1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
9.6.19 16:09

@nevimprezdivku presne tak jsem to.mela ja, od zacatku jsem tak ob den, nekdy i kazdy den rano normálně krvacela jasnou krvi ale bez srazenin, v repromede mi rekli ze je to bud s nebo, ze stejne ted s tim nic neudělají tak jsem jen cekala co bude…toto trvalo asi do 6-7tt ze jsem nekdy krvacela…a pak jsem hodne spinila svetle hnedy vytok nekdy i ruzovy a bolesti porad az do ted a jsem ve 12 tt…to spineni preslo někdy v 10-11 tt…sama jsem si na to naordinovala ascorutin a bylo to lepsi, rano odp, vecer, 2-2-2 a pak jsem postupne vysadila v tom 10tt:) a testy sis delala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.19 16:24

@Adelastra asi si tomu taky moc neverila, ze? :) to je hezky! Ja testovala 7 den a vubec nic na testu nebylo. :( od te doby jsem to vzdala. Fakt mam menstruacni bolesti bricha, takze myslim ze je to ztraceny. Ale zitra to po probuzeni jeste vyzkousim. Dekuji za podporu a jeste malou nadeji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.6.19 16:30

@nevimprezdivku ja je mam nekdy doted ty bolesti, muze se roztahovat deloha:) ja mela testy takovyy, ty prvni dny to slo videt jen okem ja světle..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.19 16:46

@Adelastra ty jo uz 4 den po KET. ;) moc hezky testiky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.6.19 17:15

@nevimprezdivku nedelala bych tak brzo, ale jak jsem začla krvacet tak jsem se chtela ujistit ze je to ztracený :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.19 05:40

@nevimprezdivku moc Ti drzim pesticky! at ti vyjde!!! :hug: ja si radsi udelem test az ve ctvrtek to mam 14den po et.Ket.bojim se totiz negativniho testu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.19 07:01

@Adelastra @Racochejlek87 holky dekuji ale bohuzel. Na testu vubec nic. Tak to musim nejak rozdychat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.19 10:55

@nevimprezdivku a kolikaty den si po et? Ja ve ctvrtek 14den a v patek 14.6.mam jit na krev…udelam si test az 14den ve ctvrtek a pokud bude negativni tak budu taky smutna. :,(..treba sis to udelala moc brzo hlavne se nestresuj ja se taky snazim na to nemyslet je to sice tezky ale pokud by mi to nevyslo tak budu porad doufat…hlavne musime byt silni a urcite to pak dobre dopadne…
Vem si ze kamosce umrelo miminko v ni kdyz byla v 8mesici..prestalo miminko tlouct srdicko… a musela to prekonat… a a manzelem planuji 2mimco takze se nevzdavaji a my se taky nesmime vzdat!!!😊 :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.6.19 11:50

@kratjana
Jani gratuluji k srdíčku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.19 11:55

@Racochejlek87 no tak to je sileny! Jsou dobry, jak to zvladaji a jdou hned do dalsiho ditete. I ja dnes mela hrozny strach testovat, ale vysledek jsem cekala, kvuli te mestruaci. :,( taky mame jit v patek, ale zkusim zavolat a domluvit se na driv, abych si usetrila den dovolene. A mas nejake priznaky nebo pocitujes na sobe neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.19 15:33

@nevimprezdivku ahoj ja mam trosku spineni takovy hnedy…a bolest obcas v brichu jako kdyz posilujes brisni svaly obcas me to tak boli a obcas takovy pichnuti ale jen treba 1 za 2dny
jako kdyz te pichne v boku pri behani jestli to znas treba z telocviku… a obcas vajecniky…takze taky nevim zrovna mam mit obdobi menstruace… tak uvidim…ja jen ze si rikam ze kdyz to zvladla kamoska a nevzdava to tak my to taky nesmime vzdavat a bojovat😉 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.6.19 08:48

Ahoj holky. :,( Tak nam zbylo jedno embryjko na zmrazení :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.6.19 10:09

@Zuzu02 jedno na transfer a jedno na zamrazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.6.19 10:22

@Adelastra nee,my jdem na transfer až v serpnu, takže máme všeho všudy jednoho jediného nanuka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.6.19 10:36

@Zuzu02 ahaa, neztracej nadeji, my meli 14 odebranych,8 vhodnych,6 oplodnenych a do 5 dne prezily 2, po pgs jedno nevhodne a druhe se nepodarilo vysetrit ale my si ho zavedli i tak a podařilo se, budu držet pěsti, bud rada za to jedno :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.