1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
31.3.19 08:51

Ahoj holky, tak jsem tu zavítala jen tak na cumendu po hooodne dlouhé době a chtěla bych vás jen podpořit. My byli na transfer 14.
8. A za necelý měsíc už budeme mít našeho vysněného prdolku u sebe :hug: :srdce: celé těhotenství bez problémů až teď ten konec je děs, ale nic zvláštního asi jako u každého těhotenství a to už teď vydržím. Holky držte se a myslím na vás na všechny, které teprve čekáte na transfer ale i na výsledky // :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
31.3.19 09:52

@helposhel Ahoj, no koukám, to strašně uteklo. Tak ať už je ten konec rychle za vámi a máte broučka u sebe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.3.19 10:13

@missy-m uteklo to neskutečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
2.4.19 13:37

Ahoj holky, jdu si k vam pro radu , pokud tady nektera bude moct poradit z vlastnich zkusenosti…
Jak probiha umele oplodneni darovanym vajickem? Za jak dlouho po odberu darkyne se vlozi do me a jestli to probiha bez umrtveni, jestli ne, boli to? Musim pak lezet na klinice? A kdy si budu moct pripadne udelat test. Kdu do toho poprve a nevim co presne ocekavat v tomto pripade. A pak mam jeste jeden dotaz… Podarilo se nektere z vas nebo vasim znamym otehotnet prirozene po prvni tehotenstvi a porod ktery jste meli z IVF, protoze se vam nedarilo prirozene otehotnet?
Mam nadeji? Chceme spolu dve deticky jeste v budoucnu a u nas je problem kdovi kde… spermio v poradku ja v poradku a takovou dobu furt nic :roll::(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
3.4.19 11:42

Ahoj, nemám zkušenost s darovanym vajíčkem, ale jsme po IVF. Jen se zeptám , proč mate mít darovaná vajíčka, když jste oba v pořádku a neví se, kde je zakopaný pes? My měli špatný spermiogram a já bez ovulace. A problémy se štítnou žlázou. A zadařilo se hned na poprvé. Jsem v 25tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
4.4.19 08:55

@Nana12 Ahojky. Mám v sobě embryjko s vajíčkem darkyne. U mě byl problém málo vajíček a špatná kvalita. Minulý týden v úterý jsem byla na krvi po transferu a na utz. A potvrzené těhotenství :D Tak doufám že se nic nestane a vše zvládneme. Teď jsem chytla nějakou virózu, tak se léčím jak to jde. Příští tyden v úterý jdu na ultrazvuk, tak doufám že bude v pořádku. My jsme se s koordinatorkou spojili poprvé 28 prosince. To jsme jí poslali dotazník jaká by měla být darkyne. No pak jsme se s ní asi za 14 dní sešli. Ona nám nabídla podle dotazníku 2 darkyne a my si jednu vybrali. Pak se čekalo na odběr vajíček a kolik embryí se vyvine. My máme 2. No a ještě dělali testy karyomaping. 9 března jsem byla na transferu. Ten vůbec nebolí, a ani jsem tam nemusela ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.4.19 16:29

@Nana12 ahoj, my máme darované vajíčko a do měsíce budu rodit :) podařilo se na poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.4.19 07:52

Tak u nás druhé IVF nevyšlo. Jsem dnes 10.den od ketu a to už vždycky bylo jasno. Nám asi ten sourozenec není přán. Příští týden na krev a domluvit se, co dál. Máme ještě jednu mozaiku, ale do toho jít nechceme. A teď nevím, jestli mám sílu na další kolotoč vseho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
5.4.19 08:01

Holky, moc dekuju za vase sdileni zkusenosti, moc si toho vazim.
Ja jsem v tomto smeru uplny laik a nevim co a jak. Ja prave ovulku poslendich x mesicu nemam jak se zjistilo, ackoliv jsem mela o bolesti na ovu, tak pry nebyla… :nevim: neco se u me pokazilo a ted mi zacne martirium a musime prijit kde a kdy se stala ta chyba. Asi je to od stresu ci js nevim :(.
Vubec nevim co me ceka. A radeji pocitam s variatou pomoci v centru…
Vsem drzim pesticky a mnoho sil, pokud se vam jeste nepostestilo :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.4.19 10:47

@missy-m to mě moc mrzí :,(
Teď by jsi musela podstoupit celé IVF znovu ? Stimulace apod? A čím to, že se embryjko nechytlo řeknou? Nebo to nikdo neví? Moc moc držím palce, aby sourozenec byl. Určitě to vyjde :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.4.19 13:55

@campús Jj, celé IVF znovu. Toto bylo poslední zamrazené zdravé embryjko. Už tam máme jen tu mozaiku a z toho máme strach. No určitě se budu příští týden ptát, proč se ani jedno embryo nechytlo, když byla všechna tři zdravá, top kvalita, já měla dle nich vše pěkně nachystáno. Tomuto poslednímu pokusu jsem strašně věřila a nic. I na akupunkturu jsem šla, ať si potom nevyčítám, že jsem nezkusila všechno a stejně to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.4.19 15:12

@missy-m moc me to mrzi :,( :hug: . Meli jste i geneticke vysetreni embryjek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.4.19 15:33

@kelynka Jj, právě že tentokrát jo. Tak jsem věřila, že z těch tří zdravých embryjek se jedno chytne. A prd. Já už fakt nevím, co pro to víc udělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.4.19 16:19

@missy-m to je v haji :,( :hug: . Nam se taky nedari sourozenec, ale genetetiku embryi jsme nemeli. Taky mame posledniho mrazacka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.4.19 16:20

@kelynka Tak moc držím pěsti, ať ten poslední je ten pravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.