1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
12.4.19 10:03

@Adelastra mě taky boleli prsa. A byla jsme po utrogestanu unavená. Hlavně ho 3 měsíce zavádět bylo nekonečný. :) Jinak si taky myslím, že to utikalo. Dřív jsem si test nedělala. Počkala jsem fakt těch 14 dní a pak nevěřila vlastním očím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
12.4.19 10:11

@campús Ahojky. Můžu se tě na něco zeptat? Jak ti počítali tt? Já byla na transferu 9.3. Takže teď by to mělo být 5 týden. Ale podle mudr v Repromede jsem 7tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.4.19 11:36

@campús mě prsa bolí vždy před ms…a ja utrogestan polykam, zavadeni mi nedelalo dobre a polykat mi to nevadí:). A jake jste vkladali embryjko kolikaty den kultivace?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.4.19 11:43

@Hancababy to už si bohužel nepamatuju. Ale prý se to počítá podle poslední ms. Což mi přijde divný při IVF. Ale vychází to právě na ty týdny nějak jinak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 11:49

Mama test a duch

Holky jaký mate názor na mama test? Ja jsem s přítelem teprve před celým procesem IVF.. a včera jsem poklizela negativni věci a testu mi bylo lito, ho vyhodit jen tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 11:55

@Markys25 za mě jsi těhotná :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
12.4.19 11:55

@campús No mě to přišlo nějaký divný. Uvidím co mi řekne gynekolog. Jdu k němu v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 11:57

@pajinkapajinka když jsem zkusila hned na to test z dr maxe, tak ten byl bez dušika :(.. tak si nechci dělat plané naděje.. zkusím za dva dny asi znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 12:22

@Markys25 a nebyl s menší citlivostí?? Zkusila bych stejný, abys měla porovnání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 12:24

@pajinkapajinka to nevím.. zkusím mama test zítra :srdce:… ja jen, že jsem četla, že mama test děla falešné duchy..tak jsem chtěla znát názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 12:35

@Markys25 víš, mohl mít menší citlivost a tak se carka ještě neukázal. Já s mama těsta a spokojenost.. No uvidíš za pár dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 12:40

@pajinkapajinka jasně, každopádně moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 13:02

@Markys25 booze píšu jak magor. Ten telefon si dělá chce! :roll: :roll: :roll:. Za mě tam naděje určitě je.. Dej vědět jak to dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 13:07

@pajinkapajinka mama těsta :D :D, pobavila jsi mě :). Jasně dám vědět :) ale raději si od toho nic neslibuji ať pak nejsem zklamaná.. a v květnu rozjedeme IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.19 17:56

@pajinkapajinka teď na testu ani dušík :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.