Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Simsul už jsme doma, ozvy jsou tak nějak už v normě, jen má málo plodové vody a tu šňůru ale průtoky placentou i pupeční šňůrou jsou ok, jinak čípek 1cm a hrdlo prostupné na špičku prstu tak uvidíme
pajuch píše:
Simsul už jsme doma, ozvy jsou tak nějak už v normě, jen má málo plodové vody a tu šňůru ale průtoky placentou i pupeční šňůrou jsou ok, jinak čípek 1cm a hrdlo prostupné na špičku prstu tak uvidíme
Proč tě radši nenechali na vyvolání? ![]()
No nevím asi to nechtějí lámat přes koleno
no v pondělí jdu znova tak ještě uvidíme jak dopadnu ale jsem připravená se zeptat dál co a jak
pajuch píše:
No nevím asi to nechtějí lámat přes kolenono v pondělí jdu znova tak ještě uvidíme jak dopadnu ale jsem připravená se zeptat dál co a jak
Tak snad opravdu vědí co dělají a chtějí to nechat na přírodě, ale určitě do toho rýpej. Já jak byla dnes na té poradně, tak jsem se tam sešla s kamarádkou, která měla v uterý termín a dnes ji dr řekl, že si ji tam už nechají a zítra vyvolají, tak byla taková šokovaná ![]()
Holky přeju krásný nový rok ať je úspěšnější než ten minulý, zdravíčko, štěstíčko a spokojenost
simsulka píše:
Holky přeju krásný nový rok ať je úspěšnější než ten minulý, zdravíčko, štěstíčko a spokojenost
taky .. všem úúžasný nový rok ![]()
simsulka píše:
Pajuch, tak jak, vše v pořádku?
taky jsem zvědavka zvědavá
doufám, že je všechno dobrý holky
Simsulko a Veve zatím jsem pořád 2v1
v pondělí na kontrole to měla zase zvýšené ale pak se uklidnila tak jsem si oddychla
už tam byli hodně vysoké stahy dělohy tak dr říkala že bych se mohla rozrodit ale nevím nevím asi se jí nějak nechce ale já už bych to brala
v pondělí jdu zase na kontrolu a případně si mě tam nechají tak uvidíme, jste hodné že na mě myslíte dám určo vědět
Veve na tebe jsem taky dneska koukala co nového v popisku
a Simsul tobě už se to taky pěkně krátí ![]()
Ahojky holky četla jsem tento příspěvek tak jestli můžu tak bych přidala příspěvek:-) S tím IUI je to individuální. Kamarádka byla na 2IVF+2KET a nepodařilo se.Tet šla na IUI stimul clostíkem a potají užívala Phyto soju a ejhle HCG 3750
Srdíčko tluče
Chystáme se s manželem taky IUI tak snad to u nás bude podobné a konečně se dočkáme:-) Jinak my máme za sebou 3 neuspěšné IVF vždy krásné blastocysty + 3 KET a nic:-(
Ahoj holky ![]()
Tak screening je v pořádku, výsledky mi pošlou do třech dnů, riziko je 1:11.000 takže super výsledek. Mímo měří 5,4 cm. Pan doktor viděl kluka, takže vysněná holčička nebude. Snad podruhé… Hlavně jsme rádi,že bude Adámek zdravý ![]()
ixule píše:
veve to je super.. my dnes další velký UTZ taky OK
jéé tak to taky gratuluju
koukám, že jsme přesně o osm týdnů ![]()
Veve moc gratuluji
fotky krásný, nevadí že klučík hlavně že se mimískovi daří ![]()