Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m delala jsem jeste odpo. Nevim cim to je ale odpo mam vzdy silnejsi. I pri Adi
Nekomu ta hladina kolísá pres den, ja to taky mela nekdy odpo silnější a pak se rano lekla ze je slabsi nez predesle odpoledne:D ale vse bylo ok a za tyden byly dálnice:)
@kratjana To je super
Tak tfuj tfuj tfuj, tohle musí dopadnout dobře.
Ahoj, je tu někdo kdo by mi odpověděl na pár otázek ohledně Ketu v rizenem cyklu? Děkuji 🙂
@missy-m už jsem se tu možná ptala, ale zajímá mě, všude je psáno aby sem se dostavila mezi 10-12 cyklem na ultrazvuk ale nikde nepíši kdy se dostavit při stimulovanem cyklu, nemám ovulaci, takže budu muset jít asi začátkem cyklu někdy ne?
@Konik1994 zavolala bych tam 1.den cyklu a domluvila se kdy prijit:)
@Adelastra mám to takto v plánu, jen mě zajímalo jesi má někdo zkušenost ![]()
@Konik1994 Já měla pokaždé řízený ket a je to úplně stejně 10.-12. den na utz. Ale od prvního dne cyklu jsem brala léky na sliznici. Tak pokud nemáš, tak bych asi zavolala ještě před 1DC a poptala se.
Jj jak píše @Konik1994 … léky na sliznici a 10 ty den cyklu kontrola sliznice v Repromede..
Ahoj holky. Nemate nekdo zkusenost s testem endometria, kdy se odebere kousek sliznice a ten se vyšetří na patogeny, mikrofloru a zjisti se take implantacni okno (jestli se embryo vkládá ve správnou dobu). Uvažujeme o nem, ale vzhledem k provedeni i k vysoke cene, váhám
@Konik1994 Já vždycky raději volala na recepci, že bych potřebovala mluvit s doktorkou a ona mi ve chvíli volán volala. Mail jsem posílala asi jen po narození syna.
@missy-m dobře, právě nevím jak to chodí a raci Teda zavolám a optam se jak trotl, než abych to prosvihla a musela čekat na další cyklus. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.