Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Ano, také ještě musí projít PGS. Vždycky mám z toho trochu obavu, aby nějaké prošly…
@Ewangelle Taky se bojim. Poslednich par dni se mi v hlave honi, kolik budu mit vajicek, kolik embryi bude zdravych. Proces ivf mi vubec nevadi, jen ty obavy ano.
@adrusenkaaa Tak mám ještě jednu kontrolu v úterý a předběžně ve čtvrtek punkci. Bude to 15DC, takhle pozdě jsem ji ještě nikdy neměla, tak snad to bude k dobru ![]()
@Potkyš Ahoj
Napočítali jich kolem dvaceti, ale hodně jich je malých okolo 13mm, tak proto punkce až ve čtvrtek. Jenom mě trochu znepokojuje, proč mi třeba nezvýší dávku Gonalu?
Jak to vypadá s tebou?
@Ewangelle To vypadá na pěkný snůšku vajec…
Asi nechtějí zvýšit gonal, aby ty větší nepopraskaly? Já čtvrtý den píchám Menopur a v úterý jdu na první utz.
Ahoj, tak já mám dnes za sebou první KET. Dělal mi to Mudr Zobáč. My měli při odběru 33 vajíček. Pak oplodnenych nám zbylo 11 a zmrazit jsme si nechali 5. Tak teď to bude dlouhých 14 dní čekání.
Vám všem holky držím moc moc palce. Ať se na všechny usměje štěstí. ![]()
@campús Tak pevně držím pěsti
Dělali vám i PGD nebo proč ten úbytek z jedenácti na pět?
Jinak já byla dneska u Zobače poprvé a hodně mile mě překvapil, klidně k němu půjdu někdy ráda znovu ![]()
@Ewangelle PGD ne, nejsme u VZP a 50 tis už jsme nechtěli platit. Zaplatili jsme zmrzeni 5. Tak asi proto. Si myslím. Já tomu všemu moc nerozumím ![]()
@adrusenkaaa Tak jak ti dopadla dneska kontrola?
Kdy jdeš na punkci? U mě to skoro jistě vypadá na ten čtvrtek (zítra ještě kontrola pro potvrzení).
@Potkyš tak mi napsali, že že zákona mají na nachystání karty 5 týdnů, já jsem to teda nikde nenašla, tak nevím. A vidím to, že na první konzultaci půjdeme bez papírů…
@Ewangelle Ahoj tak jeste budu stimulovat do stredy, mam tam jeste mensi folikuly. Takze cca punkce v patek.
@adrusenkaaa A kolikátý den stimulace dneska jsi? Já jsem dnes 11.den a včera tam bylo hodně “třináctek”, tak jsem zvědavá co zítra… Nakonec mi to ještě taky o den protáhnou, abychom se na punkci opravdu potkaly ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.