Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adelastra gratuluji
To už máš tehotenskou průkazku??já dostala až někdy v desátém jedenáctém týdnu.
Ahoj holky
i když teď už nepřispívám občas pročítám příspěvky a držím všem palce,
některé si pamatuji z dob kdy jsme taky docházeli do Repromedy viz. @kratjana, @missy-m nebo i @kelynka..vidím,že všechny bojujete za druhého prcka tak jsem vám chtěla popřát moc, moc štěstíčka hlavně to nevzdávejte!
@pajinkapajinka jojo,muj gynekolog mi ji vystavil, asi to kazdy dr ma jinak..:) jsem stastnaa jak blecha tak snad bude vse i nadale ok:)
@oskárek59 píše:
Ahoj holky
i když teď už nepřispívám občas pročítám příspěvky a držím všem palce,
některé si pamatuji z dob kdy jsme taky docházeli do Repromedy viz. @kratjana, @missy-m nebo i @kelynka..vidím,že všechny bojujete za druhého prcka tak jsem vám chtěla popřát moc, moc štěstíčka hlavně to nevzdávejte!
Ahoj oskarku
![]()
Jak se mas? A co ty? Nezkousite?
Holky 🙈 🙈 jsem od rána celá jak na trní. Né jenom, že mi po OPU zapomněli zavolat kolik se nám oplodnilo 🥚 a volali nám až po dvou nech co jsem se připomněla.. A dneska mají volat kolik embryí nám zůstalo a kolik jich je vhodných na PGS. 🙈 Já snad počkám do 1 a budu volat já jim🙈 🙈 🙈
@Markys25 jooo zavolej si, oni toho mají asi taky dost a občas zapomenou ![]()
@Adelastra Volala jsem ji.Prej jeste dopoledne cekaji jestli se jeste nektere vyvine.
A jak sedne k pc a bude to uzavrene, tak se ozve.
@Adelastra nedozrálo nám ani jedno ve 14 vajíček co by bylo vhodné..
@Markys25 je mi to strasne lito. My mame zatim jedno embryo a pocitam s tim nejhorsim. Zitra 5.den
Rekli ti jeste k tomu neco? Vcera jsi s nimi mluvila? To odesla vsechna dnes? Nebo postupne?
@missy-m @Adelastra @kratjana Holky Matěna mi volal dneska. Máme se objednat na konzultaci. Údajně je problem ve spermiu či co.. zadne vhodne k transferu ani pgs
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.