Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Veve
fotky krasny
flasticku mame stejnou a pak vetsi v ruzovem
rostete krasne. Nam za chvilicku rok
mas pravdu leti to. Fotky hodim z pc
@pajuch píše:
Ahojda holky tak co jak se mate???
ahoj máme se dobře
zítra nám je 8 měsíců a lezeme, už se dvakrát postavila v postýlce, děláme paci paci, jak je veliká, tluče bubeníček
Je to naše sluníčko
a co vy?
@veve.m ahooooj
malá je smíšek, krásná
ty jo to letí už je to velká holka
U nás ještě nechodíme je to lemra malá líná
jako kolem nábytku a za ruku chodí krásně ale sama to nee, ale má ještě čas tak na to netlačím ona na to přijde ![]()
Ahojky, už nám je rok, chodí sama, ale cca týden, před tím pár kroků jen. Pak dělá spoustu kravinek, který jsou fakt vtipný, něco i namluví. No je to bomba. Posílám pár foteček taky ![]()
A co druhé plánujete? my o tom začínáme mluvit jako jestli jo a kdy a tak
@simsulka ahojky
slusi vam to jste si podobne ![]()
My uz od ledna chodime zase do CARu ale moje ms je svinucha i po vyvolani tak cekame na novy cyklus at do me nic necpe. Planujeme tase iui tak uvidime ![]()
Dáte nám hlásek? Stačí dát to se mi líbí a můžeme chodit obden do MC zdarma http://www.facebook.com/photo.php?…
@veve.m gratulaceeeeeee ty brdo
my porad nic cekam na ms mam clostil a pak iui
@pajuch píše:
@veve.m gratulaceeeeeee ty brdomy porad nic cekam na ms mam clostil a pak iui
to brzy klapne uvidíš… a přirozeně to nešlo? to tělo se často po porodu srovná
@veve.m prd my se snazili od sary puli roku a prd ja mam tu debilni ms a nekdy vubec :-/
@pajuch píše:
@veve.m prd my se snazili od sary puli roku a prd ja mam tu debilni ms a nekdy vubec :-/
@veve.m no neudelam nic ale zatim nezoufam jen ta ms me sejri ![]()
A ja porad kojim.sicr uspech, pze uz jen jednou denne ale porad no. tak nemuzu na vyvolavacku ani brat leky na cukrovku. s gyndou uz jsem domluvena ze nasadime lecbu jako jsem mela v caru. vlastne leky na cukrovku musim brat tak jako tak:-(