1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
9.1.19 19:13

@missy-m
Naprosto souhlasim… Ted je nejdulezitejsi se zbavit bacilu, pak si uzit hory a zbytek ukaze cas :lol: :potlesk:..
Mejte se moc fajn a at jste brzy fit :kytka: :srdce: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.1.19 15:16

Vitamíny

Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat,zda jste před IVF užívaly nějaké vitamíny. Zdá vam byly nějaké třeba doporučené přímo od doktorů. Moc děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.1.19 15:44

@Wenndy..88 Ahojky, v repromedě mi doporučili Femibion. V prvním ivf jsem ho brala, teď jsem přešla na stejné vitamíny od dr. maxe. Zkoumala jsem složení a je to skoro to stejné a hlavně teda cena, no :? A beru vitamín D. Nevím, jestli to tenkrát pomohlo, ale před posledním transferem jsem ho brala a vyšel. Tak teď jsem ho nasadila zase a transfer skoro vyšel, tak pokračuju dál a snad to teď při zase posledním embryjku klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
14.1.19 15:59

@Wenndy..88
Zdravim! Ja brala zpocatku kys.listovou,a potom take Femibion… A taky se v konecnem dusledku zadarilo :potlesk: :lol: :andel: :srdce:!!!
Tak hodne zdaru!!! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
15.1.19 15:27

@aidule @missy-m děkuji, musím zakoupit :D nervicky pracují,tak chci udělat všechno co se dá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
15.1.19 19:04

@Wenndy..88 To úplně chápu. Tak tfuj tfuj, ať to dopadne dobře a co nejdříve je miminko na svém místě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.1.19 20:13

@solat ahoj. Ja jsem do repro chodila a diky nim jsem ted na rodicovske dovolene.
Tuto skupinku jsem navstivila uz v roce 2014 a v roce 2016 po 6.ketu se zadarilo.
Meli jsme icsi, picsi. Dali jsme oplodnit 20 vajicek z toho bylo paty den dobrych vsech 20. 6. den to teda probrali na 14 nejlepsich. Zamrazit jsme.l dali 8embryi.po pgs 6 dobrych. 1.ket neuspech, 2. Az 5.ket biochemicke tehotenstvi. 6.vyslo a mame doma Adelku
Verim tomu ze vysla diky tomu ze mi p. Hromadova dala intralipid a domluvila scratching.
Priprava na ket byla prvne bez leku ale vubec to nevypadalo ze bude ovulace. A tak mi dr. Tokareva naordinovala cosi(uz si to nepamatuji za ty dva roky, ale bylo tonleky na stimulovani. Estrogen v tabletach..). A asi 25.den(docela pozde) jsem sla. Na ket. Jeli jsme domu, chlap sel do prace. Ja si doma slofla a potom.jsem.jela.pro neter abych nebyla doma sama. Asi za dva dny jsme.jelu na posviceni kde jsem si za cely vik nesedla a dalsi tyden jsem.zjistila.ze to opravdu vyslo.
Chtela jsem tim rict ze verim ze na kazdeho mimi ceka, jen to chce vydrzet.
Ada byla nase posledni embryo co. Jsme. Meli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.1.19 20:14

@missy-m deckonjsem taky brala na tve doporuceni. A vyslo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
18.1.19 20:50

@kratjana
:potlesk: :srdce:… Je pravda, ze nekdy si ta miminka daji opravdu na cas, ale nakonec, ma-li to tak byt, si tu svou maminku najdou :)
Je tezke neustale verit, doufat, zvednout hlavu i mysl po vsech nezdarech a zklamanich, ale je to opravdu potreba…odmena je ta nejkrasnejsi, jaka muze byt…miminko :andel: :srdce: :)
Kez si najde cestu ke kazde mamince, ktera je tady s nama… :srdce: :andel: :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.1.19 08:03

@kratjana ahoj, omlouvam se, ze mezi vas takhle vtrhnu, ale co je to ten deckon? Asi nejaky lek, ale k cemu? Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.19 08:41

@veri77 vitamin d .. melo tam byt decko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.1.19 12:21

@pajinkapajinka aha, uz mi to doslo, pardon :D decko je i soucasti femibionu, brali jste jeste jako i zvlast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.1.19 12:40

@veri77 Jj, brala jsem zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
19.1.19 19:17

Ahoj holky ,jsem tu nová, v pátek začínám stimulovat na první ivf, už se těším že se konečně začne něco dít:) po 3 letech snažení uz je na čase:D jak zvládáte situaci doma ? Můj manžel je dost na nervy, zjistilo se ze je problém v něm ma malo spermii a malo pohyblive, tak je z toho spatny a tudiz protivny,..cekal totiz ze bude problém ve mne a nepripoustel si ze muze byt u nej ..chlap no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.1.19 22:07

@Adelastra Ahoj, moc držím pěsti, ať jde vše jako po másle. To těšení chápu, měla jsem to stejně, i když jsem byla vyklepaná z toho, že si musíme sama neví píchnout. Ale pro miminko vše, že. Jinak u nás je problém u obou. Trochu jsem se bála, jak bude chlap reagovat, ale musím zaťukat, že to prostě vzal jako fakt. Teď u druhého ivf se mu spermiogram o dost zlepšil, tak bylo na něm vidět, že je „hrdý“. Tak tfuj tfuj tfuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.