Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ejminka11 já ani nedostala tu složku se kterou tam každej chodí a navíc bych do ní mohla dávat pouze účty a zprávu z OPU. Máme problém ze spermiemi. Andrologický faktor :/. Jo, chodíme k Matěnovi. Vy taky? Jo, to mi určitě napiš. U vás taky nedošlo ani k transferu?
@Adelastra vidíš to já ani AMH nevím a měla jsem teda podle toho co píšete dost málo jednotek.
@Markys25 já taky složku nedostala, a druhé měli a taky sem měla jen účty a papír z OPU a z transferu, nám ze dvou vajíček zbylo jedno a došlo k transferu. Chodíme k Matenovi ale teď jdeme k Tokareve, co sem si četla tak je tam nejdéle a má víc zkušeností
Já dřív chodila ke Kafkovi a víc než rok chodím už výhradně k Tokarevě a jsem moc spokojená se vším ![]()
Jinak já mám AMH 3,6 a stimulovala jsem v rozmezí 150-225 jednotek.
@Ewangelle ahoj 3× IVF a nevyšlo? Můžu vědět proč? Došlo k transferu? Embryjko se neuchytilo?
@Ejminka11 Tokareva vypadá i sympaticky docela. @Ewangelle K Tokarevě přechází hodně holek co tak čtu ale Matěna tam asi dlouho není.
@Ejminka11 Tak udělalo se první IVF a byly tři embryjka, dvě se zavedly v KETu a nevyšlo, tak jsem si nechala udělat ERA vyšetření, kde se ukázalo, že den transferu musí být až šestý den, imuno a hemolo, kde mi našli trombofilní mutaci (takže nutnost pipchat při IVF i jednotlivých transferech Fraxiparin) a antifosfolipidový syndrom (musím brát Medrol a kapačku Intralipidu) no a chtěli jsme jít na třetí transfer z prvního IVF, ale embryo bohužel nepřežilo rozmrazení
Řekli mi to až na sále, když jsem byla nachystaná… no šli jsme do druhého IVF, všechno super, šlo se do OPU pak ale selhal jeden vaječník a neodsáli z něj nic, z druhého deset, ale pátý den byly jenom dvě a PGS před námi. Já měla hrozný ohss a chodila denně na kapačky… no prošla obě, první nic, druhý skončilo jako biochemické… tak jsme šli do třetího trochu změnili postup, přidali jednu metodu a máme teď sedm trpaslíků po PGD
V pátek si pro jednoho jdu ![]()
Tak doufám, že to špatné už jsem si vybrala
A tentokrát to klapne ![]()
@Ewangelle páni tak to je síla, doufám že i nam Tokareva pomůže
@Ejminka11 Doufám, věřím, přeji si, aby tohle první v pátek (první ze třetího) už konečně zůstane s námi ![]()
Co čeká teď tebe? ![]()
@Ejminka11 ze mě je od 8.7. Reprofitacka :/ uz jsem se objednala
@Ewangelle budu na tebe myslet a držet palce ať se konečně poštěstí…
já ani nevím co mě čeká jdu teprve na konzultaci jak se bude pokračovat atd tak doufám že se zvolí správný postup a pokus číslo dva vyjde, já bych určitě neunesla další zklamání
@kratjana píše:
@oskárek59 ja se taky nechtela stresovat ale stresuju se i kdyz netestuju 😂 a dneska uz jsem nemohla dospat.
Lukas mi taky rika ze nusim byt tehotna protoze videl ze jsem o vikendu min jedla 😂 v tehotenstvi jsem shodila 7kg a hned po cisari dalsich 10.takze 17kg za necelych 8mesicu(rodila jsem driv), no ale ted uz to mam vse zpet 🙄 😭 😤
Tak to s tím shazováním jsi měla fajn
já teda tohle těhotenství shodila v prvních 3.měsících 5 kg což mi jen prospělo
nemohla jsem pozřít nic sladkého a jedla jsem jen z důvodu že musím mít něco v žaludku aby mi nebylo ještě víc zle než mi bylo.Sice jsem nezvracela ani jednou ale ze všeho mě natahovalo ![]()
no a včera jsem začala 5.měsíc a nahoře mám 2 kg což se mi líbí..ještě pořád jsem v mínus 3 kg než na začátku jen jsem zvědavá kolik to bude do konce těhotenství. Minule to bylo 12 kg což se dalo.Kdy se tedy chystáš testovat??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.