1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
28.5.19 19:45

@Ewangelle Ahoj kočko, to snad né? Ale ještě nebudeme házet flintu do žita. Pořád držím paciny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
28.5.19 20:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s napsání neschopenky ještě před ketem? beru utrogestan a estrofem pro nárůst sliznice a není mi po tom úplně nejlépe, dělám jako operátor ve výrobě a žádná sláva :think:

Ja jsem na neschopence uz tyden pred ketem a neschopnim do ted, taky je mi zle po utrogestanu od zacatku a ted tehu nevolnosti strasny v 10tt. Napsal mi ji můj gynekolog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.19 20:32

@Adelastra a zavádís nebo polykas? Přemýšlím že se optam, ta únava je děs, motání hlavy a celkově mi není dobře.

• Citovat
  • Upravit
3647
28.5.19 21:05

@Ewangelle budu doufat aby se ti tam zitra ukazaly dve carky. Chapu jak ti je. Ada vysla az na sesty ket. Bylo to nekonecne. Jaky mate problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.5.19 21:12

@missy-m Děkuji moc :)
@kratjana To jsi si taky hodně dlouho počkala. Ale super, že to nakonec vyšlo :) Problém je u mě- žádný cyklus, takže ani ovulace a ani žádná děložní sliznice… co byl problém u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.5.19 06:24
@Anonymní píše:
@Adelastra a zavádís nebo polykas? Přemýšlím že se optam, ta únava je děs, motání hlavy a celkově mi není dobře.

Ja polykam, protoze zaváděni mi nedelalo dobře, drazdilo me to a cely me to dole bolelo…ted mam sice klid ale zas musim v sobe utros udrzet a kolikrat to je tezky kdyz cely den blindim :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.5.19 07:56

@Adelastra ono pry take to ustni zavadeni vyvolava zvraceni. Je po tom spatne

@Ewangelle u nas spermio. Pak se pridala asi i ovulace. Pokazde kdyz me mudr chystala na ket tak jsem ji nemela. Ale sliznice ok
Mam hodne vajicek a asi malokdy jedno dozraje. Amh 10
Chodis k Rozvadovske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.5.19 08:14

@kratjana jojo ja o tom slyšela, ale brala jsem to jeste pred otehotnenim a to mi nic nedelalo asi az do 6tt a az pak zacla nevolnost a zvraceni :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.5.19 09:19

@Ewangelle ahoj. Taky jsem měla problém s ms. Bez léků bych ji neměla vůbec, ovulace taky žádná. Ani po lécích se tomu nechtělo. A přítel měl slabí spermiogram. Držím palce a určitě to vyjde a bude malý brouček. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.5.19 09:20

@kratjana Ano, myslím, že je u nás nejlepší :D Ty taky? Já mám AMH okolo 4 a to jsem si myslela, jak vysoké to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
29.5.19 11:20

Zdravim holky, mam jen dotaz…co si vzit sebou na punkci do Brna? Sem se na to zapomnela zeptat a nechci jim volat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.5.19 11:28

@Beeruskka81 Občanku a kartičku pojišťovny, jinak nic nepotřebuješ :) Dají ti jejich košilku a až se vzbudíš i jídlo a pití :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
29.5.19 11:32
@Ewangelle píše:
@Beeruskka81 Občanku a kartičku pojišťovny, jinak nic nepotřebuješ :) Dají ti jejich košilku a až se vzbudíš i jídlo a pití :)

Juj, dekuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
29.5.19 12:37

@nevimprezdivku Děkuji za podporu.Ja vím, ze par dni po tom budeme ještě nervóznější, jestli budou embryjka v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
29.5.19 12:39

@missy-m Odpocinek by se hodil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.