Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m @Potkyš No musí to vyjít, teď už ano na jak poseté na 1000000%
Ano jedu na pár dní přes Vánoce do Rakouska a pak 28.12 až 29.1 letíme do USA s jedeme Karibik. Už se těším, odpočinkem si a po návratu s chutí opět do procesu RM ![]()
@Ewangelle Děkuju, v úterý dám vědět, co jsme s Tokarevou vymyslely. A vy si moc užijte takový parádní relax
To se naberou síly a pozitivní energie raz dva a potom šup šup a už se to konečně povede
Já nad tou svojí situací v noci přemýšlela a přišla na první pozitivní věc. Jezdíme s kamarádkou první týden v červenci s dětmi do Maďarska k Balatonu. A teď mi to bude vycházet, že můžeme zase jet všichni. Chtěla jsem poslat jen manžela se synem, ale bylo by mi smutno. Takhle, když teď ten transfer nevyjde, pojedeme zase celá rodina ![]()
Šmarja, holky, prosím o držení pěstí
Od čtvrtka jsem netestovala, že jdu zítra zase kolečko do repromedy, tak na co. Dneska mi to nedalo…a test vypadá takto. Já se na jednu stranu těším, že to třeba vážně vyšlo, ale na tu druhou se strašně bojím toho, aby s takovým divným nástupem hcg nešlo o mimoděložní. Myslete zítra na nás, prosím prosím ![]()
Dnes je to 19. den po transferu.
@missy-m mooooooc drzim pesti. To vypada, ze se hcg krasne zveda a prcek ke ok. Urcite to dobre dopadne. Hodne a stesticka ..
@missy-m Já zažila loni něco podobného, měla jsem HCG 79,9, ale protože při další kontrole hned další den vzrostlo málo, verdikt byl jasný, vysadit utrogestan a počkat na menstruaci, jenže ono nic, HCG místo toho začalo skokově a ukázkově růst, což nikdo nečekal a pořád se nade mnou radil Kafka s Hromadovou. Dostala jsem se v 7.tydnu na nějakých 8000, ale protože nakonec rostl jen plodový obal, tak jsem musela v 8.týdnu na revizi. Až poté jsem si vyžádala vyšetření na imunologii a trombózy a obě něco našla, takže proto to nedopadlo, ale i tak embryo bojovalo. Ale když bych třeba dostávala už tenkrát ten Intralipid, tak to mohlo mít i dobrý konec. Věřím, že ty ho budeš mít ![]()
@middle No to sis teda užila. A ten intralipid se dává, když je problém na imunu? Já zažila před čtyřmi lety něco podobného. Slabá čárka, hcg něco kolem 200. Tak se čekalo, co z toho bude. Pomalu to rostlo, ale asi po třech týdnech vzrůst jen o pár jednotek, v děloze jen maličké nic. Tak vysadit léky a čekat na ms. Ta přišla, po ní hcg začalo klesat. Ale na dalším odběru zase stoupalo. Nakonec teda v repromedě revize. Byla jsem ještě ten den na utz a Tokareva s Kafkou hloubali, cože to tam mám. Vypadalo to, že embryjko tam i přes ms zůstalo a pak se jaksi pseudovyvíjelo. Tak uvidíme, co přinese zítřek.
Jinak moc děkuju za držení, dám vědět, na co s Tokarevou přijdeme ![]()
@missy-m Jojo ten Intralipid je kvůli imunitě, moje tělo bojuje, jak se spermiemi, tak i s embryem. No bylo hlavně náročné pořád pendlovat mez Vídní a Brnem, nejdříve jsem musela jezdit obden, pak už alespoň jen jednou týdně. Já už pak byla ráda, že se to nějak rozhodlo…Jen ta revize připadla na den, kdy měl pohřeb můj dědeček a já jsem tam ani nemohla být a ještě jsem musela všem příbuzným lhát. Ale vzala jsem to, že rok 2017 nebyl ten pravý. Zítra samé dobré zprávy ![]()
@missy-m ahojky
Myslim na tebe uz par dni. Doufam ze vam to opet vyjde.
My jak jsme byli na poslednim 6.transferu tak uz se Hromadova take radila s kde kym. Tenkrat mi nabidla intralipid(i pres to ze jsem byla na imunulogii v Praze) a vyslo to. Tenkrat ho nenabizeli. Mne to nabidla a pri dalsim ivf to budu vyzadovat vcetne scratchingu.
Jinak jsem ti chtela rict ze kdyz jsem byla ve skupine ivf 2014 tak tam byly holky a meli tale sotva 100hcg
Tfuj tfuj Jana
pozdravujeme s Adelkou ![]()
Tak jsem konečně doma. Takže hcg stouplo nad 500. Nad utz se radila Tokareva s Matskulou a i to vypadá, že v děloze něco našly. Ale vzhledem k té hodnotě to je zatím takové nejasné. Tak v pátek opět krev a utz. Tak uvidíme, co z toho bude. Říkala mi Tokareva, že s takovýmto začátkem to bohužel často dopadá špatně, ale že jsou i výjimky, tak zatím se nemám stresovat. A že je hlavně důležité, že to vypadá, že je to děložní těhotenství, takže i v případě, že by to nevyšlo, bych nemusela do špitálu. Navýšila mi utrogestan a v pátek už to snad rozlouskneme. Tak moc vám, holky, děkuju za držení pěstí, zatím to pomáhá
![]()
@kratjana Ahojky, jak se holky máte? To tak strašně letí. Zabrousila jsem tady do roku 2015, 2016 a připadá mi to jak před milionem let. Hm, ten intralipid, koukám, je asi dobrý. Tak uvidíme, jak dopadnu a když tak se na to poptám. A vy se chystáte pro sourozence? Nebo si zatím užíváte princezny? Tak si užívejte krásný adventní čas a hlavně ať jste zdravé ![]()
@missy-m píše:
@kratjana Ahojky, jak se holky máte? To tak strašně letí. Zabrousila jsem tady do roku 2015, 2016 a připadá mi to jak před milionem let. Hm, ten intralipid, koukám, je asi dobrý. Tak uvidíme, jak dopadnu a když tak se na to poptám. A vy se chystáte pro sourozence? Nebo si zatím užíváte princezny? Tak si užívejte krásný adventní čas a hlavně ať jste zdravé
HOOOJ
My bychom chteli sourozence ale dalsich 100000 nemame. Tak snad neco nasetrime
Ja jsem strasne zvedava co z tobo hcg bude. Tak budu sledovat
Byvala tu @Rosie. Nepamatujes? Ale po ni jako by se slehla zem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.