Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak test negativní ted odpoledne. Mam 6 dni zpoždění. Počkám do patku a objednam se na gyndu ![]()
@Adelastra nedělala, partner měl tak špatne spermie ze otěhotnět přirozene bylo nemožné. Ale klidně si to udělej ať víš na čem jsi. ![]()
@Adelastra
Spermiogram nebyl takovy problem… Ten byl s mou anovulaci… Ale temi max.davkami hormon.injekci se cyklus nakopnul, telo restartovalo a aniz bychom s tim pocitali, otehotneli jsme pak hned prirozene
…
Proc by podobny zazrak nemohl potkat i Vas
? … Drzim palce a tesim se na info
!
Ahojte holky.. já jsem nyní po konzultaci, kde byly sděleny výsledky pandy (OK), ale AMH 1,35 což říkala paní doktorka Tokareva, že je málo a chce stimulovat 400 gonal (nebo mi dala na výběr Menopur)… vyjde to pak cca o 7 tis levněji… Předpokládaná cena 60 tis… celkem pálka, čekala jsem do 50 tis
Mám špatné chromozomy, říkala, že vidí 9 folikul, což je málo, a při mé diagnoze přenašečství nebalancované chromozomální vady (mám za sebou 2 potraty/porody pro VVV plodu) bude úmrtnost vajíček veliká… Nemám problém otěhotnět, mám jednoho zdravého syna a ty 2 dětičky byli také na 1 pokus… Mám strach, aby z toho vůbec něco bylo, když na to padnou veškeré naše úspory a budeme na nule ![]()
@Adelastra Šla bych do toho určitě… Není co ztratit, maximálně získat
!!!
Držím palce!!!
![]()
@VerousekVra
Zdravím!… Vím, že ta konečná částka vypadá opravdu ohromně, ale napříč nabídkami ostatních center je dost podobná.
Já jsem před lety měla podobně vyčíslený boj za miminko, sice s jiným důvodem, proč nám to nešlo, ale šli jsme do toho a vůbec nelituji
!!! Běžně člověk utrácí spousty peněz, mnohdy i za nepodstatné věci… Takto aspoň vím, že jsme pro mimi udělali maximum
…
P. s. Naše tehdejší „mimi“ už bude mít 8 let a dělá nám všem radost😆 😆 😆!!!
@aidule A jak jste to měli se zavedením? Doktorka říkala, že v dubnu menstruace, nasadíme léky, odebereme vajíčka, v květnu že by dala pauzu, odmenstruuji a v červnu se zavádí embryjko.. Já jsem myslela, že je to šup na šup a zase další čekání :/
@VerousekVra
U nas to bylo jine z toho duvodu, ze ja uz byla 2 roky bez menstruacniho cyklu, tudiz nebylo na co cekat… Takze se nasadily hormony v nejvyssi mozne davce a pak odber, atd… ![]()
To cekani je neprijemne, ale tady verim, ze ma smysl… ![]()
@aidule, mame hatchujici blastocystu kvality AA takze do toho jdeme,za tyden kontrola a pak snad uz transfer nemuzu se dockat verim ze to to nase Acko zvladne:D:)
@Adelastra
Super!!! Je-li dáno, že zvládne, tak zvládne
!!!
Bez víry v dobrý konec by nemělo smysl se vůbec do něčeho pouštět
!
@aidule jsi strasne hodnaa!! A vy jste meli prodlouženou kultivaci?
@VerousekVra taky jsme měli 1 ms čekat, ale nakonec Mudr naznala, že není potřeba a na ket jsem šla hned
Holky zítra mě čeká ET
. Máme 5 embryjek a z toho 2 jsou TOP kvality a 3 jsou malinko pomalejší. Zítra se jedno zavede a uvidíme co těmi 3mi pomalejšími. Buď to doženou a zamrazí se a nebo se nechají do pátku a pak se rozhodne co s nimi. Furt na ně myslím a snažím se posílat moc energie, aby to zvládli ![]()
@campús Taky jsem to měla stejně- prý je zbytečné čekat
@aidule Přesně- musíme všichni myslet pozitivně a věřím, že to dopadne dobře.
@Nikki1992 Ahojky posilali jste na pgs embryjka? Nebo mate jen prodlouzenou kultivaci ?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.