Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ixule píše:maacek píše:macíku neboj nic holka
uf a je to tady, takže bez ICSI se neoplodnilo ani jedno, s ICSI se z 10 oplodnilo 9, ale 3 už odpadly, takže bojuje 6 embryjek. ty se prý dělí moc hezky, tak jestli jim to vydrží tak ET asi v úterý. bože, mám zavolat zítra v jednu, co a jak, jak to jako vypadá, mám celkem strach, ten úbytek je strašnej... slabší odpadly a teď zůstali jen silní
.. tam už takový úbytek nebude
...... já o tom taky uvažovala, kdyby bylo dost vajec, tak něco zkusit bez ICSI a něco s ICSI .. ale musí jich být dost, ty si měla slušnou úrodu
no my nejdřív ICSI nechtěli vůbec, ted si říkám, díky za to, že jsme se pro něj rozhodli.
v tom je asi ta dlouholetá chyba proč nemůžu otěhu… mám tvrdý skořápky ![]()
no tak snad už to ted dopadne, když zůstali jen silní jedinci. ![]()
macíku mě mě říkal dr, že i pokud mám imunitu, tak se tam právě jen takhle spermíci nedostanou, že je to jako kdybys chtěla k sobě dát dva stejné magnety … já právě vyloženě ICSI chtěla, ale dr říkal, že se tím obejde ten poslední přirozený výběr, tak tím mě trošku zvyklal, ale stejně bych do toho šla, jen pár bych možná zkusila, stejně jako vy, normálně, ale muselo by jich být hodně
… tak se nenervi, buď v klidu ať se jim hezky připravuje pojíček u tebe, žádné stresy ![]()
no my to právě taky nechtěli právě kvůli tomu přirozenému výběru, ale nakonec jsme se rozhodli jinak a dnes jsem za to fakt ráda, ježíš at už je zítra jedna hodina, at zas vím co se s nima děje… ![]()
maacek píše:
no my to právě taky nechtěli právě kvůli tomu přirozenému výběru, ale nakonec jsme se rozhodli jinak a dnes jsem za to fakt ráda, ježíš at už je zítra jedna hodina, at zas vím co se s nima děje…
jojo, já bych jen na to bez ICSI taky nespoléhala … zachvíli se jde spát, pak se vzbudíš, nabaštíš a za chvíli budeš vědět ![]()
jj, už je večer
za chvíli si dojdu s „tatkou“ na pivo - já teda ještě raději na vodu nebo juice a pujdu spát, ono se to překulí a jsem napnutá co řeknou zítra.
maacek píše:
jj, už je večerza chvíli si dojdu s „tatkou“ na pivo - já teda ještě raději na vodu nebo juice a pujdu spát, ono se to překulí a jsem napnutá co řeknou zítra.
to je správný
… určitě samé dobré zprávy
hezky se vyspi ![]()
Ahojda holky ![]()
Maci tak to je super držím palečky aby krásně vydrželi i dál
jsou to určitě velcí bojovníci a už se těší k tobě
tak držím palečky a jsem taky moc zvědavá ![]()
tak a je to tu ![]()
zítra si jedu pro mrně
z těch 6 už jsou 2 u ledu a z těch 4, kteerá jsou prý nádherná, bez fragmentací a tak, mi jednoho dají - a zbytek taky k ledu ![]()
bože, tak zítra už ze mě bude malá těhule
![]()
maacek píše:
tak a je to tu
zítra si jedu pro mrněz těch 6 už jsou 2 u ledu a z těch 4, kteerá jsou prý nádherná, bez fragmentací a tak, mi jednoho dají - a zbytek taky k ledu
bože, tak zítra už ze mě bude malá těhule![]()
Hodně štěstí, držím moc moc palce!!!!!
Huráááá
tak držím palečky ![]()
maacek píše:
tak a je to tu
zítra si jedu pro mrněz těch 6 už jsou 2 u ledu a z těch 4, kteerá jsou prý nádherná, bez fragmentací a tak, mi jednoho dají - a zbytek taky k ledu
bože, tak zítra už ze mě bude malá těhule![]()
macíku to je úžasnéééé!!!!!! … vidíš, já to říkala, že to jsou bojovníci
… mám takovou radost ![]()
ixule píše:
macíku to je úžasnéééé!!!!!! … vidíš, já to říkala, že to jsou bojovníci… mám takovou radost
děkuju, hrozně se mi ulevilo a hrozně se na malýho těším ![]()
ixule píše:
macíku necháš si dát jen jedno tedy že
jj, jdeme do jednoho - je to bud ano nebo ne, ale tím že máme mrazáčky, tak to můžem pak zkusit znovu při KETu, takže mě do dvojek nic netlačí.
to je jasný
.. za jak dlouho je pak možný KET? (jen se ptám kvůli sobě, ty to určitě potřebovat nebudeš
)