Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adelastra mě taky boleli prsa. A byla jsme po utrogestanu unavená. Hlavně ho 3 měsíce zavádět bylo nekonečný.
Jinak si taky myslím, že to utikalo. Dřív jsem si test nedělala. Počkala jsem fakt těch 14 dní a pak nevěřila vlastním očím ![]()
@campús Ahojky. Můžu se tě na něco zeptat? Jak ti počítali tt? Já byla na transferu 9.3. Takže teď by to mělo být 5 týden. Ale podle mudr v Repromede jsem 7tt ![]()
@campús mě prsa bolí vždy před ms…a ja utrogestan polykam, zavadeni mi nedelalo dobre a polykat mi to nevadí:). A jake jste vkladali embryjko kolikaty den kultivace?:)
@Hancababy to už si bohužel nepamatuju. Ale prý se to počítá podle poslední ms. Což mi přijde divný při IVF. Ale vychází to právě na ty týdny nějak jinak. ![]()
Holky jaký mate názor na mama test? Ja jsem s přítelem teprve před celým procesem IVF.. a včera jsem poklizela negativni věci a testu mi bylo lito, ho vyhodit jen tak..
@campús No mě to přišlo nějaký divný. Uvidím co mi řekne gynekolog. Jdu k němu v úterý.
@pajinkapajinka když jsem zkusila hned na to test z dr maxe, tak ten byl bez dušika
.. tak si nechci dělat plané naděje.. zkusím za dva dny asi znovu ![]()
@Markys25 a nebyl s menší citlivostí?? Zkusila bych stejný, abys měla porovnání..
@pajinkapajinka to nevím.. zkusím mama test zítra
… ja jen, že jsem četla, že mama test děla falešné duchy..tak jsem chtěla znát názory ![]()
@Markys25 víš, mohl mít menší citlivost a tak se carka ještě neukázal. Já s mama těsta a spokojenost.. No uvidíš za pár dní..
@Markys25 booze píšu jak magor. Ten telefon si dělá chce!
. Za mě tam naděje určitě je.. Dej vědět jak to dopadlo..
@pajinkapajinka mama těsta
, pobavila jsi mě
. Jasně dám vědět
ale raději si od toho nic neslibuji ať pak nejsem zklamaná.. a v květnu rozjedeme IVF ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.