Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mě volali poprvé za dva dny myslím a poté každý den dodnes.dnes naposledy že na mě čekají než budu fit. @Markys25
@Konik1994 Byla jsem na OPU ve středu, tak snad dneska zavolají. Já myslela, že volají hned nasledující den
tak to jsi mě uklidnila.
@Markys25 neboj fakt zavolají, mě paní volala opravdu každý den
@Konik1994 už se těším.. je to stres, když holky psaly, že jim volali hned následující den. Ale každý car to ma asi jinak ![]()
@Markys25 neboj nebudes, ja jim taky volala, pak jsem cekala na vysledky pgs skoro 5tydnu a melo to byt za 3 tydny, kdybych nevolala a neurugovala je tak nemam výsledky snad do ted:D
@Markys25 oni vysledky meli uz po tech 3 tydnech, jen se jim nekde zatoulaly a zapomneli nam je sdelit:D
@Adelastra to snad ani není možný…To ja budu urgovat
chtěla bych KET v červnu aji jsme se tak domlouvali. ![]()
@Markys25 taky budu uu mít ket v červnu, teď čekám na ms po opu který bylo v pátek minulý týden a pak další cyklus jdeme na to ![]()
@Konik1994 Taky, taky..Dostala jsem na 10 dní utroš. Pak by měla přijít MS a v dalším cyklu jdeme na to
.. pokud už teda bude PGS hotová.
@Markys25 taky, 10dni zavadim utrogestan, ještě Teda beru 1 dostinex a picham fraxiparine na ředění krve ![]()
@Markys25 a jsi na neschopence po odběru? já ano a v pondělí ji skočím asi ukončit. Už je mi lépe. Bojím se aby mi ms vůbec dorazila
mám stim dlouho problémy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.