Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Ty jooo, to jsou teda dálnice. A to nic neviděla na utz???
To je vážně divný. Nemá třeba jen „horší“ utz? Můj doktor měl tu obrazovku vždycky tak zrnitou oproti caru. No myslím na tebe, ať to dobře dopadne
Na hcg jsem teda zvědavá.
@missy-m ja jsem prave taky zvedava na to hcg. Vzhledem k tonu ze tlustice mam na testech uz tak brzo jsem prave nyslela ze mam to hcg vyssi a ze fakt neco najde.
Ja se desne bojim mimodelozniho. Nevim proc na to vubec myslím.
![]()
Holky tak vcerejsi hodnota 1315, 14.den. Dnes mi na to sestra rekla ze mam prijit dnes nebo zitra na ko. Nechapu. Jsem ji rikala ze mi dr rekla az za tyden. Ze tam vcera nic nevidela ![]()
@kratjana Tak hodnota je krásná. To se teda divím o to víc, že nic neviděla. A na mimoděložní ani nemysli. Držím moc moc pěsti, ať už je něco vidět a je vše v pořádku.
@kratjana
Jani přesně tuhle hodnotu jsem měla u prvního těhotenství a to 16.den po KET
a na UTZ byla dutinka i ze žloutkovým váčkem alespoň tehdy to viděla doktorka v Repromedě. Tohle těhotenství jsem na kontroly a na krev taky chodila jen ke svému gynekologovi ale on sídlí v nemocnici a tam mají kvalitní UTZ.
Ničeho se neboj třeba má doktorka jen horší ultrazvuk a na nic špatného nemysli!!
Mě u tohohle těhu taky pěkně vystrašila doktorka u které jsem byla na prvním ultrazvuku..5 minut my tvrdila že nic nevidí jen prázdnou dutinku já už slzy na krajíčku a až trochu líp „zašťourala“ UTZ už viděla i prďolku 0,4mm.
@oskárek59 @missy-m to jsou nervy… Jen nechpu proc me tam sestra žene kdyz jsem ji rekla zr dr rekla az za tyden. Jen mi na to rekla ze mam velkou hodnotu na to abych sla az za tyden
Holky, po krátké odmlce jsem zase zde. 1.ET se nepovedlo a teď nás čeká KET v neděli. Je to náš poslední a jediný mrazáček
, tak uvidíme jak to dopadne. Ještě někdo v neděli na nějaký zákrok do Brna?
Ahoj, brala jste některá před ketem estrofem? Dostala jsem ho od 1.dne ms. Jaký sním máte zkušenosti?
@Konik1994 Brala jsem pokaždé. A neměla jsem s tím žádné problémy. Sliznice vždy krásná.
Holky tak ve stredu jak mi brali krev tak jsrm mela volat ve ct, hcg bylo 1315. A i pres to ze mi dr rekla zr kontrola az za tydne tak me sestry hnali na ultrazvuk ještě v pátek. Ze je hcg moc vysoke a ze tam musi byt neco videt. Tak jsem tam zasla a videla gestacni vacek tam kde mela. 7.6.mam kontorlu znovu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.