1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
21.8.11 10:47
ixule píše:
maacek píše:
uf a je to tady, takže bez ICSI se neoplodnilo ani jedno, s ICSI se z 10 oplodnilo 9, ale 3 už odpadly, takže bojuje 6 embryjek. ty se prý dělí moc hezky, tak jestli jim to vydrží tak ET asi v úterý. bože, mám zavolat zítra v jednu, co a jak, jak to jako vypadá, mám celkem strach, ten úbytek je strašnej.
macíku neboj nic holka :hug: .. slabší odpadly a teď zůstali jen silní :palec: .. tam už takový úbytek nebude :palec: ...... já o tom taky uvažovala, kdyby bylo dost vajec, tak něco zkusit bez ICSI a něco s ICSI .. ale musí jich být dost, ty si měla slušnou úrodu :palec:

no my nejdřív ICSI nechtěli vůbec, ted si říkám, díky za to, že jsme se pro něj rozhodli.
v tom je asi ta dlouholetá chyba proč nemůžu otěhu… mám tvrdý skořápky :zed:
no tak snad už to ted dopadne, když zůstali jen silní jedinci. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.8.11 13:00

macíku mě mě říkal dr, že i pokud mám imunitu, tak se tam právě jen takhle spermíci nedostanou, že je to jako kdybys chtěla k sobě dát dva stejné magnety … já právě vyloženě ICSI chtěla, ale dr říkal, že se tím obejde ten poslední přirozený výběr, tak tím mě trošku zvyklal, ale stejně bych do toho šla, jen pár bych možná zkusila, stejně jako vy, normálně, ale muselo by jich být hodně :nevim: … tak se nenervi, buď v klidu ať se jim hezky připravuje pojíček u tebe, žádné stresy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
21.8.11 17:37

no my to právě taky nechtěli právě kvůli tomu přirozenému výběru, ale nakonec jsme se rozhodli jinak a dnes jsem za to fakt ráda, ježíš at už je zítra jedna hodina, at zas vím co se s nima děje… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.8.11 17:41
maacek píše:
no my to právě taky nechtěli právě kvůli tomu přirozenému výběru, ale nakonec jsme se rozhodli jinak a dnes jsem za to fakt ráda, ježíš at už je zítra jedna hodina, at zas vím co se s nima děje… :andel:

jojo, já bych jen na to bez ICSI taky nespoléhala … zachvíli se jde spát, pak se vzbudíš, nabaštíš a za chvíli budeš vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
21.8.11 18:50

jj, už je večer :dance: za chvíli si dojdu s „tatkou“ na pivo - já teda ještě raději na vodu nebo juice a pujdu spát, ono se to překulí a jsem napnutá co řeknou zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.8.11 20:57
maacek píše:
jj, už je večer :dance: za chvíli si dojdu s „tatkou“ na pivo - já teda ještě raději na vodu nebo juice a pujdu spát, ono se to překulí a jsem napnutá co řeknou zítra.

to je správný :) … určitě samé dobré zprávy :palec: hezky se vyspi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
22.8.11 10:47

Ahojda holky :-)
Maci tak to je super držím palečky aby krásně vydrželi i dál :andel: jsou to určitě velcí bojovníci a už se těší k tobě :andel: :andel: tak držím palečky a jsem taky moc zvědavá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
22.8.11 13:39

tak a je to tu :-D
zítra si jedu pro mrně :-D z těch 6 už jsou 2 u ledu a z těch 4, kteerá jsou prý nádherná, bez fragmentací a tak, mi jednoho dají - a zbytek taky k ledu :-D
bože, tak zítra už ze mě bude malá těhule :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
22.8.11 13:41
maacek píše:
zítra si jedu pro mrně :-D z těch 6 už jsou 2 u ledu a z těch 4, kteerá jsou prý nádherná, bez fragmentací a tak, mi jednoho dají - a zbytek taky k ledu :-D
bože, tak zítra už ze mě bude malá těhule :dance: :srdce:

Hodně štěstí, držím moc moc palce!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
22.8.11 13:50

Huráááá :dance: tak držím palečky :andel:

maacek píše:
bože, tak zítra už ze mě bude malá těhule :dance: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.8.11 13:54

macíku to je úžasnéééé!!!!!! … vidíš, já to říkala, že to jsou bojovníci :palec: … mám takovou radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
22.8.11 13:55
ixule píše:
macíku to je úžasnéééé!!!!!! … vidíš, já to říkala, že to jsou bojovníci :palec: … mám takovou radost :hug:

děkuju, hrozně se mi ulevilo a hrozně se na malýho těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.8.11 14:05

macíku necháš si dát jen jedno tedy že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
22.8.11 14:14
ixule píše:
macíku necháš si dát jen jedno tedy že :-)

jj, jdeme do jednoho - je to bud ano nebo ne, ale tím že máme mrazáčky, tak to můžem pak zkusit znovu při KETu, takže mě do dvojek nic netlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.8.11 19:01

to je jasný :palec: .. za jak dlouho je pak možný KET? (jen se ptám kvůli sobě, ty to určitě potřebovat nebudeš :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí