1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
23.4.19 17:12

@missy-m jee máte toho za sebou dost ale aspon jednoho prcka uz mate:) no ja jsem si taky říkala ze kdyby to ted nevyslo tak se hned do dalsiho ivf hnat nebudu..u nas je problém manzova varikokela a špatný spermio tak jsme byli domluveni ze kdyby to ted nevyslo tak pujde na operaci a zkusime to prirozene, ja jsem zdrava:) nam na pgs zbyly 2 embrya a jedno byla mozaika to zlikvidovali :nevim: a druhe se jim nepodarili vysetrit a to mam ted u sebe na vlastni riziko prý:D nevysetrene..:)… :roll: jsem ze zitrka nervoznii to cekani bude hrozny..jdu na 7:30 na krev a az ve 12 pro vysledky a na uz..nevim co tam budu delaaat:D nejsme z brna :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 17:19
@Adelastra píše:
@missy-m jee máte toho za sebou dost ale aspon jednoho prcka uz mate:) no ja jsem si taky říkala ze kdyby to ted nevyslo tak se hned do dalsiho ivf hnat nebudu..u nas je problém manzova varikokela a špatný spermio tak jsme byli domluveni ze kdyby to ted nevyslo tak pujde na operaci a zkusime to prirozene, ja jsem zdrava:) nam na pgs zbyly 2 embrya a jedno byla mozaika to zlikvidovali :nevim: a druhe se jim nepodarili vysetrit a to mam ted u sebe na vlastni riziko prý:D nevysetrene..:)… :roll: jsem ze zitrka nervoznii to cekani bude hrozny..jdu na 7:30 na krev a az ve 12 pro vysledky a na uz..nevim co tam budu delaaat:D nejsme z brna :/

My jsme ze Znojma a zajeli jsme treba do Vankovky, Olympie, Ikea. Nebo i kino.
Ty nemas byt pros nervozni. Testy ksou jasne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.4.19 17:24

@Adelastra Nám jich na vyšetření zůstalo 5, z toho jsou dvě mozaiky. Jedná není doporučená k transferu a ta druhá by mohla být, ale my se doma shodli, že s ohledem na to, že už máme syna, tak do toho nepůjdeme. Nechtěla bych potom řešit, kdyby se to zvrtlo na tu špatnou stranu. A při prvním ivf nám embrya nevyšetřovali a syn je zdravý. Tak moc moc moc držím pěsti. No, jedině je tam ta nákupní galerie, kde se dá chvilku zabít čas. Jinak tam snad ani nic není a do města je to asi zase na tu chvilku zbytečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.4.19 17:29

@kratjana :* @missy-m no nam tu jednu mozaiku proste zlikvidovali a nerekli jestli je nebo neni vhodna proste se ji zbavili:D noo asi skocime do nakupaku a na obed:) bude to dlouhy cekani :roll: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 17:30
@Adelastra píše:
@kratjana to bude dobree urcite:)! Neptala ses v caru co rikaji na to nachlazeni? A proc jsi presla z repromedy?:) @missy-m vam to ted nedavno nevyslo vid?:( Pojedete cele ivf znovu nebo mate mrazacky? Ty nervy jsou hroznyyyy:D sleduju jestli test neni o odstin svetlejsi nebo tak uplne mi z toho hrabe:D ale my meli jedno jedine embryjko jinak bychom museli vse absolvovat znova a to nevim jak bych psychicky zvladla :roll:

Neptala jsem se. Tak nejak mam strach co by rekli a zmenit to uz nemuzu 🤣 ale ted jsi me uklidnila ze folikuy i pres nachlazeni rostou. Kolik jich tam mas? Kolikaty jsi den? Ty jsi myslim anoden driv jak ja ze? 6.?

Tak nejak jsem neměla dobry pocit z Kafky, vim uz tam neni. Vadilo mi strasne moc to ze kdyz s nami mel konzultaci tak me zdravil podanim ruky a chlapa ne. Jak kdyby proste chlap byl jen doprovod.
Dalsi vec ze bych ocekavala ze tak jak se nam venovalibpribposlednim embryu tak se mohli venovat u predchozich peti.
Ptom take kdyz se delalo oplodneni tak jsme dali oplodnit 20vajicek.paty den volali ze ksou vsechna porad ok(mazec) a ze je tedy proberou a nechaji uplne ty top. Tak jich nechali 14.meli jsme pgs a pojistovna proplacela vysetreni jen u 8kousku. rekli nam ze ten zbytek si zamrazit nemuzem. Coz je kravina. Ale to uz bylo pozde.
Taje mi vadi to ze konzultace pokazde s nekym jinym je yo pro me strasne neosobni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 17:31

