Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@aidule jasně
to jo, jen jsem si říkala, jestli chlapi chodí. Jestli nebudem divný
U porodu taky bude.
@campús
Určitě nebudete, nebojte. Naopak je to hezké, když vas partner doprovází
!!!
Ahoj holky, v sobotu jsem zaváděla na noc poslední dvě globule Utrogestanu a po vysazení jsem vždycky do dvou dní dostala ms, ale teď je to už pět dní a ms nikde ![]()
Měla jsem začít s přípravou na KET a teď tohle. Mám jít k doktorce nebo počkat ne co?
@Ewangelle Já to posledně měla úplně stejně. Přišla až za 8 dní. Už jsem byla nachystaná volat, že co jako a přišla. Tak bych možná týden vyčkala a potom asi šla. Držím pěsti na ket, ať se povede ![]()
@Ewangelle ja jsem mela 10 let ms podle hodinek a ten mesic kdy mi startovala cyklus ve kterem mel byt ket prisla presne o tyden pozdeji:D ![]()
Děkuji holky
Bohužel týden pryč a stále nic, tak jsem psala Tokarevě a ta mi řekla ať přijdu týdnu na UTZ co se děje.
Ahoj repromeďačky, můžu se zeptat co všechno jste si brali na OPU?
@Ewangelle Když ji člověk očekává nic a když by byl rád, aby nedošla, ťuká na dveře přesná jako hodinky. A úplně náhodou těhotná být nemůžeš? Tak ať se ms brzy dostaví a ket je úspěšný ![]()
@Markys25 Občanku. Víc myslím nebylo potřeba. Košili dostaneš, vodu a toast potom taky. Jo, ještě jsem si brala tlustý ponožky, je mi vždycky zima od noh. A měla jsem je na sobě pořád, i na sále a v pohodě. Držím pěsti, ať je bohatá úroda ![]()
@missy-m Tak nějak
Těhotná na 99,9% být nemůžu. Minulý měsíc jsem byla na prevenci a doktorka říkala, že sliznici mám tak 1-2mm a ani jinak tam nic neprobíhá. Jinak děkuji a dám vědět.
@Ewangelle Moc děkuji.. jen mám strach z OHSS.. jdu na OPU uplně poprvé..
@Markys25 kdyby ti hrozil tak ti to řeknou a místo poslední injekce ovitrelle se píchá nakej diphereline a to by mělo ohss zablokovat
@Konik1994 ahá, a může se to objevit až někdy po OPU? Ja právěže myslela, že to takhle nepoznají dopředu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.