1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
1.5.19 19:48

@Markys25 Ahoj, tak jak jsi dneska dopadla na OPU? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.5.19 20:58

@Markys25 Taky jsem zvědavá.
@Ewangelle A ty jak, už jsi byla u Tokarevy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.5.19 21:28

@missy-m Po osmi dnech čekání ms dorazila, takže jsem konečně začala lepit Climaru a připravovat se na KET :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.5.19 21:40

@Ewangelle Jako u mě, taky po osmi dnech :lol: Tak moc držím pěsti :hug: Už to prostě musí dopadnout dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.5.19 08:20

Ahoj holkyyy nemohla jsem vydrzet jak mi v caru nerekli ty hodnoty hcg :lol: tak jsem si skocila ke svemu gynekologovi a 19dni po transferu byla hodnota pres 12 000 :srdce: tak na příští kontrole uz cekam :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :hug:…jinak s tou ms jsem to mela presne taky tak :roll: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.5.19 08:51

Ahoj holky jsem dnes 11dni po ET a test negativní ☹️️ myslíte že je ještě šance na dvě //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.5.19 09:00

@Ejminka11 Tak šance je do krve vždycky. Já třeba u sebe vím, že už by to bylo na 99 % bez šance. Tak držím pěsti, aby se ještě ukázala :srdce:
A máte případně mrazáčky, kdyby to nevyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.19 09:01

@Ejminka11 já 8 a 9 ty nic ( teda snad úplně něco neviditelného). Vzdala jsem to a testovala 13 ty den. Den před kontrolou v čáru, abych byla připravena na verdikt. A vykoukly na ně dvě čárky. Teď tu běhají tříleté dvojčata ;). Takže vydrz a držím palce, aby vykoukly :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
2.5.19 09:07

@Ejminka11 ja mela pidi carku uz pár dni po ketu ale každý to ma jinak, kazdemu to hcg stoupa jinak, nekomu se treba ukaze az v krvi…zkus 14dni po ketu a budes mit jasno, budu drzet palce! :hug: dovedu si představit jak ti je, ale dvema carkama stres neustává, ba naopak :roll: :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
2.5.19 09:11

@missy-m Děkuji, bude to první mrazáček z třetího IVF, tak snad :) Co ty? Půjdete do třetího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.5.19 09:12

@missy-m mi měli po OPU jen dvě vajicka které po oplodnění přežili PK a v den transferu doktor říkal že neví jestli to druhé bude možné k zamraženi… A od té doby nikdo nevolal…tak vůbec nevím jestli je nebo není… @pajinkapajinka snad to tak bude i u mě ale už stim moc nepočítám, ale jak se říká naděje umírá poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.5.19 09:15

@Adelastra to budu testovat 14dni po ET snad tam něco bude je to hodně náročné na psychiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.5.19 09:27

@Ewangelle Teď to už klapne, určitě jo :* Jj, zkusíme to ještě jednou. Ale až po červencové dovolené. Sice jsem chtěla co nejdřív, ale máme teď pořád nějaké plány a nechtělo se mi do toho tu stimulaci vmačkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
2.5.19 09:27

@Ejminka11 Bože, to jsou nervy. Tak držím moc moc pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
2.5.19 15:37

Holky, kdy po OPU vám volali? Kolik vajíček se oplodnilo atak? Měla jsem OPU včera a čekala jsme, že dneska zavolají třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.