Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m ach joooo. To me moc mrzi. Vypadalo to tak nadejne ![]()
@missy-m
Moc me to mrzi ale prirodu clovek neukeca… Asi to tak melo byt! Ted je treba se dat do kupy, hlavne psychicky, ikdyz to je nejnarocnejsi, a zkusit s nadeji dalsi kroky
…
Drzim palce, at to zvladnete!!! ![]()
Upgrade…embryjko je stále v děloze, velikostně je dost maličký (asi 2 mm). Vzali mi znovu krev a odpoledne mi paní doktorka zavolá, jak to vypadá. Pokud hodnota bude menší než pátečních 1200, bude to jasné. Když vyroste, tak v pátek kontrola a krev. Tohle je fakt telenovela
![]()
No tak jestli tenhle šprýmař není o.k.,tak už nevím
…
Ten si s váma hraje už od prvních buňek, ale doslova
!!!
Tak i nadále pevné nervy a snad už se ten Popelčin oříšek rozlouskne v ten nejkrásnější dárek
!!!
No, tak volala doktorka, že hcg je přes 3660. Že to ani nečekala. Takže dál užívat léky a v pátek dojít na tu plánovanou kontrolu. Tak uvidíme, jak prcek zabojuje. Úplně ta hodnota neodpovídá růstu dvojnásobek ob den. Nervy na pochodu už z toho všeho ![]()
@Potkyš Jestli tohle klapne, tak to dítko snad vyfasuje nějaký podobný jméno
Protože tohle se už té telenovele fakt podobá ![]()
@missy-m no vidíš budu na tebe moc myslet a neboj určitě zabojuje a vydrží tam moc na tebe myslím držte se ![]()
@missy-m
Vy s malým kouzelníčkem aspirujete na „záhadu roku“
!!!
Hold zřejmě vyjímečná vyjímka potvrzující pravidlo
!!!
Držte se… Navzájem ![]()
@missy-m teeda, vy to máte napínavé
Každopádně moooc držím palce. Určitě to bude v pořádku.
@Slvz @aidule @campús Děkuju vám moc za podporu
Jste úžasné.
@middle Nekrvácím. Nakonec to byla otázka deseti minut a od té doby nic. Jen mě dost vyděsilo to něco, co ze mě vypadlo. Tak uvidíme, jestli vrahem bude zahradník, jako ve správné detektivce ![]()
Holky, kdo si lepite Climaru. Lepim si každý 4.den. Takže když nalepim v pondělí- pak čtvrtek nebo pátek? Počítá se i ten den lepení?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.