Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Konik1994 prosímtě a máš v peru vzduchovkou bublinku? Nevadí to?
@aidule zas byl chvili klid a dnes rano opet krvaceni po vzbuzeni a uz zas jako utne:D test dnes z rana posledni vypada takto…⬇️️😍 10.den po ket
@Adelastra Šmarja, ten prcek tě straší. Ale test je luxusní
Tak ať se brouček drží zuby nehty ![]()
@missy-m straší hrozně:D uz je to podruhé a uplne stejne zakrvaceni narazove bez bolesti a v dobe menstruace..tak snad to bude oookaa 😍 spoleham na testy ze kdyby bylo neco v neporadku tak nesilii:)
@Adelastra gratuluji. Testy jednoznacne rikaji ze jsi tehotna!
Holky jsem nachlazena, ryma. Vcera me bolelo v krku. Dnes jsem 2.den cyklu. Pichla jsem si prvni davku a zítra uvidím jak mi bude. Myslite ze nemocc muze ovlivnit folikuly a vajicka?
@kratjana Já myslím, že pokud nebude horečka, tak dobrý. Držím pěsti, ať se nemoc nerozjede. Pokud můžeš, skoč do postele, dej čaj s citronem a zázvorem a nám doma dost pomáhá rymovnik.
@Adelastra To prostě musí být OK
Držte se s prckem oba. Kdy jdeš na krev?
Na krev jdu ted ve stredu, tak doufam ze vse bude v poradku
dekuju moc holky za podporu! @missy-m @kratjana ja bych taky zalehla do postele aspon na den dva ![]()
Holky druhý den beru gonal. Dneska jsem lehla s bolestí v krku a rýmou. Vadí to?
@Markys25 myslím že ne, pokud není horečka a nic vážného, to snad vylezis, uvar si čaj a dej něco na ten krk ![]()
Holky tak dnes rano zas krvaceni
bez bolesti, bez sliznice…prsa porad boli a test porad krasne pozitivni…tak nevim jestli jet na pohotovost protoze tady u nas ve meste je pohotovost strasna, nebo si naordinovat klidovy rezim a čekat:( stalo se vam to někomu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.