Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ixul, tak koukám, že mimi se drží, tak to je dobře ![]()
Macku co ty teď plánuješ?
ahoj no ještě nevím, dostala jsem jen injekci na stopnutí cyklu něco na d to bylo. A teď bych to měla dostat prý do týdne, no ale zatím teda nic…
a pak 17.10. tam jedu pro injekce. Nevím, které budu mít ani kolik. Jen si mám vzít 3160,– nebo tak nějak.. mám dlouhý protokol
simsulka píše:
Ixul, tak koukám, že mimi se drží, tak to je dobře
Jo jo, drží
Věřím mu ![]()
ahoj ženy, my nic - věnujeme se stavbě, takže neřešíme. večer padáme do pelechu hotový. navíc se v práci učím něco nového, takže toho mám až nad hlavu.
no my až ten příští rok, až se situace uklidní a my se přestěhujeme.
maacek píše:
ahoj ženy, my nic - věnujeme se stavbě, takže neřešíme. večer padáme do pelechu hotový. navíc se v práci učím něco nového, takže toho mám až nad hlavu.
no my až ten příští rok, až se situace uklidní a my se přestěhujeme.
Tak třeba když to přijde samo ani nebude vědět jak ![]()
simsulka píše:
Ixul tak tam je jeden? A vše v pořádku koukám, tak paráda
jojo, jeden .. a myslím, že stačí
.. taky doufám ![]()
ahoj holky, tak mi odsáli 9 vajíček a za půl hoďky tam mám volat, kolik jich bylo zralých a jestli se plodnily…ježiš já se tak bojím… a pak mám furt dilema, jestli dát jedno nebo dvě, každý mi říká jedno, ale já se bojím, že jedno nevyjde…
veve tak držím palce .. jinak mě zaváděli dvě embryjka a čekáme jedno miminko ![]()
Veve ahojky
moooc ti držím palečky aby jich bylo co nejvíce zralých a zároveň i oplodněných a určitě dej vědět držím palečky
a za mě já bych si nechala dát dvě prostě když už člověk dojde k ivf po takových strastích tak prostě dvě ale to je můj názor ![]()
Ahojky,
Veru já bych taky dala ty dvě.
Ixul za chvíli vás čeká NT screening vid? Toto letí ![]()
Pajuch děkuji, koukám, že taky čekáte holčičku
Akorát se bojím aby nám příště neřekli že to bude chlapeček, už totiž nakupuju růžové věcičky, jinak proti chlapečkovi nic nemám.. Nakolik procent vám řekli že to je holčička?
Veve určitě to budou držáci a pěkně se jim bude dařit neboj ![]()
Simsul na procenta mi to neřekli nikdy ale vždycky se krásně ukázala, i do 3D mi to přepnuli abych to viděla a opravdu tam nic nebylo
a když jsem byla na 4D tak dr jen co začala tak říká no jo je to opravdu holka ukázala nám krásně kávové zrníčko
to se říká u holek
snad se nespletli ještě ti to určitě poví ![]()
pajuch píše:
Veve určitě to budou držáci a pěkně se jim bude dařit neboj
Simsul na procenta mi to neřekli nikdy ale vždycky se krásně ukázala, i do 3D mi to přepnuli abych to viděla a opravdu tam nic nebyloa když jsem byla na 4D tak dr jen co začala tak říká no jo je to opravdu holka ukázala nám krásně kávové zrníčko
to se říká u holek
snad se nespletli ještě ti to určitě poví
My na to koukali taky přes 3D i normálně a pořád to koumal, byl přímo mezi nožičkama jakoby seděla na tom UTZ a říkal na 95% tak uvidíme no ![]()