@Adelastra utece to. Jen obchodaky oteviraji asi pozdeji 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.4.19 17:44

@kratjana Ahaa tak s tim mrazenim mi to teda taky prijde jako kravina:D..No ja abych rekla pravdu tak jsem cekala taky jiny pristup..jsem hodne mlada, ja i manzel a kdyz jsme tan poprve prisli tak s nama mluvili jako s detma:D necitila jsem takovy to ze si vazi tohi ze jsme si je vybrali a dali jim duveru, dalsi vec me nastvala ze jak říkáš tak pokazde jsem u nekoho jinyho..a treti vec, na zacatku jsme byvali hodne u jedne doktorky ale po tom co jsem si vyzadala ze chci zavest i nevysetrene embryo tak mi pomalu praskla s telefonem, na chodbe me uz skoro nepozdravila a od te doby jsme u ni nebyli a chodila jsem k jinemu doktorovi, za coz jsem ale i rada koneckoncu:) nemame zadnou genetickou zatez a nutila nas do pgs opakovaneho, pritom prece nekdo toto vyšetření vůbec v celem ivf nema nechce to…takze toto muj nazor:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 18:33

V reprogenesis mi dr rekl ze je zbytecne delat genetiku kdyz mi z 8ks vysetrenych 6zbylo.
Dal mi take rekl ze metoda picsi uz se u nich taky moc nedela. Ze se od te metody ocekavalo vic nez si mysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 18:40

@Adelastra ke ktere dr jsi chodila? Ja mela nejradeji Tokarevu. Byla pratelska, usmevava, pozitivni. A zavedla mi Adelku ❤️️
Oni to pgs tam primo vysetruji. Ibv RGenesis mi dr rikal ze kdyz to budu chtit tak se to posila do RMedy. Asi z toho ma RMeda prachy tak na to asi tlaci. Me ten nas dr rekl ze je v mem pripade zbytecne zasahovat do embryi.

Kolik vam je? Mne bylo letos 32. chlapovi za dva mesice 38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.4.19 19:13

Ahoj. My jsme taky byly v Repromede. icsi i picsi jsme si platili. Pgs ne, protoze nejsme u VZP. Jen nám to nabídli. Jinak jsme byly 2× u Zobače a 2× Matskula. Jinak jsem vše řešila u me gynekoložky. Ale kamarádka odsud taky odešla, že ji vadilo, že byla pokaždé u někoho jiného. Jinak já měla velkou úrodu vajíček. Zmrazit jsem si nechala 5 asi z 11. Zobač na mě působil tak všelijak. Ale zavedl nám embryjko dobře, 7.7.mame TT. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.4.19 19:27

@kratjana taky mi to prislo ze z toho mají penize tak na to tlaci, p.doktorka hromadova o te mluvím…Jinak ja byla strasne spokojena s Matenou a v den transferu s nama vse probirala i provadela Matskula a byla uzasna! :srdce: tak snad nam zavedla taky nase vysnene minusko :srdce: a dr. zobac na me taky působil vselijak:D Mne je 22 a manzel ma 25..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.4.19 19:31

Matskula byla hodně vtipná. Pořád se smála a nějaký vtípky. Zobač ten se snad neusmal.
To jste ještě tak mladí, závidím. :D mě je 36. A mám už 10 letého raubire. :D
Tak držím palce, ať se pěkně brouček usadí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.4.19 19:33

Joo byla srandovni uplne z nas spadl stres z toho transferu:D dekujii zitra uvidime :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 19:38

@Adelastra @campús za me tam byli jini lekari. Hromadova, Tokareva. Kafka…

Take jsem to resila zezacatkubs miji gynekolozkou protoze s nimi spolupracuje. Pontrch neuspesnych ketech uz jsem jezdila primo do repromedy, aby sinme na kety chystali oni. Vysel 6.ket

Ale.muzu rict ze dr. Hromadova se u toho posledniho(6. Embrya) fakt snazila o nemozne. Delala vse pro to aby to vyslo. Rekla bych ze jsem byla prvni kdo tam podstoupil scratching, driv jsem se tu o nem nic nedocetla a rikala tenkrat ze cenu bude muset prodiskuzovat s vedenim. Tak podle toho soudim ze to driv nedelali a taky jsem mela ten intralipid.
Ted v reprogenesis mi dr rekl ze na scratching neveri :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.4.19 20:05

@Adelastra
No paráda!!! To říkám už od těch minulých testů, že je zaděláno :potlesk: :lol: :potlesk:!!!… Tak už hlavně žádné stresy a zavádějící myšlenky!!!… Pokud možno klidnou noc a zítra zde všechny očekáváme hodnotu hcg :P :srdce: :kytka: :mavam:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.