Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markys25 Taky jsem zvědavá.
@Ewangelle A ty jak, už jsi byla u Tokarevy?
@missy-m Po osmi dnech čekání ms dorazila, takže jsem konečně začala lepit Climaru a připravovat se na KET ![]()
@Ewangelle Jako u mě, taky po osmi dnech
Tak moc držím pěsti
Už to prostě musí dopadnout dobře ![]()
Ahoj holkyyy nemohla jsem vydrzet jak mi v caru nerekli ty hodnoty hcg
tak jsem si skocila ke svemu gynekologovi a 19dni po transferu byla hodnota pres 12 000
tak na příští kontrole uz cekam
…jinak s tou ms jsem to mela presne taky tak
![]()
Ahoj holky jsem dnes 11dni po ET a test negativní ☹️️ myslíte že je ještě šance na dvě //?
@Ejminka11 Tak šance je do krve vždycky. Já třeba u sebe vím, že už by to bylo na 99 % bez šance. Tak držím pěsti, aby se ještě ukázala ![]()
A máte případně mrazáčky, kdyby to nevyšlo?
@Ejminka11 já 8 a 9 ty nic ( teda snad úplně něco neviditelného). Vzdala jsem to a testovala 13 ty den. Den před kontrolou v čáru, abych byla připravena na verdikt. A vykoukly na ně dvě čárky. Teď tu běhají tříleté dvojčata
. Takže vydrz a držím palce, aby vykoukly
![]()
@Ejminka11 ja mela pidi carku uz pár dni po ketu ale každý to ma jinak, kazdemu to hcg stoupa jinak, nekomu se treba ukaze az v krvi…zkus 14dni po ketu a budes mit jasno, budu drzet palce!
dovedu si představit jak ti je, ale dvema carkama stres neustává, ba naopak
![]()
@missy-m Děkuji, bude to první mrazáček z třetího IVF, tak snad
Co ty? Půjdete do třetího?
@missy-m mi měli po OPU jen dvě vajicka které po oplodnění přežili PK a v den transferu doktor říkal že neví jestli to druhé bude možné k zamraženi… A od té doby nikdo nevolal…tak vůbec nevím jestli je nebo není… @pajinkapajinka snad to tak bude i u mě ale už stim moc nepočítám, ale jak se říká naděje umírá poslední
@Adelastra to budu testovat 14dni po ET snad tam něco bude je to hodně náročné na psychiku
@Ewangelle Teď to už klapne, určitě jo
Jj, zkusíme to ještě jednou. Ale až po červencové dovolené. Sice jsem chtěla co nejdřív, ale máme teď pořád nějaké plány a nechtělo se mi do toho tu stimulaci vmačkávat.
Holky, kdy po OPU vám volali? Kolik vajíček se oplodnilo atak? Měla jsem OPU včera a čekala jsme, že dneska zavolají třeba.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.