1. IUI únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
14.7.11 10:47

veve taky si myslím, že to fakt tak rychle nepůjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.7.11 12:07
maacek píše:
no Veve nevím, nechci ti brát iluze, ale obávám se, že ti hned takhle neudělají, ze mě ta zelená tekutina tekla cca 8 dní :nevim:
takže na to bych moc nespoléhala, navíc budeš ráda, že budeš ráda.
takže tomu moc nevěřím.
přece jen se ti hrabou vevnitř a my museli cyklus čekat, kvůli stehům i vyčištění.

Jaká tekutina? To přece není tou kontrastní látkou…ta se používá u jinýho zákroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.7.11 12:09

Ale přece by mě nepustili domů třetí den, kdyby mě mělo být nějak blbě ne? Vždyť sám dr. mi říkal, že to je mini operace jednoduchá, krátká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.7.11 12:18

veve mini operace to je .. ale pořád operace .. mě pustili po klasické operaci druhý den domů, protože neměli místo .. a můžu ti říct, že bez toho madýlka nad postelí v nemocnici bych si ani nesedla, doma to byl pak problém a musel mě zvedat přítel z postele, ze záchoda a pod. .. byl se mnou ty první dny doma … pustili mě takhle brzo, protože jednak neměli místo a taky nebylo nutné být v nemocnici … to oni tě pustí s tím, že kdyby cokoliv tak máš přijet …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.7.11 13:26
veve.m píše:
maacek píše:
no Veve nevím, nechci ti brát iluze, ale obávám se, že ti hned takhle neudělají, ze mě ta zelená tekutina tekla cca 8 dní :nevim:
takže na to bych moc nespoléhala, navíc budeš ráda, že budeš ráda.
takže tomu moc nevěřím.
přece jen se ti hrabou vevnitř a my museli cyklus čekat, kvůli stehům i vyčištění.
Jaká tekutina? To přece není tou kontrastní látkou…ta se používá u jinýho zákroku

ne ne, i při laparoskopii tě nafouknou a pošlou do tebe takovou zelenou směs, která jím to probarvuje, proto tam čumí tou kamerou. a ta ze mě šla fakt celkem dlouho a kvůli ní jsme museli mít chráněný sex, protože pokud by tam byl plod, tak ta tekutina by ho zahubila.
je to takový zelený a hustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.7.11 13:28
veve.m píše:
Ale přece by mě nepustili domů třetí den, kdyby mě mělo být nějak blbě ne? Vždyť sám dr. mi říkal, že to je mini operace jednoduchá, krátká

ono ti nebude blbe, ale budes mít říznutý břicho a pupík a věř mi holka, že po narkoze boli celej člověk.
takže za 4 dny ti IUI dělat nikdo nebude. za 4 dny si možná dojdes na záchod teprve ve vzpřímený poloze - ne jako opice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.7.11 13:30
ixule píše:
veve mini operace to je .. ale pořád operace .. mě pustili po klasické operaci druhý den domů, protože neměli místo .. a můžu ti říct, že bez toho madýlka nad postelí v nemocnici bych si ani nesedla, doma to byl pak problém a musel mě zvedat přítel z postele, ze záchoda a pod. .. byl se mnou ty první dny doma … pustili mě takhle brzo, protože jednak neměli místo a taky nebylo nutné být v nemocnici … to oni tě pustí s tím, že kdyby cokoliv tak máš přijet …

mě zvedal i po laparce, protože v nemocnici je to pecka, tam máš madla všude, ale doma ani prd, takže drahý mě taky první dny zvedal.
navíc po odchodu z nemocnice mi nikdo neřekl, že si mám vzít espumisan, kterým nás tam „krmili“ na husto a bylo to ok. ale doma už jsem ho neměla a z toho plynu jak je břicho nafouknutý tak jsem prděla na celej byt - bylo to nekontrolovatelný, co krok to prd :oops: takže jsem byla ráda, že jsem nikam nemusela.
podle mě - na IUI ted zapomen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.7.11 13:52

mám sto chutí tam nejít, nevím jestli do Caru někdy ještě vstoupím, bojím se a oni akorát vše prodlužují mi přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.7.11 14:13

veve jako my tě nechceme děsit, pokud je operace domluvená a naplánovaná, určitě tam běž, za 14 dní budeš v pohodě, ten druhý týden už je o 200 % lepší, ale ty první dny fakt za moc nestojí, takže na cokoliv jiného nebudeš mít nejspíš ani myšlenky

.. a jestli CAR něco prodlužuje nevím, ale podle podpísku jsi měla každý měsíc jedno IUI 3× za sebou, tak mi nepřijde, že by něco prodlužovali ...... mě třeba včera rovnou řekl, že jestli to teď nevyjde, mám se domluvit na IVF .. já jsem řekla, že to nechci, že nejdřív chci zkusit průchodnost vejcovodů tou kontrastní látkou a pak bych se rozhodovala dál a on souhlasil ...... takže pokud chceš něco jinak, tak jim to řekni, určitě ti vyjdou vstříc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.7.11 14:16
veve.m píše:
mám sto chutí tam nejít, nevím jestli do Caru někdy ještě vstoupím, bojím se a oni akorát vše prodlužují mi přijde

