1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
17.4.19 09:03

Tak hlasim, ze jsem se dnes vzbudila a po utreni na wc trochu hnede krve a ted uz i trochu čerstvé ale bez kousku sliznice a neni to ani na vlozku, tak jsem zkusila test i kdyz jsem nechtela dnes a carka vypadá takto…co si o tom myslite? Ta posledni je dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.4.19 10:22

@Adelastra ja si myslim ze tohle duch není. Rekla bych ze je to tam :* :* :srdce: :srdce: ono se zda ze nesili ale opravdu se ma testovat ob den aby byl videt rozdil. Ja to tak mela pred tremi lety take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.4.19 10:24

@kratjana me hrozne vydesilo to zakrvaceni rano kdyz jsem vstala…ale ted uz je zas pokoj…volala jsem do caru a rekli mi ze ted to stejne jeste nepoznají at jim utrogestan tak jak doteď a prijedu za ten tyden…no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.4.19 10:52

@Adelastra ja mela taky krvaceni. 8.den.na papitu prvne ruzovo a kdyz jsrm zavedla utrogestan tak krev. A vysledek je trn ze mi tu beha cerstva dvouletacka. Neboj. Mne trn 8.den bylo uplne priserne. Strasna bolest zad a bolest bricha jako na menses. A pak to zakrvaceni.. Dobre to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
17.4.19 11:21

Ja jsem ted 7. Den od ketu zaspinila jsem 2 den po to jsem myslela ze je uhnizdovani a ted toto, presne a bolest jako na ms uz mam skoro od ketu akorat slabsi a zada me boli strasnee ale je to trošku jine… teď uz je zas klid uz to jen dozniva slabe hnede spineni…tak doufam ze to tak zustane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.4.19 21:46

@Domini94
Zdravím! Taky jsme se léčili u p.dr.Hromadové a opravdu není nač si stěžovat, byla profík a zároveň neztratila lidský přístup :D :potlesk: :srdce:!!!
Jste určo ve výborných rukách, tak hodně štěsti a hlavně naplněni toho největšího snu :srdce: :andel: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.4.19 21:50

@helposhel
Jeee, zdravím!!! To už tak uteklo, že jste v cílové rovince :lol: :palec: :mavam:??? Tak to je supeeeer!!! Držte se, hodně sil k porodu, ať je hlavně vše v pořádku a prďolka obzvlášť :andel: :andel: :andel: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.4.19 21:53

@Hancababy
Velká gratulace a hlavně ať je i nadále štěstí při vás a vše se vyvíjí, jak má :srdce: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.4.19 22:06

@Markys25
Zdravim! V každém reprocentru najdete spokojené a nespokojené klientky… Rak to prostě je… Nejlepší je přesvědčit se na vlastní kůži… Za nás Repromeda hednoznačne ANO s palcem nahoře :palec: :palec: :palec: :srdce: :srdce: :srdce:!!!
Díky ní máme doma 7 letou slečnu :lol:… Tak držím palce, ať vše probíhá k Vaší velké spokojenosti a dosáhnete toho nejkrásnějšího výsledku :andel: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.4.19 22:49

@Adelastra
Zdravim po delsi dobe… Procetla jsem se az sem a zavadila ocima o toho super dušíka na vašem testu :srdce: :srdce: :srdce:!!!… Tak potichu gratuluji a tfuj, tfuj, tfuj… At je vse v naprostem poradku :andel: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
17.4.19 22:51

@Adelastra
Určitě pozitivnííí :potlesk: :potlesk: :potlesk:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.4.19 06:36

@aidule dekujii tady je dnesni test ten poslední, vcera rano v den NEocekavane ms jsem zacala krvacet trvalo to asi hodinku jednorazove od te doby klid a dnesni test sili tak snad to bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.4.19 08:50

@Adelastra To je ono :palec: Tak ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
18.4.19 08:58

@missy-m moc dekuju za podporu :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
18.4.19 10:02

@aidule Zkusíme to s Repromedou. Včera jsem vyfasovala gonal a zítra začínám rozjíždět své úplně první IVF.. :) k 7 leté slečně gratuluji :).. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.