Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Founik S manželem jsme si říkali, že první IVF bude takový pokus omyl, a tak jsme se rozhodovali podle toho, zda jsme připraveni na to mít dvojčata. U dalších pokusů bych už to brala tak, že dvě jsou víc než jedno a tak bude větší šance. Ale záleží i na tom, co Vám poradí ve Vašem případě. Hodně štěstí.
@aidule Moc děkuji
Jj, asi to prostě nebylo to miminko pro nás. Dnes jsem se z toho potřebovala oklepat a od zítra už budou přípravy v plném proudu, ať má syn ty nejkrásnější Vánoce.
@campús Děkuji
Budeme věřit, že příští rok bude už jen plný krásných pozitivních zpráv.
@middle
Je dobře, že se to alespoň vyřešilo. Být přes Vánoce v nejistotě by bylo ještě horší. Takhle si chvilku popláču a bude lépe. Kamarádka mi doporučila šalvěj, že pomáhá spustit ms, tak uvidíme. Na revizi se mi moc nechce. Snad se s nimi v pátek nějak domluvím. Něco pěkného si určitě dopřeju a zabaví mě syn, je to náš rarášek, tak je s ním veselo. A budu věřit ve šťastný rok 2019 ![]()
@missy-m to mě moc mrzí ale aspoň si užiješ klidné vánoce ale určitě to zamrzí ale jak říkáš ty příští rok bude ten pravý ![]()
@Slvz Děkuju
Už jsem to nějak vstřebala. Jen ta ms se někde toulá
A na jaře to už snad klapne.
@missy-m To je mi líto, ale aspoň těm teď určitě čeká krásný rok 2019 ![]()
My odjíždíme v neděli na hory, kde budeme přes Vánoce, pak se stabilně domů přebalit kufry a příští pátek odlétáme na měsíc za teplem do Miami. Plánují načerpat síly a v březnu zkusit štěstí v dalším KET ![]()
@Ewangelle Děkuju
Budeme v tom příštím roce bojovat
Užijte si hory i potom Miami. Pořádně se zrelaxuj, načerpej síly a v březnu to už prostě musí klapnout. Tak krásné Vánoce na horách a do nového roku jen to nejlepší a hlavně splnění toho největšího snu
![]()
Tak už čekám na revizi. Nakonec ms vůbec nedošla a pro klidné svátky jsem se rozhodla to neoddalovat. Než pak lítat někde po pohotovosti. Tak snad to bude bez komplikací a v novém roce hurá pro posledního mrazáčka.
@missy-m To mě mrzí. Já se těšila na krásný pokračování telenovely. Drž se. ![]()
@Potkyš No jo, Armando/Consuela to vzdali
Ale co už no. Slz bylo dost, teď hurá na pečení cukroví a užívání si Vánoc se synem. A doktorka mě potěšila. Dělala to nějakou méně invazivní metodou, takže není nutné čekat tři měsíce na další pokus, ale stačí dodržet šestinedělí. A pak už si po další MS můžu klidně dojít pro toho posledního bobika. Tak jsem tak nějak vnitřně ráda, že to nemusí tak dlouho trvat a je v podstatě časově na mně, kdy si dojdu. Tak uvidím, jak se dám fyzicky a psychicky do kupy a kdy vyrazíme do dalšího boje ![]()
@missy-m Aspoň něco pozitivního. Přes vánoce přijdeš na jiné myšlenky, fyzicky a psychicky se restartuješ a v únoru/březnu hurá pro bobka. ![]()
Holky, přeji krásné Vánoce plné klidu, lásky a pohody
Maminkám a nastávajícím maminkám ať je prcci nezlobí a dělají jen samé radosti a těm, které na ten zázrak čekají, ať je ten rok 2019 úspěšný a splní se vám ten veliký sen
A samozřejmě zdraví vám všem i vašim blízkým ![]()
Holky, chci vám všem popřát krásné svátky a ať se brzo dočkáte uzlíčku štěstí. Nám se náš zázrak narodil 21.12 ![]()
Přeji všem těhulkám klidné těhotenství a zdravá miminka a nám co máme v bříšku jen cukroví, přeji ať v roce 2019 se nám zadaří a dočkáme se těch malých uřvaných uzlíčků.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.