Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak hlasim, ze jsem se dnes vzbudila a po utreni na wc trochu hnede krve a ted uz i trochu čerstvé ale bez kousku sliznice a neni to ani na vlozku, tak jsem zkusila test i kdyz jsem nechtela dnes a carka vypadá takto…co si o tom myslite? Ta posledni je dnes
@Adelastra ja si myslim ze tohle duch není. Rekla bych ze je to tam
ono se zda ze nesili ale opravdu se ma testovat ob den aby byl videt rozdil. Ja to tak mela pred tremi lety take.
@kratjana me hrozne vydesilo to zakrvaceni rano kdyz jsem vstala…ale ted uz je zas pokoj…volala jsem do caru a rekli mi ze ted to stejne jeste nepoznají at jim utrogestan tak jak doteď a prijedu za ten tyden…no
@Adelastra ja mela taky krvaceni. 8.den.na papitu prvne ruzovo a kdyz jsrm zavedla utrogestan tak krev. A vysledek je trn ze mi tu beha cerstva dvouletacka. Neboj. Mne trn 8.den bylo uplne priserne. Strasna bolest zad a bolest bricha jako na menses. A pak to zakrvaceni.. Dobre to dopadlo
Ja jsem ted 7. Den od ketu zaspinila jsem 2 den po to jsem myslela ze je uhnizdovani a ted toto, presne a bolest jako na ms uz mam skoro od ketu akorat slabsi a zada me boli strasnee ale je to trošku jine… teď uz je zas klid uz to jen dozniva slabe hnede spineni…tak doufam ze to tak zustane ![]()
@Domini94
Zdravím! Taky jsme se léčili u p.dr.Hromadové a opravdu není nač si stěžovat, byla profík a zároveň neztratila lidský přístup
!!!
Jste určo ve výborných rukách, tak hodně štěsti a hlavně naplněni toho největšího snu
!!!
@helposhel
Jeee, zdravím!!! To už tak uteklo, že jste v cílové rovince
??? Tak to je supeeeer!!! Držte se, hodně sil k porodu, ať je hlavně vše v pořádku a prďolka obzvlášť
!!!
@Hancababy
Velká gratulace a hlavně ať je i nadále štěstí při vás a vše se vyvíjí, jak má
!!!
@Markys25
Zdravim! V každém reprocentru najdete spokojené a nespokojené klientky… Rak to prostě je… Nejlepší je přesvědčit se na vlastní kůži… Za nás Repromeda hednoznačne ANO s palcem nahoře
!!!
Díky ní máme doma 7 letou slečnu
… Tak držím palce, ať vše probíhá k Vaší velké spokojenosti a dosáhnete toho nejkrásnějšího výsledku
!!!
@Adelastra
Zdravim po delsi dobe… Procetla jsem se az sem a zavadila ocima o toho super dušíka na vašem testu
!!!… Tak potichu gratuluji a tfuj, tfuj, tfuj… At je vse v naprostem poradku
!!!
@aidule dekujii tady je dnesni test ten poslední, vcera rano v den NEocekavane ms jsem zacala krvacet trvalo to asi hodinku jednorazove od te doby klid a dnesni test sili tak snad to bude v poradku
@aidule Zkusíme to s Repromedou. Včera jsem vyfasovala gonal a zítra začínám rozjíždět své úplně první IVF..
k 7 leté slečně gratuluji
.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.