Veve přesně tak, my tě neděsíme, jen Ti říkáme, jak to je po laparce.
za 14 dní budeš fit, uvidíš, takže holt teď jeden cyklus vynecháš - budeš ho věnovat tomu, aby se zjistilo jestli tam něco dělá neplechu případně to odstranit. pak se z toho dostaneš a hned další cyklus můžete.
a taky bych neřekla, že ti car něco prodlužuje.
jde o to, že já tohle všechno absolvovala už před car, moje gyndra chtěla mít jistotu, že pro mě udělala vše co šlo. takže já do car šla se vším hotovým.
neřekla bych, že tě brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.7.11 14:27

no trochu jsem se vyděsila to jo, protože někdo mi říká, jak je to v poho a jiní zas jak je to strašný, tak já fakt nevím. Akorát mě štve, že budu mít dovolenou zkaženou, protože ji proležím doma. To jsem si raději měla dát neschopenku a dovolenou až někdy jindy. No to už je jedno. A dr. mě naštval, protože před laparkou jsem tam byla 13 DC a neudělal mi UTZ a¨ni mi nedal injekci na vyvoolání ovulace, třeba jsem teď mohla být těhotná a nemusela bych na operaci. UTZ by ho fakt nezabil, byly by to dvě tři minutky a já bych aspoň věděla, jestli je tam folík a jak velký. IUI bych asi nechtěla, další 1,000 a třeba naprd pokud by to nebylo průchodný, ale injekci mi mohl dát na doma jako poprvé, když jsem tam byla..tím mě zbrzdil a naštval. Já nevím co se mnou je, jen řvu a to jsem v práci, ještě, že tu nikdo není… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
14.7.11 14:29
veve.m píše:
no trochu jsem se vyděsila to jo, protože někdo mi říká, jak je to v poho a jiní zas jak je to strašný, tak já fakt nevím. Akorát mě štve, že budu mít dovolenou zkaženou, protože ji proležím doma. To jsem si raději měla dát neschopenku a dovolenou až někdy jindy. No to už je jedno. A dr. mě naštval, protože před laparkou jsem tam byla 13 DC a neudělal mi UTZ a¨ni mi nedal injekci na vyvoolání ovulace, třeba jsem teď mohla být těhotná a nemusela bych na operaci. UTZ by ho fakt nezabil, byly by to dvě tři minutky a já bych aspoň věděla, jestli je tam folík a jak velký. IUI bych asi nechtěla, další 1,000 a třeba naprd pokud by to nebylo průchodný, ale injekci mi mohl dát na doma jako poprvé, když jsem tam byla..tím mě zbrzdil a naštval. Já nevím co se mnou je, jen řvu a to jsem v práci, ještě, že tu nikdo není… :roll:

Veve ono to je v pohodě, to se není čeho bát!!!! to je pravda, ale je pravda, že je to zásah v celkové narkoze a ta rekonvalescence tam prostě je!!! s tím musíš počítat.
nesmíš to tak hrotit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12421
14.7.11 14:30

Veve určitě to všechno nakonec dobře dopadne, já vím že teď jsi velký pesimista ale uvidíš ono to vyjde… A s tou dovčou, si nech napsat nemocenskou oni se tě stejně budou při nástupu ptát a dovolenou si hold vybereš jindy........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.7.11 18:18
veve.m píše:
no trochu jsem se vyděsila to jo, protože někdo mi říká, jak je to v poho a jiní zas jak je to strašný, tak já fakt nevím. Akorát mě štve, že budu mít dovolenou zkaženou, protože ji proležím doma. To jsem si raději měla dát neschopenku a dovolenou až někdy jindy. No to už je jedno. A dr. mě naštval, protože před laparkou jsem tam byla 13 DC a neudělal mi UTZ a¨ni mi nedal injekci na vyvoolání ovulace, třeba jsem teď mohla být těhotná a nemusela bych na operaci. UTZ by ho fakt nezabil, byly by to dvě tři minutky a já bych aspoň věděla, jestli je tam folík a jak velký. IUI bych asi nechtěla, další 1,000 a třeba naprd pokud by to nebylo průchodný, ale injekci mi mohl dát na doma jako poprvé, když jsem tam byla..tím mě zbrzdil a naštval. Já nevím co se mnou je, jen řvu a to jsem v práci, ještě, že tu nikdo není… :roll:

veve vážně se toho neboj, není to nic hrozného, ale tak rychle, jak si myslíš to není :) .. pokud ti nejde o prachy, tak si nech napsat neschopenku a dovču si pak užij :palec: ..... jak další 1000? .. ty za IUI něco platíš? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
14.7.11 18:45
ixule píše:
veve.m píše:
veve vážně se toho neboj, není to nic hrozného, ale tak rychle, jak si myslíš to není :) .. pokud ti nejde o prachy, tak si nech napsat neschopenku a dovču si pak užij :palec: ..... jak další 1000? .. ty za IUI něco platíš? 8-o

Jasně a ty ne? Bylo to 500,– ale teď to zdražili a to poslední jsme měli už za 1.000 Kč. Proto jsem chtěla jen injekci ale nakonec mi neudělal ani ten UTZ, takže cyklus v prčicích no. Sice jsme se snažili, jenže u nás se to prostě přirozeně asi těžko povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí