1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
12.12.18 19:54

@campús přelep ve čtvrtek ano počítá se i den lepení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.12.18 20:02

@Slvz děkuji za rychlou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.12.18 12:37

Ne, ne a ne. Už vážně mě to nebaví :cert: Dnes plánovaná kontrola. Ráno jsem trochu špinila, takže nervy. Gestační váček má 4,5 mm(vyrostl), embryo v něm ale vidět nebylo. Chvíli se doktorovi zdálo, že tam jsou dva váčky, ale nakonec se přiklání k tomu, že to je malý hematom vedle velkého. Tak mi vzali opět krev, klidový režim a v pondělí kontrola a pro jistotu na lačno :roll: Proč??? Já bych strašně ráda, aby vše dobře dopadlo. Ale aktuálně bych raději, aby už se rozhodlo, jestli ano nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
14.12.18 14:08

@missy-m já to měla že začátku taky takhle napínavé na krvi jsem byla třikrát než to bylo jednoznačné takže chápu tvé pocity ale vydržíš to kvůli miminu, tři dny už nejsou tak moc hlavně buď v klidu a věř embryu myslím na vas
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
14.12.18 15:56

@missy-m Kam se na tebe hrabe telenovela… :lol: Ty jseš napínavější jak Tak jde čas se dvěma tisíci díly..... Za ty nervy co prožíváš musí být jediná odměna a to zdravé miminko. Pořád na tebe myslím a přeji ti ať už v pondělí bude jasný výsledek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.12.18 16:13

@Slvz @Potkyš Holky, moc děkuju :hug: Na mě to dneska úplně strašně padlo. Místo abych se synem prožívala těšení se na Vánoce, tak ho tahám po doktorech. Bojím se cokoliv dělat, co kdyby náhodou. Takže na Vánoce nic není nachystáno. Jsem strašně vynervovaná…se mi tam v to pondělí ani nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.12.18 17:30

@missy-m Teda…jak mi to pripomina minuly rok, ja pak na konci uz take chtela jedinne - at se to rozhodne. Nakonec i ten spatny vysledek byla svym zpusobem uleva, konecne jsem nemusela jezdit do Brna. Nemeli by uz videt srdecni cinnost? Kolikaty tyden by jsi teoreticky mela byt? A proc nalacno? No preju hlavne pevne nervy, zajit o vikendu na trhy, dat si punc bez alkoholu, balit darky a moc nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.12.18 17:55

@middle Přesně…i špatný výsledek bude už konečně úleva. Nervy mám nadranc. Jsem dnes přesně měsíc po transferu, takže by to měl být 6.-7. tt. Ale s tou počáteční hodnotou by to odpovídalo o týden míň. Každopádně alespoň embryo by v tom váčku být už mělo. A na lačno proto, že kdyby mi rovnou dělali revizi. Ale do toho nejdu. Nejprve se domluvím s doktorkou na vysazení léků a třeba vše samo odejde. No bude to krušný víkend. Jedeme k tchýni, bude tam i švagrová s rodinou. Bude se pít (musím vymyslet důvod, proč pít nebudu) a hromada všetečných dotazů, kdy bude sourozenec a kdesi cosi. Jooo, krásný předvánoční čas :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.12.18 02:01

@missy-m
Holka nase, napinava… To je opravdu vysilujici a naprosto chapu, ze i negativni zprava muze prinest ulevu!!! At to dopadne jakkoliv, myslete na syna, na sebe, vanoce… Drzim palce!!! :srdce: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
15.12.18 11:15

@aidule Děkuju :srdce: Je to fakt děs taková nejistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.12.18 08:40

@missy-m Tak držím dnes palce :kytka: Já se divala, ze já jsem šla loni na revizi dokonce až 7.tyden po transferu, takže te rozhodne nemusí za každou cenu honit teď před Vánoci. Je fakt, že já ty léky vysadila úplně na začátku a potrat mohl přijít sám až třeba za další měsíc.. tím mě strasili. Ale v jeden den rozhodnout a hned jít na revizi je moc kruté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.12.18 09:02

@middle Tak jedu domů. Už v pátek bylo hcg nízké, gestační váček je maličký, nikdo v něm. Tak mám vysadit léky a v pátek zase na lačno dojet, aby se podívali, jak to odchází a když tak revize. Tak je rozhodnuto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.12.18 09:37

@missy-m
Je mi to líto, ale asi to tak mělo být…nejistota skončila, se synkem a uprostřed rodiny zvládnete Vánoce a pak uvidíte :srdce: :srdce: :srdce: !
Hodně sil, lásky a hlavu vzhůru!!! Držte se!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.12.18 11:13

@missy-m to mě moc mrzí. Ale člověk už aspoň ví. A teď to tak mělo být a pak v novém roce budou už jen dobre zprávy se šťastným koncem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.12.18 12:26

@missy-m To me moc mrzi :( , jedinna utecha ti muze byt, ze alespon nebudes v nejistote cele Vanoce. Ted je jeste otazka, zda to po vysazeni leku odejde samo, tak rychle. Ale chapu, jak ti je, ja se minuly rok davala po revizi, tak mesic dohromady, ono i ty hormony delaji sve, hodne jsem brecela, absolutne nemela chut na sex…Doporucuju hlavne porad neco delat, aby na to clovek tak nemyslel. A necim hezkym se odmenit. Ja jsem treba premluvila manzela a vyrazili jsme na Maledivy a hrozne mi to pomohlo. Treba rok 2019 bude ten pravy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.