1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12421
29.12.11 20:39

Simsul už jsme doma, ozvy jsou tak nějak už v normě, jen má málo plodové vody a tu šňůru ale průtoky placentou i pupeční šňůrou jsou ok, jinak čípek 1cm a hrdlo prostupné na špičku prstu tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
29.12.11 20:43
pajuch píše:
Simsul už jsme doma, ozvy jsou tak nějak už v normě, jen má málo plodové vody a tu šňůru ale průtoky placentou i pupeční šňůrou jsou ok, jinak čípek 1cm a hrdlo prostupné na špičku prstu tak uvidíme

Proč tě radši nenechali na vyvolání? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
29.12.11 21:01

No nevím asi to nechtějí lámat přes koleno :roll: no v pondělí jdu znova tak ještě uvidíme jak dopadnu ale jsem připravená se zeptat dál co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
29.12.11 21:16
pajuch píše:
No nevím asi to nechtějí lámat přes koleno :roll: no v pondělí jdu znova tak ještě uvidíme jak dopadnu ale jsem připravená se zeptat dál co a jak

Tak snad opravdu vědí co dělají a chtějí to nechat na přírodě, ale určitě do toho rýpej. Já jak byla dnes na té poradně, tak jsem se tam sešla s kamarádkou, která měla v uterý termín a dnes ji dr řekl, že si ji tam už nechají a zítra vyvolají, tak byla taková šokovaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
30.12.11 19:03

holky Ivca1982 porodila dnes malou Nelinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
1.1.12 10:23

Holky přeju krásný nový rok ať je úspěšnější než ten minulý, zdravíčko, štěstíčko a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
1.1.12 12:45
simsulka píše:
Holky přeju krásný nový rok ať je úspěšnější než ten minulý, zdravíčko, štěstíčko a spokojenost

taky .. všem úúžasný nový rok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
6.1.12 14:07

Pajuch, tak jak, vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
6.1.12 14:10
simsulka píše:
Pajuch, tak jak, vše v pořádku?

taky jsem zvědavka zvědavá :D doufám, že je všechno dobrý holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
6.1.12 14:58

Simsulko a Veve zatím jsem pořád 2v1 :roll: v pondělí na kontrole to měla zase zvýšené ale pak se uklidnila tak jsem si oddychla :) už tam byli hodně vysoké stahy dělohy tak dr říkala že bych se mohla rozrodit ale nevím nevím asi se jí nějak nechce ale já už bych to brala :D v pondělí jdu zase na kontrolu a případně si mě tam nechají tak uvidíme, jste hodné že na mě myslíte dám určo vědět :kytka: Veve na tebe jsem taky dneska koukala co nového v popisku :kytka: a Simsul tobě už se to taky pěkně krátí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivcik83
8.1.12 13:20

ahoj

Ahojky holky četla jsem tento příspěvek tak jestli můžu tak bych přidala příspěvek:-) S tím IUI je to individuální. Kamarádka byla na 2IVF+2KET a nepodařilo se.Tet šla na IUI stimul clostíkem a potají užívala Phyto soju a ejhle HCG 3750 :-)Srdíčko tluče :-)Chystáme se s manželem taky IUI tak snad to u nás bude podobné a konečně se dočkáme:-) Jinak my máme za sebou 3 neuspěšné IVF vždy krásné blastocysty + 3 KET a nic:-(

• Citovat
  • Upravit
19886
10.1.12 16:36

Ahoj holky :mavam:
Tak screening je v pořádku, výsledky mi pošlou do třech dnů, riziko je 1:11.000 takže super výsledek. Mímo měří 5,4 cm. Pan doktor viděl kluka, takže vysněná holčička nebude. Snad podruhé… Hlavně jsme rádi,že bude Adámek zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
10.1.12 17:28

veve to je super :palec: .. my dnes další velký UTZ taky OK :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
10.1.12 17:30
ixule píše:
veve to je super :palec: .. my dnes další velký UTZ taky OK :dance:

jéé tak to taky gratuluju :kytka: koukám, že jsme přesně o osm týdnů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
10.1.12 18:19

Veve moc gratuluji :potlesk: fotky krásný, nevadí že klučík hlavně že se mimískovi daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí