Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m Sílí pomalu, ale nemusí to nic znamenat. Zajdi na krev a za dva dny znovu. Třeba je to kluk a je jen línej vylučovat hcg. ![]()
@Potkyš Ve čtvrtek jdu do repromedy, tak uvidím, jak to bude vypadat a případně bych příští týden skočila sama. Spíš si teď hlavně přeju, aby v případě, kdyby to teda nedopadlo, vše odešlo samo. Nechce se mi zase na revizi a hlavně pak tři měsíce čekat na další ket. Už teď budu muset v práci řešit, jak nastoupit nenastoupit zpátky. Nějak se nám to časově nesešlo
No tak ve čtvrtek se uvidí, co mi řeknou.
@missy-m Zatím si vyžeň černé myšlenky z hlavy. Držím na čtvrtek paciny ať jsou jen pozitivní zprávy. ![]()
@missy-m Pgs se bude dělat nejdřív v lednu. Tak jsem se domluvila s doktorem, že v lednu ještě zkusíme minimálku. A když z toho bude mimouš, tak ho přidáme k těm ostatním a udělá se genetika zaráz u všech.
@Potkyš Děkuju. Už aby ten čtvrtek byl. Tak držím pěsti, ať ještě přibude embryjko a hlavně ať jsou všechna v pořádku.
@missy-m Ahoj, tak jak jsi dneska dopadla. Moc doufám, že je všechno v pořádku ![]()
Jinak už vím vylsledky PGS a dopadlo to úplně nad všechna očekávání. Z osmi jich prošlo sedm. Tak snad to bude šťastná sedmička ![]()
@Ewangelle Tak to je úžasná zpráva
Tak teď už to prostě vyjít musí. Budu strašně moc držet pěsti. Vy se teď chystáte někam na dovolenou, tuším? A až potom transfer, že? No a já…hcg jen 95. Sice Tokareva říkala, že nejnižší hcg, po kterém se narodilo miminko, bylo 50. Ale vzhledem k tomu, že od neděle testy absolutně nesílí, čárka je pořád stejná, tak se obě přikláníme k neprosperujícímu těhotenství. A hlavně obě doufáme, že to nebude mimoděložní. V úterý jdu znovu na krev a zase konzultace a podle toho uvidíme, co dál. Už jsem si jednou tohle zažila a upřímně, už nechci. Tenkrát jsem dva týdny Lízala na krev, nakonec jsem vysadila léky a stejně musela po menstruaci na revizi a pak tři měsíce pauza. Tak doufám, že pokud si to miminko nerozmyslí a nebude bojovat, tak že to tentokrát vše půjde samo. No uvidíme.
@Ewangelle Ty bláho 7
Tak to je bomba. Z toho musí být miminko na 10000000%. ![]()
@missy-m Hcg nic moc. Ale uvidí se v úterý jaká bude další hodnota.
@Potkyš Jj, v úterý se rozhodne. Je to prostě buď a nebo. Nic, jdu poňuchňat toho malýho čertíka. S ním se to všechno zvládá líp.
@missy-m Tak držím palce na úterý ![]()
Ano jedeme na dovolené- přes Vánoce na pár dní si to užít tradičně a od 29.1.2018 do 29.1.2019 letíme do Miami a dva týdny z toho plavba lodi Karibikem a pak ještě asi týden v Miami
prostě naprostý relax, nasbírání sil a v březnu zvesela na věc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.