Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maacek píše:no vidíš jak to pěkně uteklono já odpočívám, poléhávám, sem tam něco vyperu, ale klídek… ono v tom vedru ani nic jiného nejde.
ono se v tom vedru opravdu nic jiného nedá .. tys měla puregon viď … dělalo ti to něco? jako bylo ti blbě nebo tak něco?
ixule píše:maacek píše:no vidíš jak to pěkně utekloono se v tom vedru opravdu nic jiného nedá .. tys měla puregon viď … dělalo ti to něco? jako bylo ti blbě nebo tak něco?no já odpočívám, poléhávám, sem tam něco vyperu, ale klídek… ono v tom vedru ani nic jiného nejde.
jj, puregon a nedělal mi nic
bylo to v pohodě, on je prý i o dost šetrnější. tak nevím, hyperstimulák jsem měla stejně, tak si nevybereš.
zatim stejne
zcela bez příznaků, tak nevím zda je to dobře nebo špatně ![]()
maacek píše:
zatim stejnezcela bez příznaků, tak nevím zda je to dobře nebo špatně
určitě dobře, na příznaky je brzy ![]()
no ženy, pokud se něco nepodělá - že by třeba ta mrcha došla, tak bych to možná zkusila v pátek, ještě o tom nejsem uplně přesvědčená, ale tak přemýšlím o tom. kritické dny se přiblížily, tak se modlím a děkuju za každý, který mě posouvá blíž. jsou to nervy, to vám teda povim.
no to věřím, to musí být nervy .. od kdy se vůbec může po ET testovat? .. je to asi o trošku dřív než klasicky že?, ale o moc ne ![]()
ixule píše:
no to věřím, to musí být nervy .. od kdy se vůbec může po ET testovat? .. je to asi o trošku dřív než klasicky že?, ale o moc ne
no hele někdo testuje už třeba šestý, sedmý den, ale to se mi zdá málo. já bych chtěla vydržet min na ten desátý což je pátek - protože to bude 13 DPO a tak si myslím, že tam už něco by být mohlo, ale nevím.
no uvidíme, zda do pátku vydržím -hrozně se bojím, že mi to ta mrcha celý pokazí. že prostě dojde a bude po všem.
Achojky,
Maacek já taky neměla žádné příznaky a dokonce mě pak bolelo břicho jako když má přijít MS..
Věřím, že se zadařilo!!!
Ixule, ty budeš koukám v září mít IVF, tak věřím, že to dopadne také dobře
macíku jo to by tak mohlo být .. určo to vyšlo, uvidíš ![]()
simsul .. jojo, už píchám od soboty ![]()
Maci to je jasná věc že to vyjde
moc ti to přeji
a hned za tebou Ixí
![]()