1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
4.5.19 17:57

@kratjana Ahojky. Nechápu jak se doktor nemůže dostat k folikulum. Držím pěsti ať vydrží obě dvě. A proč jsi vlastně odešla z Repromedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.5.19 18:57

@Hancababy vadilo mi to ze jsem nechodila k jednomu lékaři. A to zebto furt nevychazelo. Nejvic se snazili az u Adelky. To bylo videt ze se fakt snazi. A tenkrat nam vyhodili 6 emryii. Bylo jich 5.den 14.meli jsme pgs ale to se vysetruje jen u 8. A rekli mi nam ze kdyz budeme mit vysetrena tak nevysetrena nezamrazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.19 20:03

Holky prosím kolikátý dc se chodí na ket ve stymulovanem cyklu, myslím tím Ktery den se objednat na1. utz.

• Citovat
  • Upravit
721
4.5.19 23:58

@Hancababy Mně se taky nemohli při odběru dostat k jednomu vaječníku a odebrat folikuly. Ptala jsem se, jak je to možné a doktor mi říkal, že jak se zvětšují, tak se to v tom břichu prostě trochu přeskládá a oni by museli udělat nějaké větší vpichy přes dělohu až na ten vaječník a že to je riskantní skrz komplikace, krvácení a tak. Takže mi z toho jednoho nic nevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
4.5.19 23:59
@Anonymní píše:
Holky prosím kolikátý dc se chodí na ket ve stymulovanem cyklu, myslím tím Ktery den se objednat na1. utz.

Na první utz jsem se objednávala na 10-12 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.5.19 00:00

@kratjana Moc držím pěsti, ať jsou ti dva velcí bojovníci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 08:19

@missy-m a můžu se zeptat jak dlouho a čím si stimulovala? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
574
5.5.19 10:34

@ kartjana Moc to držím palce ať se tě chytnou a nepustí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.5.19 14:24
@missy-m píše:
@Hancababy Mně se taky nemohli při odběru dostat k jednomu vaječníku a odebrat folikuly. Ptala jsem se, jak je to možné a doktor mi říkal, že jak se zvětšují, tak se to v tom břichu prostě trochu přeskládá a oni by museli udělat nějaké větší vpichy přes dělohu až na ten vaječník a že to je riskantní skrz komplikace, krvácení a tak. Takže mi z toho jednoho nic nevzali.

Jo pry jsem dost krvacela. Daval mi nějako tamponadu. Kdyz to vytahoval tak to bylo neprijemny
A ted mi rekni… Nebude se to opakovat? To ze se zase nedostanou k vajickum?
Pri prvnim iv zadny problem 31 folikulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.5.19 14:25

@Ewangelle @missy-m tak jedno to vzdalo. Dnes 2. Den a zustava tam 4bunecne embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.5.19 16:12

@kratjana Moc na něj myslím, ať to zvládne až do konce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.5.19 16:14
@Anonymní píše:
@missy-m a můžu se zeptat jak dlouho a čím si stimulovala? Děkuji :)

Myslíš na KET? Od prvního dne jsem brala estrofem 1-1-1 a 11. den jsem byla na utz. Od 14. dne přidala utrogestan 2-2-2 a 19. den transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 17:01

@missy-m ano, toto mě zajímalo, když nemám ovulaci ani tak si asi zavolám 1dcat vím co a jak jesi dostanu nějaké léky.

• Citovat
  • Upravit
453
6.5.19 10:48

Ahoooj, dnes jsem 6+5tt dle ms i dle utz, uz nam busi :srdce: a mame 8mm :hug:

V dobe ne-ocekavane ms jsem krvacela skoro tyden vzdy rano ted uz jen sem tan spinim mam na to ascorutin, takze hlavu vzhůru vsechny co spini nebo krvaci, ja mela cerstvou krev a vse je v naprostem poradku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
6.5.19 10:57

@Adelastra :srdce: :potlesk: tiše závidím (v dobrém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.