Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ewangelle Ahoj kočko, to snad né? Ale ještě nebudeme házet flintu do žita. Pořád držím paciny. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s napsání neschopenky ještě před ketem? beru utrogestan a estrofem pro nárůst sliznice a není mi po tom úplně nejlépe, dělám jako operátor ve výrobě a žádná sláva
Ja jsem na neschopence uz tyden pred ketem a neschopnim do ted, taky je mi zle po utrogestanu od zacatku a ted tehu nevolnosti strasny v 10tt. Napsal mi ji můj gynekolog
@Adelastra a zavádís nebo polykas? Přemýšlím že se optam, ta únava je děs, motání hlavy a celkově mi není dobře.
@Ewangelle budu doufat aby se ti tam zitra ukazaly dve carky. Chapu jak ti je. Ada vysla az na sesty ket. Bylo to nekonecne. Jaky mate problem?
@missy-m Děkuji moc ![]()
@kratjana To jsi si taky hodně dlouho počkala. Ale super, že to nakonec vyšlo
Problém je u mě- žádný cyklus, takže ani ovulace a ani žádná děložní sliznice… co byl problém u vás?
@Anonymní píše:
@Adelastra a zavádís nebo polykas? Přemýšlím že se optam, ta únava je děs, motání hlavy a celkově mi není dobře.
Ja polykam, protoze zaváděni mi nedelalo dobře, drazdilo me to a cely me to dole bolelo…ted mam sice klid ale zas musim v sobe utros udrzet a kolikrat to je tezky kdyz cely den blindim
![]()
@Adelastra ono pry take to ustni zavadeni vyvolava zvraceni. Je po tom spatne
@Ewangelle u nas spermio. Pak se pridala asi i ovulace. Pokazde kdyz me mudr chystala na ket tak jsem ji nemela. Ale sliznice ok
Mam hodne vajicek a asi malokdy jedno dozraje. Amh 10
Chodis k Rozvadovske?
@kratjana jojo ja o tom slyšela, ale brala jsem to jeste pred otehotnenim a to mi nic nedelalo asi az do 6tt a az pak zacla nevolnost a zvraceni ![]()
@Ewangelle ahoj. Taky jsem měla problém s ms. Bez léků bych ji neměla vůbec, ovulace taky žádná. Ani po lécích se tomu nechtělo. A přítel měl slabí spermiogram. Držím palce a určitě to vyjde a bude malý brouček.
![]()
@kratjana Ano, myslím, že je u nás nejlepší
Ty taky? Já mám AMH okolo 4 a to jsem si myslela, jak vysoké to nemám.
Zdravim holky, mam jen dotaz…co si vzit sebou na punkci do Brna? Sem se na to zapomnela zeptat a nechci jim volat
![]()
@Beeruskka81 Občanku a kartičku pojišťovny, jinak nic nepotřebuješ
Dají ti jejich košilku a až se vzbudíš i jídlo a pití ![]()
@Ewangelle píše:
@Beeruskka81 Občanku a kartičku pojišťovny, jinak nic nepotřebuješDají ti jejich košilku a až se vzbudíš i jídlo a pití
Juj, dekuji ![]()
@nevimprezdivku Děkuji za podporu.Ja vím, ze par dni po tom budeme ještě nervóznější, jestli budou embryjka v pořádku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.