1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
30.10.18 15:57

@Potkyš Tak držím palce, ať jich je co nejvíc a nejlepších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.10.18 16:16

@Ewangelle Díky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.10.18 18:07

@Ewangelle jsi si volala sama jo? A pocet mas porad stejny? Ty jo tak to jsi ve ctvrtek taky zavolam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.10.18 18:11

@veri77 Jo 450j a 14 dni stimulace. Budu se snazit zamestnat at to rychle utece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.10.18 19:43

@Potkyš drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
30.10.18 19:56

@adrusenkaaa Děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.10.18 20:17

@adrusenkaaa Když mi v pátek říkali, že počet oplodněných mi zavolají v pondělí, tak jsem si nějak nebyla jistá, kdy se vlastně opravdu oplodní a začnou se počítat dny, tak jsem si dneska zavolala do laboratoře, kdy budou vědět. Je jich nakonec 20 :mrgreen: ale to je ještě ten stav prvního dne, nový bude až v ten čtvrtek.

A ve čtvrtek dopoledne tam stejně opět jedu (monitoring/kapačky při OHSS) tak snad už budou vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.10.18 20:20

@adrusenkaaa Jinak kdy se chystáš potom přibližně na KET? Ještě letos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 23:02

Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat …manžel má azosper. Já zvýšenou funkci št. Žlázy ale už je to ok manžel je po TESE naštěstí tam našli takže aspoň 1 skvělá zpráva jsem po 1 ivf a 3 ket všechny dopadli špatně… :zed:
V pondělí jdu na konzultaci řekněte mi na co bych se měla zeptat jedine co mě napadá je proč to nejde a zda je vše z imunolog stránky vše v pohodě…nevím čím vším bych si měla ještě projít :think: je to strašně náročný.....kolikrat jste museli jít než vám to vyšlo?

• Citovat
  • Upravit
3113
31.10.18 10:05

@Ewangelle Ja jsem si tam dnes volala a rekli mi stejne co v pondeli. Ja myslela, ze embrya kontroluji kazdy den. Zitra si taky muzu zavolat a budou uz vedet. Maji odebirat vzorky a mrazit. Ano ja bych chtela jeste letos v prosinci na Ket. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
31.10.18 10:49

@adrusenkaaa Já si to také myslela, i podle toho, co mi ukazovali zpětně za ilustraci jednotlivých embryí a kde se zastavili ve vývoji. No jsem zvědavá na zítřek, i s tím jestli mi budou to břicho odsávat. My s KET určitě počkáme až tak do března. Je to ale i proto, že od půlky prosince do začátku února nejsem v ČR a nechci nic riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
31.10.18 19:10
@adrusenkaaa píše:
@missy-m Ahoj, tak dnes ziskano 8 zralych oocytu. Nechali jsme v repromede 93 tisic (nechalo se mi udelat test panda za 5 litru), ale i tak palka :roll: a ted cekani.

Ahoj Adri preji ti at to kinecne vyjde a dockas se pokladu ????
Prosim te tech 93 jste tam nechali za trnto cyklus? 8o

A jinak vas vsechny zdravime ???? :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.10.18 20:30

@kratjana jee Janicko ahoj. Dekuji za palecky :* ano to bylo za tento cyklus. 54 tisic za leky zbytek oplodnovaci metody. Uzivej si materstvi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
31.10.18 22:22

@adrusenkaaa tak to je sila! Ne že by nas Ada stala min :cert: co jsi mela za leky? Nejake novinky? Ty uz si to hradis cele sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.11.18 01:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se vás zeptat …manžel má azosper. Já zvýšenou funkci št. Žlázy ale už je to ok manžel je po TESE naštěstí tam našli takže aspoň 1 skvělá zpráva jsem po 1 ivf a 3 ket všechny dopadli špatně… :zed:
V pondělí jdu na konzultaci řekněte mi na co bych se měla zeptat jedine co mě napadá je proč to nejde a zda je vše z imunolog stránky vše v pohodě…nevím čím vším bych si měla ještě projít :think: je to strašně náročný.....kolikrat jste museli jít než vám to vyšlo?

Nech si udělat kompletní imunologii a hematologii, můžete zkusit ERA test pro přesně určení dne transferu, při stimulaci to natáhnout na maximum, použit polarizační mikroskopii vajíček před oplodněním. Domluvit se i na MACs, PCISI, ICSI a makonec PGD a mělo by se to povést :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.