1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
22.4.19 17:11

@Ewangelle snad to bude jak rikas:) a kolik jsi brala toho utrogestanu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.4.19 20:50

@Adelastra Zaváděla jsem 2-2-2. Jak to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
22.4.19 20:53

@Ewangelle ja 1-1-1 a polykam..nedelalo mi to dobře zavádět:/ Tak jsem cekala na 2carky a az tam jsou tak mam plnou hlavu pochybnosti a studuju jestli nemuze utros blokovat ms a jestli me dostatecne boli prsa a jestli me spravne poboliva podbrisek a hlavne to krvaceni slabe co znamena :roll: se ze sebe zblaznim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.4.19 21:15

@kratjana ahoj kocenko :mavam:, moc drzim pesti at 2. ivf klapne :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.4.19 21:15

@Adelastra zbytecne se nestresuj, test mas krasne pozitivni :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.4.19 21:16

@Ewangelle ahoj :mavam:, kdy se chystas na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 06:48
@Markys25 píše:
Holky druhý den beru gonal. Dneska jsem lehla s bolestí v krku a rýmou. Vadí to?

Ahoj jak se citis? Ja jsem dnes 5.dc a je mi konecne lepe. O vik jsem melani 37.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.4.19 13:17

Zdravim vsechnyy zitra kontrola na krev a prvni ultrazvuk testy z odpoledni moci vypadaji takto, ten fialovy je 10 a ten zeleny 25 tak snad bude vse v poradku :srdce: :hug: jak se daří vám?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 13:59
@Adelastra píše:
Zdravim vsechnyy zitra kontrola na krev a prvni ultrazvuk testy z odpoledni moci vypadaji takto, ten fialovy je 10 a ten zeleny 25 tak snad bude vse v poradku :srdce: :hug: jak se daří vám?:)

Ahoooj. Parada. Tesim se az ti reknou hodnotu hcg. Gratuluji

Ja stimuluji nane. Ivf cyklus( ale uz ne v repromede alr v reprogenesis). Jsem 5.dc a od sameho zacatku jsem marod. Vcera uz to bylo lepsi. Dnes jsem dopo poklidila a pak jela nakoupit a doma me potom nejak chytlo ucho a nejaky uzliny krcni. No a samozdrejme me boli hlava. Jsem zvedava v jakem stavu budou vajicka 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.4.19 15:22

@Adelastra Určitě bude :hug: Testy jsou krásné, tak se hlavně s prckem opatrujte. Když to tak vidím, tak se na jednu stranu nemůžu dočkat toho července, až budeme zkoušet další pokus. Ale ty nervy u toho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 16:06

Holky vadi pri stimulaci ibalgin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.4.19 16:07

@kelynka a jak jsi nantom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.4.19 16:24

@kratjana Já myslim, ze nevadi ja byla celych 5 dni na paralenu kvůli silnému nachlazení a dneska na kontrole a vsechno v pohode..:) folikuly krásně narostly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.4.19 16:36

@kratjana to bude dobree urcite:)! Neptala ses v caru co rikaji na to nachlazeni? A proc jsi presla z repromedy?:) @missy-m vam to ted nedavno nevyslo vid?:( Pojedete cele ivf znovu nebo mate mrazacky? Ty nervy jsou hroznyyyy:D sleduju jestli test neni o odstin svetlejsi nebo tak uplne mi z toho hrabe:D ale my meli jedno jedine embryjko jinak bychom museli vse absolvovat znova a to nevim jak bych psychicky zvladla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.4.19 16:52

@Adelastra Už mrazáčky nemáme :zed: Z prvního ivf máme na poslední pokus syna a z druhého se ze tří vyšetřených embryjek nechytlo ani jedno. Takže v červenci celé znovu. Chtěla jsem co nejdřív, ale nakonec jsem to odpískala. Máme teď nějaké oslavy, dovolené a honit do toho stimulaci se mi nechtěli. Tak máme termín konzultace hned po návratu z dovči. Na jednu stranu se „těším“, že se v cestě za sourozencem něco bude dít, na druhou stranu se mi do toho strašně nechce. Ale moc bych si přála, aby měl syn někoho k sobě. No uvidíme. Každopádně zítra se těším na samé dobré zprávy :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.