Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luc86 Moc gratuluji. Krásné datum si prcek vybral. Tak si užívejte krásné svátky ![]()
Ahoj holky, zdravím vás a přeji vám plodný rok 2019!
Před Vánoci jsem byla na druhém KET, doufala v krásný vánoční dárek, ale bohužel. Včera, na Nový rok, jsem začala špinit a dnes se mi už rozjíždí ms, takže to dopadne stejně jako poprvé neúspěchem
V pátek jdu na krev, ale je to jasné… Jsem z toho nešťastná
Máme zamražená poslední dvě embrya a už několikrát se mi v Repromedě zmínili o testu ERA, kdy se zjistí receptivita děložní sliznice. Chci se zeptat, byl jste někdo na tom testu, pomohlo vám to? Stojí to přes 20 tis. a není jisté, že vám to napoprvé něco řekne. Nevím zda má cenu do toho jít, když budu muset dvakrát, to už jsem zas skoro na 50 tis, co stojí celý cyklus ivf
holky poradte někdo prosím
@Potkyš ahoj, děkuji. Snad sem @Ewangelle zavítá a napíše své zkušenosti. Co jsem zatím hledala, tak mi to přijde vytahování peněz z nešťastných lidí.
@veri77 Odjela na měsíc mimo ČR, tak je možný, že se ozve až se vrátí. Za mě ten ERA test je jen tahání peněz z lidí a dá se to obejít stimulovaným KETem.
@veri77 já jsem na tom byla taky, naštěstí jen jednou. Čas vložení byl správný a mně to teda k úspěchu nepomohlo.
@veri77 po čtvrtém, my jsme na to jít nejdřív nechtěli, taky mi to přišlo k ničemu, ale po těch všech neúspěších…A stejně to bylo k ničemu, nepovedlo se ani na pátý pokus a prostě nevím, čím to je ![]()
@solat to je hrozné, takových pokusů
takže vůbec nepřišli na to, kde je chyba, ty jsi zdravá? embrya jste měli vyšetřená i s PGD? Co vám v repromedě teda dál navrhli, když se stále nedaří? máte ještě embrya?
zajímalo by mě holky, jestli víte o někom, komu ta ERA opravdu pomohla??? já zatím na nikoho nepřišla, ale dr. Tokareva říkala, že s ní zkušenosti mají dobré (jasně že by to nehanila, jsou to peníze pro ně)
@veri77 nepřišli na nic, vyšetřená embrya jsme měli a už žádné nemáme. A už jsme z Repromedy odešli, půjdeme zkusit štěstí jinam. Ale poslední dobou mám pocit, že už na to ani nemám sílu ![]()
@missy-m
Zdravim v novem roce a preji, at je to rok nadherny, zdravy a stastny
!!!
Je fajn, ze muzete zacit s miminkem driv… Ten cas byva nekdy zbytecne stresujici… A kdyz se budete citit na dalsi pokus, je fajn zacit co nejdrive
!
Jinak doufam, ze jste si s raraskem uzili bezva svatky
… A ted uz hura do boje
!
Myslim na vas… Tfuj, tfuj, tfuj…
!!!
Ahojky, tento měsíc začínám svoje první IVF. Chtěla bych se zeptat, zda je nutné mít předoperační vyšetření před odběrem vajíček. Bylo těch informací na mě moc a na tak důležitou věc jsem se nezeptala
moc děkuju
@Wenndy..88 Ahoj, pokud jsi v repromedě, tak tam ho po mně nikdy nechtěli. Akorát jsem před narkózou vyplnila dotazník pro anesteziologa. Tak hodně štěstí, ať je pěkná úroda a ať to co nejdříve vyjde ![]()
@aidule Moc děkuji za krásné přání do nového roku
Taky přeji krásný rok 2019 hlavně plný zdraví, štěstí a lásky
My si Vánoce moc užili. Prcek už z nich letos měl ty správné zážitky. Tak to bylo moc krásné. Ještě jsme si o pár dní svátky protáhli a užili si sněhu, tak to bylo moc fajn. Akorát já to teď všechno odnesla angínou
Tak si rodiče odvezli syna domů, aby nebyl nemocný a já se cpu atb. Kdy se vrhneme na posledního mrazáčka uvidíme. Strašně se na jednu stranu bojím, že když to neklapne, tak buď končíme nebo ještě budu muset sebrat síly na celé ivf. No, je to boj. Teď se hlavně musím vyzdravit, pak jedeme na pár dní na hory a pak čas ukážeme, kdy bude den D.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.