Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veve.m píše:ixule píše:jéé tak to taky gratuluju
veve to je super.. my dnes další velký UTZ taky OK
koukám, že jsme přesně o osm týdnů
no jooo, přesně ![]()
Zdravím děvčátka, tak zase po dlouhé době jsem tu. Mám za sebou 2.12.11 již 6.IUI po kterém následovala MS, v lednu jsme na další IUI nešlo,jelikož to vyšlo na víkend, takže jsme se snažili sami. Mám dotaz, máte někdo zkušenosti s falešným TT? Já si včera ze zvědavosti dělala test (aniž bych si spočítala, který DC je), a k mému neuvěření jsem tam měla „2.ducha“, jelikož jsem se testovala večer, tak jsem si říkala, pro jistotu zkusím dneska ranní moč, a tam už ani duch ani náznak
Co myslíte??? ![]()
ahoj, já měla 2× dušíčka těsně před MS .. Ale uvidíš, na začátku může HCG kolísat, zkus ráno testnout znovu
ixule píše:
ahoj, já měla 2× dušíčka těsně před MS .. Ale uvidíš, na začátku může HCG kolísat, zkus ráno testnout znovu
A když jsi měla toho dušíčka,jakmile přišla MS tak to nevyšlo, nebo jsi mívala MS na počátku těhu??? (což není dneska tak neobvyklé) ![]()
přišla normální MS
.. Je fakt, že když jsem pak měla opravdu pozitivní test, tak ten duch byl mnohem silnější .. Kdy jsi měla ovu? .. Nebo kdy má přijít MS? .. Omlouvám se za stručnost, píšu jen přes telefon
ixule píše:
přišla normální MS.. Je fakt, že když jsem pak měla opravdu pozitivní test, tak ten duch byl mnohem silnější .. Kdy jsi měla ovu? .. Nebo kdy má přijít MS? .. Omlouvám se za stručnost, píšu jen přes telefon
OVU byla kolem 30.12.11. Díky moc, neomlouvej se chápu to, mě to např.z TEL.vzkazy ani neukládá.
veve.m píše:simsulka píše:taky jsem zvědavka zvědavá
Pajuch, tak jak, vše v pořádku?doufám, že je všechno dobrý holky
Jeee, jsem tu po dlouhé době, Tebe už se taky zadařilo, moc gratuluji!!! ![]()
KačkaM píše:ixule píše:OVU byla kolem 30.12.11. Díky moc, neomlouvej se chápu to, mě to např.z TEL.vzkazy ani neukládá.
přišla normální MS.. Je fakt, že když jsem pak měla opravdu pozitivní test, tak ten duch byl mnohem silnější .. Kdy jsi měla ovu? .. Nebo kdy má přijít MS? .. Omlouvám se za stručnost, píšu jen přes telefon
no já jí občas taky píšu na 2×, tak i proto radši krátké
.. s testováním ještě pár dní vydrž ![]()
Pajuška už má krásnou holčičku
.. a koukám ty už to máš skoro taky za pár ![]()
jéé tak to je super, že jsou holky v pořádku, já už se tak těším až bude bobek na světě ![]()
Holky jojo nakonec se vyvolavalo 19.1. a v jine porodce ale to je na dlouho… takze Sarinka se narodila 19.1. v 9:51 mela 3,6kg a 52 cm ![]()
![]()
![]()
pajuch píše:
Holky jojo nakonec se vyvolavalo 19.1. a v jine porodce ale to je na dlouho… takze Sarinka se narodila 19.1. v 9:51 mela 3,6kg a 52 cm
Moooooooooc gratuluji!!!!
veve.m píše:
jéé tak to je super, že jsou holky v pořádku, já už se tak těším až bude bobek na světě
já se na jedné straně těším taky, na druhé si zatím hezky užívám těhulení ![]()