Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maacek píše:ixule píše:no já na to pak před OPU už ani nemyslela, jak jsem měla bolavý to břicho,nafouklý těma folíkama, a ted už bych si říct nechala, ale raději ne… co kdyby tam junior fakt byl?
no jasně, tam pak musí chlap mít zase pauzu .. ale jde o to jestli jen chlap![]()
no jasně, před OPU musí být pauza, jsem to počítala, a my teda jako musíme dnes a pak má drahý smůlu, tak to ještě uvidím, jestli se mi bude chtít
..... juniorovi by se to určitě líbilo, a on tam určitě je
.. ale taky bych asi radši vydržela ![]()
Ixi tak super gratuluji
už to prostě pěkně jede pak ti tam dají prcky a bude to huráá gratuluji
![]()
Jinak já se chlubím a slavím, čekáme holčičku hurááá
![]()
Pajuch, koukám, že to je asi podle přáníčka, tak super!!! Jméno víte?
Simsulko je to podle přáníčka
chtěli jsme jí už proto že v rodině je pět kluků ve věku od 2-5 let tak to chtělo nějakou prdelinku aby byli všichni paf
a jméno Sára ![]()
pajuch píše:
Ixi tak super gratulujiuž to prostě pěkně jede pak ti tam dají prcky a bude to huráá gratuluji
![]()
Jinak já se chlubím a slavím, čekáme holčičku hurááá![]()
no doufám, jo sliznice říkal tuším 7, což je na 6 DC OK, za což jsem ráda, občas se jí nechce ![]()
tak gratuluju k Sárušce
![]()
pajuch píše:
Maci moc děkuji jsem šťastná![]()
to věřím, musí to být úžasný pocit ![]()
ixule píše:pajuch píše:no doufám, jo sliznice říkal tuším 7, což je na 6 DC OK, za což jsem ráda, občas se jí nechce
Ixi tak super gratulujiuž to prostě pěkně jede pak ti tam dají prcky a bude to huráá gratuluji
![]()
Jinak já se chlubím a slavím, čekáme holčičku hurááá![]()
tak gratuluju k Sárušce![]()
sliznice to dožene, vzpomen si na tu moji, a taky to dohanala.
pajuch píše:
Simsulko je to podle přáníčkachtěli jsme jí už proto že v rodině je pět kluků ve věku od 2-5 let tak to chtělo nějakou prdelinku aby byli všichni paf
a jméno Sára
Super ![]()
Já bych kvůli našim chtěla chlapečka, protože ségra má dvě holčičky a kvůli přítelovým holčičku, pže má švára chlapečka a vůbec přítel je ze tří kluků, tak jsem zvědavá
Ixi taky děkuji ![]()
Simsul no moje mamka zase chtěla kluka protože z mé strany jsme opravdu samý holky a žádný kluk, bratranec no prostě nikdo a z přítelovi právě samý kluci
tak v jeho straně je radost z mojí strany jako máti atd moc ne
ale rádi jako jsou
![]()
To jo no
tak snad se povede příště ![]()
maacek píše:
na tohle by byl nejlepší páreček dvojek
pajuch píše:
Ixi taky děkuji
Simsul no moje mamka zase chtěla kluka protože z mé strany jsme opravdu samý holky a žádný kluk, bratranec no prostě nikdo a z přítelovi právě samý klucitak v jeho straně je radost z mojí strany jako máti atd moc ne
ale rádi jako jsou
![]()
Tak to máme podobné. Tak jsem zvědavá koho „potěšíme“ my.. Ale vím, že radost bude tak jako tak