Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Markys25 my mame pomale a maly pocet jen asi necely milion, ale morfologicky (stavba) jsou v poradku…meli jste picsi?
@Adelastra
Zdravím a pořádně gratuluji k mimískovi!!! Mám radost, že se zadařilo a jde vše tou správnou cestou!
Ať je to tak i nadále
…Těším se na fotečky rostoucího andílka!!!
![]()
@aidule moc moc děkuji, dneska jsem byla naposledy v repromede, mimisek uz meri pres 1cm, jsme 7+1 a slysela jsem uz i srdicko
nádherný pocit…dr mi rekla, ze se dokonce i trochu stydi, ze jsme meli kolem toho takové opletacky a vydupali jsme si transfer nedovysetreneho embrya a chytlo se.. ![]()
@aidule takže cekame Vánočního skřítka, první odhad podle transferu 27.12. a podle ms 25.12 ![]()
@Adelastra
Někdy to tak proste příroda chce… Aby se nejelo jen podle tabulek, postupu… Ale taky sr nechalo něco na ní… Je moc dobře, že jste si to prosadili!!!
Na druhou stranu ale chápu i postoj lékařů… Chtějí minimalizovat neúspěch, vady, vyšší cenu, zklamání… Obě strany měly své… Ale vy jste budoucí rodiče, cítili jste to tak a měli to tak být!
Hlavně, ať jste všichni i se skřítkem v pořádku!
Užívejte si to krásné období
…
@aidule Jojo,chapu ze chcou snizit pocet neuspechu, jen me mrzelo, ze nas do toho nutili a jak to cele podali…ale to uz je jednooo, dekujeeme, zatim si to uzivam tak ze objimam misu od rana do rana, ale stejne jsem stastna jak blecha
furt jsem nadavala ze nemam zadne priznaky a najednou jich mam az az
![]()
@Adelastra
… Tak objimani misy si moc dobre pamatuji… Do konce 5.mesice😮 😯 🤭!!! Pak nastalo obdobi megazvyseneho slineni… A to az do porodu
… Ale stoji to za to, o tom žadna👍 😊!
Holky, tak už mám termín KETu- příští pátek v poledne
Bude to první z třetího IVF, tak už snad konečně ![]()
@Ewangelle Budu na tebe strašně moc myslet, aby to vyšlo. Moc držím pěsti ![]()
@aidule ja to mam jak na houpacce, nekdy je mi jaks taks, nekdy zvracim cely den, nekdy jen vecer…no hruuza:D ale presne mam co jsen chtela a vim ze me čeká ta nejlepší odměna
@Ewangelle budem na tebe myslet at se zadariii! ![]()
@Potkyš A jak bojuješ ty kočko? ![]()
@missy-m Moc děkuji den předem si zajdu na mobilizaci, v teď den akupunkturu a dál už je to na mrszáčkovi ![]()
@missy-m píše:
@oskárek59 Moc gratuluji k miminku, ať je vše v pořádku, nevolnost přejde a je jen dobře
Moc děkuji a přeji úspěchy v dalším kole IVF. Hlavně aby vše proběhlo v pořádku a brzy jste se dočkali sourozence pro vašeho malého. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.