ale budou chtit tu laprku tez udelat jeste pred ivf…me muj dr rekl ze to je lepsi ji udelat aby se vedelo co je popr za pricinu
ixule píše:
doxi pohledala jsem to na netu a jinak než laparkou to nejde … já pořád přemýšlím, jestli třeba na ní nejít, ale stejně bych pak musela asi na IVF a tak je zbytečné jít na laparku, když na ní prostě nechci
no me dr rekl ze te kdyz vi cim to je tak aspon budou vedet skz stimulku a tak…ja bych na ni znovu tez nechtela, ale na tvem miste bych zkusila jendou ivf a az kdyby se pak nezadarilo tak az pak bych zkusila treba to laparo
no mě právě rovnou doporučoval IVF, já si o tu průchodnost sama řekla, protože v té době, jsem si prostě IVF nechtěla připustit .. ale nechtěla jsem laparku, ale jen zjištění průchodnosti tou kontrastní látkou … jako jo, pokud dr řekne, abych na ní šla tak samo půjdu, ale prostě nechci tam jen proto, aby zjistili, že mám vejcovody v pořádku ..
doxicka píše:ixule píše:no me dr rekl ze te kdyz vi cim to je tak aspon budou vedet skz stimulku a tak…ja bych na ni znovu tez nechtela, ale na tvem miste bych zkusila jendou ivf a az kdyby se pak nezadarilo tak az pak bych zkusila treba to laparo
ale treba by ti i profoukli vejcocody a mohlo by pomoct i to me udelali pro jistotu i driling tak se mam e3mes snazit a pak kdyztak bude ivf
doxicka píše: [na tvem miste bych zkusila jendou ivf a az kdyby se pak nezadarilo tak az pak bych zkusila treba to laparo
jo to zní docela rozumně …
ixule píše:
no mě právě rovnou doporučoval IVF, já si o tu průchodnost sama řekla, protože v té době, jsem si prostě IVF nechtěla připustit .. ale nechtěla jsem laparku, ale jen zjištění průchodnosti tou kontrastní látkou … jako jo, pokud dr řekne, abych na ní šla tak samo půjdu, ale prostě nechci tam jen proto, aby zjistili, že mám vejcovody v pořádku ..
tak pokud ti rovnou doporucil ivf tak bych na laparku nesla…da se to sice prezit ale neni o co stat…a az kdyz to nevyjde a budou to chtit tak bez az pak zatim bych to nehrotila az jak dopadne ivf
já bych s IVF moc neotálela, od ledna budou zavádět jen 1 emryo, čímž se o dost sníží šance na úspěch, ale stát to bude prakticky stejně ..
ixule píše:
já bych s IVF moc neotálela, od ledna budou zavádět jen 1 emryo, čímž se o dost sníží šance na úspěch, ale stát to bude prakticky stejně ..
já se na to chci ještě zeptat na té konzultaci, jestli je to určitě pravda
ixule píše:
já se na to chci ještě zeptat na té konzultaci, jestli je to určitě pravda
ok tak pak nam to musis hend napsat at vime i my a muzem se dle toho zaridit:))
jasně, doufám, že na to nezapomenu, vždycky na něco zapomenu .. a když to mám napsané, tak doma nechám celý ten papír
![]()
ixule píše:
jasně, doufám, že na to nezapomenu, vždycky na něco zapomenu .. a když to mám napsané, tak doma nechám celý ten papír![]()
tak to jsme na tom podobne:))))ja jdu pomalu vstat z luzka a nasnidat se zatim se s vami loucim neb pak asi zajdu k tomu dr at se i na ten pupek mrkne at mam jistotu ze neco nezanedbavam