Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, copak nového? Já měla dnes první monitor- kontrakce žádný, břicho neklesá…si ještě počkám…
![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, chtěla bych darovat vajíčka, někomu pomoci, sama už dvě děti mám. a další už neplánujeme. a určitě bych byla ráda i za fin. odměnu jako náhradu. penízky se hodí…
koukala jsem na stránky Fertimedu v Polance, mám ho nejblíže.
pomůže někomu když si mě tam dovede že ho posunou v pořadníku? nebo už čekačky nejsou. jen jsem letecky něco málo přečetla…
nevíte jaká je kompenzační náhrada?
kdy nejlíp tam dojít? po MS nebo před?
jak dlouho se stimuluje a pak jak s odběrem? díky moc za info
@veve.m týý jo, ty už to máš taky za pár
.. jen ať se beruška pár dní ještě hezky dopeče ![]()
Ahoj Veve jak píše Ixí taky koukám máš to opravdu za pár tak držím palečky
třeba to přijde raz dva, já jsem teda 8 dní přenášela a měla jsem toho už plné kecky
jinak u nás nic rosteme jako z vody malá je úžasná už je s ní prostě sranda ![]()
Ahoj holky po době jsem tady v diskuzi
ixule gratulace veliká, pozdě vím
Verča už od včera nepíše tak čekáme info
Ahoj holky, hlásím, že Gábinečka se nám narodila 15.7. v 18:44 s váhou 3330g a 51 cm. Porod byl strašný, druhé dítě jedině císařem. Po tomto zážitku ho nikomu nebudu vymlouvat… Po 15hod kontrakcí jsem byla tak vyfluslá, že už jsem špatně tlačila, porod nepostupoval malá prostě nešla ven, všichni na mě řvali, ať se vzpamatuju… no děsný, brečela jsem a nevěděla jsem co dělat.. museli pomáhat tlačit na břicho a malá musela ven s pomocí vexu. Kupodivu šití ani moc asi nemám, nástřih ani nevím jestli byl, každopádně jsem ho ani necítila to samé šití. Člověk byl tak šťastný, že už to nebolí, že by mě snad mohli i pitvat a bylo mi to jedno. dělala jsem scény asim až se stydím, jak jsem vyváděla při kontrakcích a potom zase když mi odnesli malou oživovat tak jsem jen brečela jak hysterka, že jestĺi jí něco bude, tak že si to nikdy neodpustím.. no zážitek na celý život. Bude se mi o tom zdát i za deset let asi
Tady je naše prdelka ![]()
@simsulka píše:
Ahoj holky po době jsem tady v diskuziixule gratulace veliká, pozdě vím
Verča už od včera nepíše tak čekáme info
díky ![]()
@veve.m velká gratulace mamino
hlavní je, že to máte za sebou ![]()
Holky tak jak rostete? Hoďte fotečky
Gabča roste jak z vody
Letí to, za tři dny máme 5 měsíců