1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
20.1.19 16:31

@missy-m A podařilo se vam 1.ivf? My mame jen 1,5 mil. Celkovy pocet spermii takze si spis nechame zamrazit nez abysme doufali ze se to zlepsi…ja jsem uplne zdrava dikybohu..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.1.19 16:43

@Adelastra Jj, povedlo se. Sice až poslední transfer, ale jo. Neměli jsme tenkrát vyšetřená embrya, tak možná proto. I když teď je máme vyšetřená a stejně se zatím dva pokusy nepovedly :think: Tak snad do třetice. Jinak celkové množství bylo u chlapa vždycky ok, ale pohyblivost a morfologie bídná. A já nemám prakticky cyklus. Takže tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.1.19 16:48

A kolik stoji ket? My ted dame za ivf 50000,– ..tak me zajima kolik stoji pripadne ket:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
20.1.19 16:49

@Potkyš Ahojky, jak mas? Nezapomněla jsem na tebe. :hug: Jak to s tebou vypadá? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.1.19 17:36

@Adelastra Teď od listopadu 8,5 tis. :cert: Mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.1.19 18:10

@missy-m promiň za blbý otazky ale neznam to tak se blbě ptam:D takze cyklus ve kterym je oplodneni uz nemas zadny hormony mebo tak a platis jen ciste za transfer mrazacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.1.19 18:59

@Tralalajda Jéééé ahoj :mavam: Momentálně procházím minimální stimulací, tak uvidím kolik z toho bude embryí. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.1.19 19:09

@Adelastra No, dělá se buď transfer hned v tom cyklu, co máš odběr vajíček. Tak jedno ti vloží a zbytek zmrazí. Pokud by šla embrya na genetiku, tak se počká na výsledek vyšetření a vkládá se až v dalších cyklech. A hormony závisí na tom, jestli u tebe dochází k ovulaci nebo ne. U mě ne, takže od začátku cyklu beru léky na růst sliznice a podle utz se určí den transferu. Potom beru léky na podporu udržení embryjka. Ale když máš normálně pravidelný cyklus, tak se bere tuším minimum léků. Ale to budou vědět jiné holky, co máji normálně ovulaci. A za první transfer (ať už čerstvého nebo zmrazeného) embryjka se neplatí, ten je v té ceně ivf. Pokud by transfer nevyšel, tak potom už se za každý další platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
20.1.19 19:29

To mě právě zajima kolik se plati za ten trasfer kdyz se prvni nepovede?:) Kdyz by nam to ted nevyslo a zustala nam zmrazena embryjka,tak na kolik nas to vyjde potom pri transferu…jinak ja ovulaci mam,pravidelny cyklus taky, zacinam ted v patek stimulovat, pak pujdu na odber vajicek, pujdou na pgd, dalsi cyklus oddech a pak na transfer:) a leky na udrzeni urcuje lekar podle ceho jestli dostanu nebo ne,nevis?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
20.1.19 21:44

@Potkyš tak moc držím pěsti ať jich je co nejvíc a ať to jsou bojovníci :) Já se mám dobre, malej roste jako z vody, už bude mít 5 měsíců zachvilku, je to strašný jak to s těmi dětmi letí, vzpomínám jak se narodil a byl maluskatej, teď už je to chlapák :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
20.1.19 23:14

@Adelastra Každý další transfer stojí 8,5 tis. Plus případné léky. Léky určí lékař podle toho cyklu a asi hladiny hormonu. To úplně nevím, já mám vždycky tabletky na růst sliznice a potom po transferu k tomu druhé. A obojí beru do konce prvního trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
20.1.19 23:18

@Adelastra
Vítej ve skupině! Pocity obou chápu, má to tak většina z nás… Těšení, radost, očekávání, napětí, stres, zklamání, slzy, úsměv… A chlapi často řeší své pošramocené ego, když dostanou černé na bílém, že problém je i na jejich straně!!!
Ale patří to k celé problematice boje za miminko :lol:… Ve většině případů se později na tyhle emocionální směsice vzpomíná s úsměvem a miminkem v náručí :srdce: :kytka: :andel:
Tak i vám přeji, ať to vyjde, zvládnete to a je vás brzy víc!!! Jste v dobrých rukách šikovných a zkušených lidí, tak proč by to nemělo klapnout :palec: :mavam: :srdce:???…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
21.1.19 05:09

@Missy-m Moc děkuju, tohle jsem presne chtela slyset:) ale i tak budeme verit ze se to povede na poprvé:) Jak rika @aidule ,dekuju za podporu, manza uz se trochu zbrchal ale když uslysel vysledky od. Mudr. Tak jsem myslela z jeho vyrazu ze ho snad trefi slak a ja jako zenska jsem vubec nevedela jak reagovat, litovat ho je nesmysl, nemluvit o tom taky nesmysl, nakonec jsem to bagatelizovala:D rekla jsem mu pravdu atj. Ze mi staci ze mu funguje, to dulezite a nejhezci si uzijeme v posteli a ten „nepodstatný“zbytek udelaji ppd mikroskopem :) 8) a zabralo to a je uplne v pohode :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.1.19 00:11

@veri77 Ahoj, omlouvám se za tak pozdní odpověď, ale jsem ještě pořád mimo Evropu a nějak jsem se sem nedívala :)
Na ERA vyšetření jsem byla minulý rok po dvou nevydarených KET (vždy PICSI, PGD). Při prvním mi zjistili pravděpodobnou odchylku jeden den- takže transfer až šestý den od nasazení Utrogestanu a druhým ERA se to potvrdilo. Mezitím jsem byla na dalších dvou transferech a nevyšlo to :nevim:
Jsem ale ráda, že jsem na to šla- nejen, že se něco zjistilo ale i ten pocit, že člověk zkusí všechny dostupné možnosti :)

Máme teď po třetím IVF sedm mrazáčků, tak to někdy od dubna budeme zkoušet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.1.19 00:51

@Adelastra Ahoj :) Doufám, že ti první stimulace i transfer proběhnou dobře a úspěšně, ale za sebe radím se k tomu, že to ihned výjde úplně neupínat. Já si říkala, jak to všechno určitě klapne okamžitě a pak jsem to nesla hodně špatně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.