1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
21.2.19 07:28

@Wenndy..88
No tak to je krasna a hojna armada andilku :andel: :andel: :andel:!!! To by bylo, aby mezi nimi nebyl ten NEJ :srdce: :lol:!
Snad uz bude venku hezky tak si to cekani zprijemnite a duben je tady hned…
Opatrujte se :kytka: :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.3.19 17:33

Zdravím všechny, všem moc gratuluji k takovému velkému množství. Dobíjí mě to energií, když tady vidím ty dobré zprávy.
Příští týden začínám se stimulací, kolem 22.3.-25.3. bude odběr vajíček a pak následně kolem 30.3. bude ET. Už se nemohu dočkat až si udělám v půlce dubna testík :-).
Chtěla bych se zeptat, jaký máte zkušenosti s panem doktorem Matěnou(jestli někdo máte- přijde mi, že tam bude nový)? Vypadá moc sympaticky, ale zajímá mě i názor ostatních.
Předtím jsme měli pana doktora Kafku. Ten se ale vytratil. Nevíte kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.3.19 19:00

@Nikki1992
Vítejte mezi nadšenýma čekatelkama :D!!! … A snad budete moci říci i spokojenýma :palec:!!!…
Plán tažení za miminkem už máte hezky stanovený, tak budu držet palce, ať to klape bez komplikací :srdce:
Pan doktor je v centru nový, takže já osobně ani kamarádky s ním ještě zkušenost nemají… obměna personálu se děje průběžně asi všude, může to být ku prospěchu věci ;)
Tak si příjemně užívejte jarní čekací období a těšíme se tady na další, pokud možno pozitivní a radostné, zprávy :mavam: :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.3.19 17:09

@aidule Děkuji. Mám ohromnou radost, že to bude už teď. Snažili jsme se s manželem 2 roky a pak jsme zjistili, že má azoospermii, tak jsme to hned začali řešit.
Doufám, že v půlce dubna už budu moci ukázat taky // :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
9.3.19 17:23

@Nikki1992 Moc držím pěsti, aby vám šlo vše pěkně od ruky a dočkali jste se vytouženého miminka. Zmíněného doktora zatím neznám. Musí tam být hodně nově. Ani před Vánocemi jsem ho tam nezaregistrovala. Já jdu k němu příští pondělí na utz, tak jsem na něj zvědavá. Kafka odešel už skoro před rokem, tuším. Ale kam, to nevím. Tak tfuj tfuj tfuj, hodně štěstí do boje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.3.19 11:13

@aidule …ahojky :kytka: po 6 denni kultivaci zůstali 2 bojovníci blastocysta AA a BB …sli na vysetreni pgt-a a meli volat za 3 tydny…uz je.to.mesic a porad nic, cekal nekdo tak dlouho na vysledky? Uz jsem z toho hodne nervozni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.19 11:51

@Adelastra já bych tam už brnkla. Určitě. Nezapomněli, ale ať se připomenes..
Držím palceee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.3.19 14:59

@Adelastra
Zdravím!
Taky bych zavolala… Pro klid a pro připomenutí :D
Ať jsou v pořádku… Tfuj, tfuj… :palec: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.3.19 12:53

AHOJ holky volali mi vysledky a jedno embryo mozaika, a druhe nedovedli vysetrit,zadne genetické anomalie nemame:D tak jsem si vydupala ze chci i to nevysetrene zavest,co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.3.19 13:46

@Adelastra Asi bych to zkusila. My při prvním ivf neměli embrya vůbec vyšetřená a máme z toho syna. Tak moc držím pěsti, ať se to povede :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 13:57

@Adelastra já nevím. Měla bych z toho strach. A Vám nenabidli prvně konzultaci s genetikem????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.3.19 14:38

Nn nenabidli nic,nabidla mi maximalne tak další ivf cyklus:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.3.19 14:44

Taky nemáme žádné vyšetření embryí. Jen na začátku tu konzultaci s genetickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.3.19 14:58

Jojo my taky měli konzultaci s genetickou, žádné geneticke chyby nam nenasli ani me ani manzovi. Pgd nam doporucili kvuli spatnemu spermiogramu. Na pgd byly 2 embrya a jedno mozaika a.jedno nedokázali vysetrit,tak jsem si vydupala ze i tak to zkusím,kdyz nemae zadne genetické zátěže.kdybych vedela ze mame riziko geneticke mutace tak dk tohi nejdu…ale takhle nam nic jineho ani nezbyva. znovuvysetreni se bojim,aby prezilo to mrazeni a rozmrazeni atd. Doktorka byla úplně vytocena ze chci bez Pgd ho teda vlozit nevysetrene…pritom prece kazdy pár toto vysetreni nema ..budem jim muset ale podepsat vselijake mozne papiry aby to nebylo na ne kdyby to nevyslo nebo jsme cekali postizene dite…co si o tom myslite? Postupovali u vas stejne? U nas jediny problem je manzuv spermiogram pomale a malo spermii,jinak jsme zdravi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.3.19 15:00

A to nevysetrene embryo je blastocysta kvality AA..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.