Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Ahojky. Nechápu jak se doktor nemůže dostat k folikulum. Držím pěsti ať vydrží obě dvě. A proč jsi vlastně odešla z Repromedy?
@Hancababy vadilo mi to ze jsem nechodila k jednomu lékaři. A to zebto furt nevychazelo. Nejvic se snazili az u Adelky. To bylo videt ze se fakt snazi. A tenkrat nam vyhodili 6 emryii. Bylo jich 5.den 14.meli jsme pgs ale to se vysetruje jen u 8. A rekli mi nam ze kdyz budeme mit vysetrena tak nevysetrena nezamrazi
Holky prosím kolikátý dc se chodí na ket ve stymulovanem cyklu, myslím tím Ktery den se objednat na1. utz.
@Hancababy Mně se taky nemohli při odběru dostat k jednomu vaječníku a odebrat folikuly. Ptala jsem se, jak je to možné a doktor mi říkal, že jak se zvětšují, tak se to v tom břichu prostě trochu přeskládá a oni by museli udělat nějaké větší vpichy přes dělohu až na ten vaječník a že to je riskantní skrz komplikace, krvácení a tak. Takže mi z toho jednoho nic nevzali.
@Anonymní píše:
Holky prosím kolikátý dc se chodí na ket ve stymulovanem cyklu, myslím tím Ktery den se objednat na1. utz.
Na první utz jsem se objednávala na 10-12 DC.
@missy-m píše:
@Hancababy Mně se taky nemohli při odběru dostat k jednomu vaječníku a odebrat folikuly. Ptala jsem se, jak je to možné a doktor mi říkal, že jak se zvětšují, tak se to v tom břichu prostě trochu přeskládá a oni by museli udělat nějaké větší vpichy přes dělohu až na ten vaječník a že to je riskantní skrz komplikace, krvácení a tak. Takže mi z toho jednoho nic nevzali.
Jo pry jsem dost krvacela. Daval mi nějako tamponadu. Kdyz to vytahoval tak to bylo neprijemny
A ted mi rekni… Nebude se to opakovat? To ze se zase nedostanou k vajickum?
Pri prvnim iv zadny problem 31 folikulu
@Ewangelle @missy-m tak jedno to vzdalo. Dnes 2. Den a zustava tam 4bunecne embryo
@Anonymní píše:
@missy-m a můžu se zeptat jak dlouho a čím si stimulovala? Děkuji
Myslíš na KET? Od prvního dne jsem brala estrofem 1-1-1 a 11. den jsem byla na utz. Od 14. dne přidala utrogestan 2-2-2 a 19. den transfer.
@missy-m ano, toto mě zajímalo, když nemám ovulaci ani tak si asi zavolám 1dcat vím co a jak jesi dostanu nějaké léky.
Ahoooj, dnes jsem 6+5tt dle ms i dle utz, uz nam busi
a mame 8mm ![]()
V dobe ne-ocekavane ms jsem krvacela skoro tyden vzdy rano ted uz jen sem tan spinim mam na to ascorutin, takze hlavu vzhůru vsechny co spini nebo krvaci, ja mela cerstvou krev a vse je v naprostem poradku:)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.