1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19886
15.9.11 13:39

holky já to včera dostala a jsem už zase na dně… :cry: volala jsem do Sanusu, chtěla e objednat, jenže doktor tam je v blbý dny, kdy nemůžu z práce a sestra na mě tak vyjela, že už se mi tam ani nechce. Přemýšlím o přestupu anebo se na to celý vy… a končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.9.11 20:40
simsulka píše:
Ixu jak se cítíš? Maci a co vlastně vy ted?

my ted nic, chci si odpočinout, takže na všechno kašlu, doděláme barák, na jaře se přestěhujeme a pak možná půjdem na KET.
ale jinak nic, začla jsem cvičit, musím shodit… přemýšlím že začnu chodit cvičit mojžíšovou ještě k tomu a tak. ale jinak nic.
a musím říct, sex proto že chci a ne proto že musím, mi dělá moc dobře :-D asi jsem to potřebovala.
fakt mám pocit, že toho bylo moc a je třeba upustit páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.9.11 20:42
veve.m píše:
holky já to včera dostala a jsem už zase na dně… :cry: volala jsem do Sanusu, chtěla e objednat, jenže doktor tam je v blbý dny, kdy nemůžu z práce a sestra na mě tak vyjela, že už se mi tam ani nechce. Přemýšlím o přestupu anebo se na to celý vy… a končím

veve :hug: zase se oklepeš… já už jsem se ze sraček taky dostala… ale jak říkám, řekla jsem dost, a odpočívám. zítra jdu s hlavou - z blondýny bude bruneta a tak… začla jsem od podlahy, chci toho spoustu změnit a začít trošku žít. máme mrazáky, tak jednou na ně dojde, ale rozhodně ne hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.9.11 20:51
simsulka píše:
:mavam: jo jde to, děkuju za optání :) .. tak uvidíme, jak to bude dál, zatím ani moc nenervím, bylo do teď co dělat, tak na to není čas :-)

maci .. ze mě je od včera z blondýny zase brunetka :palec: :lol: .. jinak pokud ti pauzička takhle prospívá tak je to super :palec: oddychneš si, zhubneš a budeš ještě větší kočanda, zařídíte nové bydleníčko a a pak se můžete vrhnout na mrazáčky, když budete chtít :palec:

veve to mě mrzí, přeju hodně síly do dalšího počínání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
15.9.11 21:03
maacek píše:
simsulka píše:
my ted nic, chci si odpočinout, takže na všechno kašlu, doděláme barák, na jaře se přestěhujeme a pak možná půjdem na KET.
ale jinak nic, začla jsem cvičit, musím shodit… přemýšlím že začnu chodit cvičit mojžíšovou ještě k tomu a tak. ale jinak nic.
a musím říct, sex proto že chci a ne proto že musím, mi dělá moc dobře :-D asi jsem to potřebovala.
fakt mám pocit, že toho bylo moc a je třeba upustit páru.

Maci, třeba to přijde nečekaně, to by byla paráda vid? To je dobře, že to neseš tak statečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
15.9.11 21:05
simsulka píše:
maacek píše:
simsulka píše:
fakt mám pocit, že toho bylo moc a je třeba upustit páru.
Maci, třeba to přijde nečekaně, to by byla paráda vid? To je dobře, že to neseš tak statečně

no statečně - ehm, víš jak, zhroutila jsem se jak domeček z karet, ale snažím se dát prostě do kupy. a obávám se, že samo to nepřijde, takže to prostě neřeším. na KETy nám něco zbylo, tak až někdy příští rok......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
16.9.11 11:06

Ahoj holky, tak nakonec 3.10.2011 konzultace k IVF. Pozval si mě na 20 DC, takže to vypadá, že kolem 14.10.2011 začnu se stimulací :dance: Udělám pro to všechno, co půjde. Asi si raději dám i prodlouženou kultivaci, prý je větší šance na úspěch a taky asi ICSI, to ještě nevím, poradím se s doktorem, možná to nebude třeba, když je spermio v normě. Hlavně už aby to vyšlo…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
20.9.11 19:47

Ixulko, už jsi zkoušela testík nebo čekáš na dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.9.11 19:59
simsulka píše:

zkoušela a pozitivní, ale dnes jsem zakrvácela, tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6142
20.9.11 20:06
ixule píše:
simsulka píše:
zkoušela a pozitivní, ale dnes jsem zakrvácela, tak uvidíme :think:

Vážně? :dance: tak držím palečky. Ve čtvrtek na krev? No z toho krvácení se moc nestresuj, sice to asi moc nejde, ale píšu si na jiných diskuzích a tam holčina také po IVF těhulka, hodně ošklivě krvácí, ale mimi se drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
20.9.11 21:43

no Ixy, potichoučku gratuluju :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.9.11 21:47
simsulka píše:
ixule píše:
simsulka píše:
zkoušela a pozitivní, ale dnes jsem zakrvácela, tak uvidíme :think:
Vážně? :dance: tak držím palečky. Ve čtvrtek na krev? No z toho krvácení se moc nestresuj, sice to asi moc nejde, ale píšu si na jiných diskuzích a tam holčina také po IVF těhulka, hodně ošklivě krvácí, ale mimi se drží

jojo, čtvrtek .. já vím, že to nemusí nic znamenat, ale nesstresovat se vážně nějde, hlavně ráno ten šok, to stálo za to tedy :zed: .. ale věřím jim, tak snad se udrží :palec:

macíku děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
20.9.11 23:08

Veve.M: Bobinko,jsem na tom stejně, jen o jedno pozadu, jsem po 3.IUI,a dneska už špiním a příznaky-bolesti MS :-( Opět jsem si to ořvala…krom toho jsem přišla o práci,takže jsem v zapeklité situaci :-(. O IVF začínám už také uvažovat :-( Držím palce!

Ostatním držím palečky též,ať ty testíky a kontroly vyjdou jak jen to jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
3.10.11 14:10

Ahojte holky,
tak dneska jsem po 4.IUI, posledně jsem nestihla ani testovat, jak rychle tam MS dorazila :-(…tak uvidíme.

Holky, chci se zeptat, vyšetřují Vám Vaši MUDři třeba i poš.hlen, a sliznici,atd…?
Mě totiž ten hlen vůbec, a o té sliznici mi nic neříká,ani si nepíše, a kdykoliv se snažím si to hlídat, já opravdu nikdy nemám takový ten ovulkový (lepkavý,průs­vitný,natahují­cí), mám jen řídkou bílou vodičku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
3.10.11 20:30

Kači to mě mrzí … před IUI mi dělali jen kultivaci a krev, ale jen jednou a pak UTZ, kde změřil sliznici a folíky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí