1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6142
28.12.11 09:22

Pajuch jak se cítíš? Už se ti to blíží vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.12.11 09:23

Ixule už 19tt, ty vado tak to čumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.12.11 09:23

Maacek jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.12.11 09:24

Veru za chvíli konec 1.trimestru taky to uteklo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
28.12.11 10:45

jj už aby to bylo a aby mi už nebylo zle :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.12.11 11:33

simsul .. no jo no, letí to .. tobě se to taky nezpomalilo, za chvíli je to tu :palec:

veru .. mě je blbě pořád :mrgreen: .. tedy je to trošku lepší, než předtím, ale začala mě do toho pálit žáha, takže si nevybereš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.12.11 11:35
ixule píše:
simsul .. no jo no, letí to .. tobě se to taky nezpomalilo, za chvíli je to tu :palec:veru .. mě je blbě pořád :mrgreen: .. tedy je to trošku lepší, než předtím, ale začala mě do toho pálit žáha, takže si nevybereš :mrgreen:

s žáhou taky bojuju ale pomáhá mi obyčejná soda naštěstí. Ale vím že kolikrát si to dělám sama, jako mandarinkama a tak,ale co soda to zatím vždycky vyřešila. A nevolnosti jako takové neznám, takže vám je holky teda nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.12.11 11:36
simsulka píše:
ixule píše:
simsul .. no jo no, letí to .. tobě se to taky nezpomalilo, za chvíli je to tu :palec:veru .. mě je blbě pořád :mrgreen: .. tedy je to trošku lepší, než předtím, ale začala mě do toho pálit žáha, takže si nevybereš :mrgreen:
s žáhou taky bojuju ale pomáhá mi obyčejná soda naštěstí. Ale vím že kolikrát si to dělám sama, jako mandarinkama a tak,ale co soda to zatím vždycky vyřešila. A nevolnosti jako takové neznám, takže vám je holky teda nezávidím

sodu normálně koupim? .. mléko prý taky pomáhá, zatím jsem nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.12.11 11:40
ixule píše:
simsulka píše:
ixule píše:
sodu normálně koupim? .. mléko prý taky pomáhá, zatím jsem nezkoušela

Jj mají normálně mezi práškama do pečiva a takovýma věcma, stojí asi 4Kč, já si ji bud míchám v troše vody, ale poslední dobou si dám lžičku možná víc do pusy a pořádně zapiju. Tak zkus a snad ti zabere, ségra při obou těhotenství byla jen na sodě.. Mléko u mě zabírá, ale jen na chvíli a pak to mám ještě horší a tak jsem o tom četla, že mléko dočasně uleví, ale pak žaludek začne produkovat víc šťáv, tak to je asi ono, že se mi to pak zhorší. Ale každá to má jinak, za zkoušku nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
28.12.11 11:41

já to zatím nemám tolik, tak nic neberu, ale chci mít něco doma, kdyby mě to přepadlo nějak hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.12.11 11:42
ixule píše:
já to zatím nemám tolik, tak nic neberu, ale chci mít něco doma, kdyby mě to přepadlo nějak hodně

Jj je dobrý to mít, já mám občas fakt hnusný pálení až to bolí a právě většinou když ležím večer a to se nedá usnout prostě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.12.11 15:46

simsul do vcera ok a pak jsem od te doby v nem, mala mela blby monitor a ma snuru kolem krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
28.12.11 17:40
pajuch píše:
simsul do vcera ok a pak jsem od te doby v nem, mala mela blby monitor a ma snuru kolem krku

Takže budou vyvolávat, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
28.12.11 20:29

no uz vcera byl malem cisar pak se umoudrila tak studujou jeste dneska a ta snura neni pry nic hroznyho uzel tam snad nema asi si ji nekdy skripne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
29.12.11 20:32
pajuch píše:
no uz vcera byl malem cisar pak se umoudrila tak studujou jeste dneska a ta snura neni pry nic hroznyho uzel tam snad nema asi si ji nekdy skripne :-(

Ty jo, tak hlavně at jste v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital