Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle jsi si volala sama jo? A pocet mas porad stejny? Ty jo tak to jsi ve ctvrtek taky zavolam.
@veri77 Jo 450j a 14 dni stimulace. Budu se snazit zamestnat at to rychle utece.
@adrusenkaaa Když mi v pátek říkali, že počet oplodněných mi zavolají v pondělí, tak jsem si nějak nebyla jistá, kdy se vlastně opravdu oplodní a začnou se počítat dny, tak jsem si dneska zavolala do laboratoře, kdy budou vědět. Je jich nakonec 20
ale to je ještě ten stav prvního dne, nový bude až v ten čtvrtek.
A ve čtvrtek dopoledne tam stejně opět jedu (monitoring/kapačky při OHSS) tak snad už budou vědět ![]()
@adrusenkaaa Jinak kdy se chystáš potom přibližně na KET? Ještě letos?
Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat …manžel má azosper. Já zvýšenou funkci št. Žlázy ale už je to ok manžel je po TESE naštěstí tam našli takže aspoň 1 skvělá zpráva jsem po 1 ivf a 3 ket všechny dopadli špatně… ![]()
V pondělí jdu na konzultaci řekněte mi na co bych se měla zeptat jedine co mě napadá je proč to nejde a zda je vše z imunolog stránky vše v pohodě…nevím čím vším bych si měla ještě projít
je to strašně náročný.....kolikrat jste museli jít než vám to vyšlo?
@Ewangelle Ja jsem si tam dnes volala a rekli mi stejne co v pondeli. Ja myslela, ze embrya kontroluji kazdy den. Zitra si taky muzu zavolat a budou uz vedet. Maji odebirat vzorky a mrazit. Ano ja bych chtela jeste letos v prosinci na Ket. Co ty?
@adrusenkaaa Já si to také myslela, i podle toho, co mi ukazovali zpětně za ilustraci jednotlivých embryí a kde se zastavili ve vývoji. No jsem zvědavá na zítřek, i s tím jestli mi budou to břicho odsávat. My s KET určitě počkáme až tak do března. Je to ale i proto, že od půlky prosince do začátku února nejsem v ČR a nechci nic riskovat.
@adrusenkaaa píše:
@missy-m Ahoj, tak dnes ziskano 8 zralych oocytu. Nechali jsme v repromede 93 tisic (nechalo se mi udelat test panda za 5 litru), ale i tak palkaa ted cekani.
Ahoj Adri preji ti at to kinecne vyjde a dockas se pokladu ????
Prosim te tech 93 jste tam nechali za trnto cyklus? ![]()
A jinak vas vsechny zdravime ????
![]()
@kratjana jee Janicko ahoj. Dekuji za palecky
ano to bylo za tento cyklus. 54 tisic za leky zbytek oplodnovaci metody. Uzivej si materstvi ![]()
@adrusenkaaa tak to je sila! Ne že by nas Ada stala min
co jsi mela za leky? Nejake novinky? Ty uz si to hradis cele sama?
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat …manžel má azosper. Já zvýšenou funkci št. Žlázy ale už je to ok manžel je po TESE naštěstí tam našli takže aspoň 1 skvělá zpráva jsem po 1 ivf a 3 ket všechny dopadli špatně…
V pondělí jdu na konzultaci řekněte mi na co bych se měla zeptat jedine co mě napadá je proč to nejde a zda je vše z imunolog stránky vše v pohodě…nevím čím vším bych si měla ještě projítje to strašně náročný.....kolikrat jste museli jít než vám to vyšlo?
Nech si udělat kompletní imunologii a hematologii, můžete zkusit ERA test pro přesně určení dne transferu, při stimulaci to natáhnout na maximum, použit polarizační mikroskopii vajíček před oplodněním. Domluvit se i na MACs, PCISI, ICSI a makonec PGD a mělo by se to povést ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.