1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
8.12.18 17:48

@missy-m dává si na čas a schovává se na Vánoce asi. Aby Vás překvapil. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.12.18 18:08

@campús já to měla podobně a lepidla jsem a zavázala až di 12. Týdne po tom jsem postupně vysazovala, náplastí celkem rychle utrogestan pomalu ale záleží na gynekologovi. A jinak gratuluji ať pěkně rostete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.12.18 18:12

@missy-m tak gratuluji uvidis ze to bude dobre a hlavně věř já to měla dost podobné jak testy tak hcg a teď už jsme v 5. měsíci držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
8.12.18 19:36

@campús Takový vánoční dáreček :D A děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
8.12.18 19:39

@Slvz Děkuji :srdce: No snad to taky budu moci brzo napsat, že je vše dobrý a jsem teda už 100% těhotná. Ty jo, už pátý měsíc. Tak ať se daří a miminko krásně roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.12.18 19:44

@Slvz moc děkuji. A taky gratuluji. Říkala právě,ať ještě s lekama pokračuji. 17.12 si jdu pro průkazku, tak mi snad už něco vysadí. Případam si jak narkoman :) ale co by jsme pro ty špunty neudělali. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.12.18 12:37

@campús ano přesně myslím že tohle není to nejhorší existují i horší věci, tak děvčátka budu na vás myslet a držet vám pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.12.18 20:53

Holky, je tu z vás některá, která už má mimi po IVF? Zajímalo by mě, jestli se u pediatra někde uvádí, že je to z umělého oplodnění? U porodu vím, že to chtějí. Uvažuju o pediatrovi, který je náš známý, ale kdybych to musela říct, tak jdu radši k někomu cizímu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.18 21:10

@labelinka ahoj. Ja dostala porodpis a tam to uvedeno bylo. Jeden sel me a druhy jsem odevzdavala pediatrovi. Je tam jak probihal porod, porodni vaha, jake leky dite uziva - pokud uziva atd. atd. Ale myslim, ze kdybych rekla, ze to tam nechci, nikdo by to neuvadel. Bohuzel jsem si toho vsimla pozde a holky to tam maji. Bydlime na vesnici a je mi to taky vcelku neprijemne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.12.18 22:23

@pajinkapajinka dekuji, toho jsem se bala :-( a myslis, ze se da domluvit, aby to tam nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.12.18 22:29

Takže u nás se zázrak s pomalým růstem hcg nekoná. Právě jsem začala silně krvácet. Nic mě nebolí, jen prostě přišla opožděná ms. Zítra ráno zajedu do repromedy a uvidíme, na čem se domluvíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
10.12.18 22:49

@missy-m To mě hrozně moc mrzí :,( Já teď řeším něco podobného, už 3.den špiním a bojím se každou hodinu, zda se objeví krev…takže je mi jasné, jak ti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.12.18 22:54

@middle Tak držím pěsti, ať to je v pořádku. Já nešpinila, nic mě nebolelo. Šla jsem se jen vyčůrat a buch, úplně jsem cítila, jak něco „vyklouzlo“, kouknu a konečná :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.12.18 06:51

@missy-m to moc mě to mrzí :,( přeji pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.18 06:53

@labelinka no ja prave myslim, ze jo. Neni to v podstate nijak dulezite. Takze pokud si to nebudes prat meli by tvoje prani respektovat ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.